kim bilir daha neler çıkacak dizi artık dizi olmaktan cıktı yazık başlını değiştirsinler bali:mymeka:
üfffff şu deli saçması filmi nie erkene aldılar avrupa yakasını izliodum ne güzellll hala nasıl izliosunuz bunu anlamıorum yaaa hakkaten cok komik gülesim gelio 1 dk tahammül edemiorum akıllı olun azcık izlemeyin söle seyleri sizinle dalga geciolar sizde izliosunuz saygısı olur biraz o senaristin izliyeciye karsı yacok komik eskiden ne güzeldi trtdeyken kanallar mı bozuo senaristler mi anlamıorum:jeyyar:
üfffff şu deli saçması filmi nie erkene aldılar avrupa yakasını izliodum ne güzellll hala nasıl izliosunuz bunu anlamıorum yaaa hakkaten cok komik gülesim gelio 1 dk tahammül edemiorum akıllı olun azcık izlemeyin söle seyleri sizinle dalga geciolar sizde izliosunuz saygısı olur biraz o senaristin izliyeciye karsı yacok komik eskiden ne güzeldi trtdeyken kanallar mı bozuo senaristler mi anlamıorum:jeyyar:
senin deli saçması dediğin tamamen tiyatro oyuncularından oluşan bu güzel diziyi biz severek takip ediyoruz.sende tahammül ettiğin dizileri seyret ve kelimelerini dikkatli seç lütfen,çok kırıcı bir uslupklava:
bugün seyreden varsa lütfen neler olduğunu yazsın bi zahmet[/QU
size aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım.neva evi terkedip babaannesinin evine yerleşti çetin rüyanın gönlünü aldı iş yerine gidip bir gül verdi sakız hanım torununu mertti adı herhalde parkta unuttu neyseki çocuk bulundu.dilanın çantası eve geldi ismet kızının geldiğini zannedip sevindi bu arada cadı kamuran onu teselli etti.rüzgar zelişe misketi sevdigini söyledi zeliş agladı.çok da kayda deger birşey olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?