Bizim Evin Halleri - Kanal 1

ya bende bu gün izleyemediiiiim
zaten gece vardiyasındayız saat 5:00 de uyandım baktım adanalının tekrarı var...
eyvah dedim yoksa yayındanmı kalktı 5:30 oldu hala başlamadı bende ümidi kesmiştim...
demek erkene alındı dizimiz...
bu hafta zor olacak ama gelişmeleri burdan takip ederim artık kızlar..
çünkü sabaha kadar uyumuyorum sabah eşim gelince uyuyoruz ta akşam uyanıyoruz onun için benim hayat 1 hafta alt-üst neyse bende bu haftalık burdan takip ederim :)
saati değişsin olsun yeterki dizimiz kaldırılmasın :)

yaaa saatini bir türlü ayarlayamadılar bu dizinin günün arasında 15:30 da nasıl izliycem ben diziyi,neyse artık burdan takip edicem yine,annem de seyredemediği zaman bi gir bak bakalım neler olmuş diyo ben de burdan takip ediyorum sağolun kızlar ya.....a.s..

kimseyi kırcak bişey demedim oyunculara da laf ettimi hatırlamıorum filmn konusu ve işleyişi cok sacma trtdeyken günü gününe hiç kacırmadan izlerdim bende .ama artık bu dizi o dizi değil. avrupa yakasının 1 bölümünü bunun 40 bölümüne değiştirmem. hiç yoktan sıkmıo. kendi zevkiniz,bir konuyu cok basit bir konuyu sakız gibi aylarca uzatıyorlar izliyip kanser olmaktan memnunsanız beni alakadar etmiyor. ii izlemeler.

tamam bir daha bu topiğe gelsende dizi hakkında yorum yapma.avrupa yakasının bir bölümünü behin 40 blm değişmezzsin,burda bizle berebaer yorum yapma!!!

arkadaşlar sakin olun arkadaş oyunculara değil sanırım senaristlere kızmış bizde senaristlere kızmıyormuyuz oyuncular öyle usta oyuncular ki tiyatro oyuncuları oynadıkları oyunun hakkını vererek oynuyorlar ama napsınlar sonuçta senaryo neyse ona uymak zorundalar senaristlerde reytingi artıracak halkın istediği gibi şeyler yazmaya çalışıyolar bizde türk halkı olarak sözüm meclisten dışarı istisnalar hariç kavgaya ,entrikaya reyting veriyoruz ekşin aramaıyormuyuz sakin sessiz hangi dizi tuttu ki hemen yayından kaldırıyolar reytingi düşük diye ya diyorum ben izliyodum bakıyorum yerine başaka dizi gelmiş dizi sektörü de sinema gibi bitmeye başladı umarım böyle olmaz yine o brezilya dizilerine tahammül edemeyeceğim güzelim türk dizileri varken hepimiz lütfen birbirimizi kırmayalım arkadaşlar dünya sonuçta kaç günki sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz hepinize sevgilerle her gününüz sevgiyle mutlulukla geçer inşallah.

ARAKADAŞIM TAMAM O ARAKADAŞ DİZİYİ İZLEMİYORSA BEGENMİYORSA:jeyyar: BURDA YORUM YAPMASIN:1no2:.YOK AVRUPA YAKASI NIN BİR BÖLÜMÜNE BEHİN 40 BLM DEĞİŞMEM FELAN GİBİ KAÇ YILLIK DİZİYİ KÜÇÜLTMESİN.

gülçin'cim boşver datlum:))avrupa yakasındanda bana gına geldi ayrıca ne alaka avrupa yakasıyla anlamadım o komedi

gülçin'cim boşver datlum:))avrupa yakasındanda bana gına geldi ayrıca ne alaka avrupa yakasıyla anlamadım o komedi

boşverrr dim tatlım:roflol::roflol::roflol:
avrupa yakasıyla kıyaslanıyor pesssss diyorum başkada demiyorummnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniklaelaelaelaelae:roflol::

yemekteyizle aynı ana geliyor ve herkes yemekteyizi izliyor diye kesin erkene aldılarki çakışmasında seyredelim diziyi...iyiki öyle yaptılar yoksa bakmıyordum artık diziye burdaki yorumları okuyodum anlıyodum valla:)

cok komiksin canım yaaaa avrupa yaksının saatine koymuslar dedim dikkatli oku kıyaslama yapmadım siz yaptınız ona istinadem 1 bölümünü değiştirdim dedim ayrıca bu diziyi ben trtdeyken her gün akcırmadan izleridim cok kişide seneryodan sikayetci facebooktanda baktım oyuncuların cogu girio orda sikayetleri okuolar ama sadece okuolar bende izlemem bu diziyi siz izleyin daha bi sene ağlamalarını izlersiniz misketin forokopisi aglayan kızı ay neyse cıktım cnm siz izleyin cok seversiniz aglamaları uzatmaları normal yasamıznızda cok mutluymus da aglamaya ihtiyacınız varmıs gibi gerci ağlatmıoda bu dizi neyse bi atraksyon bile olmuo

ismet sonunda tokadı yedi aslında bir birlerine destek olucaklarına köstek luyorlar kamuranın sevindirriyorlar ikiside çok hata yapıyor yazıkkboşanmasalar bali

bence dilayı seli bulucak kamuranla o adamı baş baş konuşurken yakalyacak yada kamuran tel konuşurken.

bencede güner duyacak ve şüphelenecek kamurandann CADIARZUCADIARZUCADIARZU

muran'ın hain planlarıYayın Tarihi : 18 Aralık 2008

Kamuran kendi evinde kalan Sayhan’ı, İsmet’e karşı doldurmaya başlar. Sayhan’la birlikteyken Osman’ın araması ile panikleyen Kamuran, Sayhan’ı atlatıp Osman’la konuşur. Osman yine para isteyerek Kamuran’ı bir kez daha sıkıştırır. Kamuran, İsmet’i de Sayhan’a karşı doldururken Sayhan, Kamuran’ın yanında İsmet’ten özür diler ve kendisini affetmesini ister. Ancak yediği tokadın acısını atlatamayan İsmet, Sayhan’ı affedecek midir?

Zeliş, her şeyden habersiz içindeki aşkla ve kırgınlığıyla ilgili Rüzgar’la konuşurken konaktakilerin Zeliş’in ölüm kararı ile ilgili sabırsızlıkları artmıştır. Beyhatun ve Zübeyir, Ayvaz’ı sıkıştırmaya devam ederlerken Zerde, amcası ve annesinden Zeliş’i affetmelerini ister.

Neva, Hicran’ın Safa’nın gönlünü kazanmak ve ailenin içine girmek için kardeşi Mert’i kullandığını düşünüp Hicran’ın karşısına dikilir. Neva, Mert’i Hicran’ın kollarından

ismet okkalı bi tokat yedi sonunda sayhandan ama sayhanda niye kaldırıyorki kıyafetleri kesin ölüm haberi gelmediki ki gelsede insan öyle yapar saklar kızımın diye bu bölümde sayhan yanlış yaptı

ismet okkalı bi tokat yedi sonunda sayhandan ama sayhanda niye kaldırıyorki kıyafetleri kesin ölüm haberi gelmediki ki gelsede insan öyle yapar saklar kızımın diye bu bölümde sayhan yanlış yaptı

bencede sayhan eşyaları kaldırmakta yanlış yaptı.:jeyyar:

bu dizinin nedir çekdiği yaww.. her kanalda saat polemiği yaşıyorlar yine saati degişmiş..
artık bulunsun şu dila valla sıkıntı basıyo hergün aynı konu bir kaç bölüm izlemeden de konunun nereye gittiği belli oluyo tam brezilya dizine çevirdiler...
söyleniyorum ama illa hergün izliyorum bağımlılık yaptı bırakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…