kimseyi kırcak bişey demedim oyunculara da laf ettimi hatırlamıorum filmn konusu ve işleyişi cok sacma trtdeyken günü gününe hiç kacırmadan izlerdim bende .ama artık bu dizi o dizi değil. avrupa yakasının 1 bölümünü bunun 40 bölümüne değiştirmem. hiç yoktan sıkmıo. kendi zevkiniz,bir konuyu cok basit bir konuyu sakız gibi aylarca uzatıyorlar izliyip kanser olmaktan memnunsanız beni alakadar etmiyor. ii izlemeler.
arkadaşlar sakin olun arkadaş oyunculara değil sanırım senaristlere kızmış bizde senaristlere kızmıyormuyuz oyuncular öyle usta oyuncular ki tiyatro oyuncuları oynadıkları oyunun hakkını vererek oynuyorlar ama napsınlar sonuçta senaryo neyse ona uymak zorundalar senaristlerde reytingi artıracak halkın istediği gibi şeyler yazmaya çalışıyolar bizde türk halkı olarak sözüm meclisten dışarı istisnalar hariç kavgaya ,entrikaya reyting veriyoruz ekşin aramaıyormuyuz sakin sessiz hangi dizi tuttu ki hemen yayından kaldırıyolar reytingi düşük diye ya diyorum ben izliyodum bakıyorum yerine başaka dizi gelmiş dizi sektörü de sinema gibi bitmeye başladı umarım böyle olmaz yine o brezilya dizilerine tahammül edemeyeceğim güzelim türk dizileri varken hepimiz lütfen birbirimizi kırmayalım arkadaşlar dünya sonuçta kaç günki sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz hepinize sevgilerle her gününüz sevgiyle mutlulukla geçer inşallah.
gülçin'cim boşver datlum:))avrupa yakasındanda bana gına geldi ayrıca ne alaka avrupa yakasıyla anlamadım o komedi
ismet sonunda tokadı yedi aslında bir birlerine destek olucaklarına köstek luyorlar kamuranın sevindirriyorlar ikiside çok hata yapıyor yazıkkboşanmasalar bali
bence dilayı seli bulucak kamuranla o adamı baş baş konuşurken yakalyacak yada kamuran tel konuşurken.
ismet okkalı bi tokat yedi sonunda sayhandan ama sayhanda niye kaldırıyorki kıyafetleri kesin ölüm haberi gelmediki ki gelsede insan öyle yapar saklar kızımın diye bu bölümde sayhan yanlış yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?