Bizim Evin Halleri - Kanal 1

yazdıklarım neolyu neyse dizide bi değişme varmı ben izleyemiyorum meraktan çaylayacam hadi kızlar bişey diyiverin kamuş tarzı konuşam

teşekkürler canlar bu haftalığına buradan sizin yazdıklarınızdan takip ediyorum gece vardiyası nedeniyle gündüzümüz uykuyla geçiyo
ama haftayı 4 gözle bekliyorum..
dizimi özledim ya......

valla bu kamuran ne fena bi kadınmış yaa.ama sayhan onun doldurusuna gelmez heralde..bencede telefonda konuşurken ya sayhan yada güner duyacak.kamuranın ne mal oldugu ortaya cıkacak..

valla bu kamuran ne fena bi kadınmış yaa.ama sayhan onun doldurusuna gelmez heralde..bencede telefonda konuşurken ya sayhan yada güner duyacak.kamuranın ne mal oldugu ortaya cıkacak..

hım olabilir ama selide yakalayak gibi geliyorismet ancak öyle affedecek :lepi:

zaten zelişle ruzgar konusuna deyinmiyorum ya amann zelişin aşkı tek taraflı sıkıntı veriyor hıh:1closedeyes:

hım olabilir ama selide yakalayak gibi geliyorismet ancak öyle affedecek :lepi:

zaten zelişle ruzgar konusuna deyinmiyorum ya amann zelişin aşkı tek taraflı sıkıntı veriyor hıh:1closedeyes:

ewt ya bende uyuz oluyom zelişle rüzgara cok yapmacık geliyo.zeliş aşkını itiraf ettti rüzgar üzülüyo ama dibinden ayrılmıyo kızın ümit veriyo gibi bi tuhaflar..zelişciler kızacaklar simdi banaklava:

senelerdir izlediğim bir dizi. taa trtdeyeken izlerdim, ama bence o zamanlar daha güzeldi, nemidenin kızı kısmet falan vardı, neva,rüya ve rüzgar karakterlerini canlandıran önceki oyuncular daha iyiydi. sırnaşık şey
ama hiç yoktan iyidir dedik, izlemeye devam ettik. ama bu yıl iyice abarttılar. misket öldü, bütün bölümler hüsranla geçmeye başladı, hah tamam dedim rüzgar bunalımdan çıktı, dizide birazda neşeli bişeyler olsun dedim bu kezde dila kayıp. ve çok uzattılar onun bulunma olayını. kötükedihüso
ben taa en başından tahmin etmiştim kamuranın parmağı olduğunu. benimle beraber kızımda izler bazen bu diziyi, o bile diyor dilayı artık bulsalar diye.
bence kamuranı seli o adamla beraber görecek ve dilayıda o bulacak. :lepi:
bu arada salıdan itibaren yayın saati 15.00. salı günü diziyi kaçırınca hemen netten baktım yayın akışına :icecream:

evet misketin ölümü çok kötü oldu ama zeliş bence hiç yakışmadı güzel kız hoşta pasif kaldı daha güzel bir oyuncu oynamalıydı rüzgarın karşısında rüzgarı anacak daha güzel daha iyi huylu ne bileyim bakınca aşık olunacak biri oynamalıydı rüzgarda aşık olsun ben zelişle yakıştıramadım inşallah olmazda başka biri girer diziye rüzgarın beraber olacağı

tam birşeyler oldu dedik yine tıkandı kısır döngü gidiyor şu kamuranın ne oldu çıksa ortaya rahatlayacagız biraz

şu kamuranı gördüğüm yerde dalacam işi iice psikopata bağladı walla
dilayı aldı gözü sayhanda
utanmaz kadın
şeyda yı arar olduk....

evet ya gitti canımıniçi şeyda,geldi uyuz kamuran......

ay ay ne desm yaw kamuran allahın gıcığı nefret ediyom diziye girdiği andan beri uyuzum ya

birde zeliş çok yapmacık geliyor ya ruzgar misket öleli ne kadar oldu zelişi hemen ruzgara aşık ettiler bence ikisi birde birbirlerine aşık olacaklardı ya of olmuyor böyle onlar çıkınca bakmıyorum bile

kamuranın yakalanması yakındır bugün sayhan az kalsın yakalıyodu.ismette sayhanı ewden kovdu büyük ihtimal kamuranda kalıcak ve kamuranın ne mal oldugu ortaya cıkacak inşallah..

kızlar izliyormusunuz şuan ben bakıyorum nevanın kendi gözleri daha güzel bence lensten

uyuz kamuran ya bugün sayhana içinden sende benim olcaksın dilada dedi..ismette boşanmak istiyo sayhan bunalıma girip kamuranla birlikte olmasın olurmu olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…