Bizim Evin Halleri - Kanal 1

izlemiyorsan izleme ama izleyene de saygısızlık yapma!

bence hergün çıkan bi dizi için fena degil.. konuların uzaması normal nerden bulsunlar o kadar konuyu..

valla bende merak ettim neden baslamadığını buraya baktım bilen varmı die sanırım kimse bilmiyooo-tatlicadiarzu-

senin deli saçması dediğin tamamen tiyatro oyuncularından oluşan bu güzel diziyi biz severek takip ediyoruz.sende tahammül ettiğin dizileri seyret ve kelimelerini dikkatli seç lütfen,çok kırıcı bir uslupklava:

ya dizi oynamadı 17:30 .üf üff..sanırım yayın saati değişmiş hanımlar galiba 15:30 artıkım.

bende kesinlikle sana katılıyorum..
sonuçta verilen bir emek var....
ve yılların tiyatrocuları var...
üslup çok yanlış bencede...
beğenilmezse izlenmez o kadar...

arkadaşlar.. diziler.com'da dizinin 15::00 de artık yayınladığı yazıyor.17:30 daha iyidi niye değiştirdilerse?fisfisfis

bugün seyreden varsa lütfen neler olduğunu yazsın bi zahmet

evt arkadaşlar dizi 15:00 alınmıştr yemektyzle çakışıoodu diedr bnce
nese ii oldu bnm açımdan hatta çok ii artık bölünmeden izleyebilcem

selam kızlar nasılsınız dizidede budada neler oldu ne dizimi seyredebildim nede buraya girebildim meraktayım bi gelişme varmı

bugün bende görmedim saatimi degişmiş.TATLICADI sevmiyorsan izleme herkezin zevkine karışma biz seviyor ve izliyoruz senin yazdıklarına bakarak izlemicek degilizya

saati erkene almalarının size bir zararı yok siz avrupa yakasının 1000 kere tekrarı olan blmlerini izlemeye devam edin.bizede SAKIN KARIŞMAYIN!!!klava:
SİZ DİZİYİ ZATENN HER HALÜKARDA İZLMEİYORMUŞSUZNUZKİ ŞU CÜMLEYİ KURMUŞSUNUZ.

üfffff şu deli saçması filmi nie erkene aldılar avrupa yakasını izliodum

diziyi begenmeyen,sevmeyen,deli saçması bulan, kimse gelmesin bu topiğe.biz sadece olaylar çok yavaş ilerliyor diye uygun bille eleştiriyoruz ki bunda haklıyız.
Ama deli saçması ve benzeri sözleri kınıyorum.onlar kaç yıllık emekçi oyuncular...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…