muran'ın hain planlarıYayın Tarihi : 18 Aralık 2008
Kamuran kendi evinde kalan Sayhan’ı, İsmet’e karşı doldurmaya başlar. Sayhan’la birlikteyken Osman’ın araması ile panikleyen Kamuran, Sayhan’ı atlatıp Osman’la konuşur. Osman yine para isteyerek Kamuran’ı bir kez daha sıkıştırır. Kamuran, İsmet’i de Sayhan’a karşı doldururken Sayhan, Kamuran’ın yanında İsmet’ten özür diler ve kendisini affetmesini ister. Ancak yediği tokadın acısını atlatamayan İsmet, Sayhan’ı affedecek midir?
Zeliş, her şeyden habersiz içindeki aşkla ve kırgınlığıyla ilgili Rüzgar’la konuşurken konaktakilerin Zeliş’in ölüm kararı ile ilgili sabırsızlıkları artmıştır. Beyhatun ve Zübeyir, Ayvaz’ı sıkıştırmaya devam ederlerken Zerde, amcası ve annesinden Zeliş’i affetmelerini ister.
Neva, Hicran’ın Safa’nın gönlünü kazanmak ve ailenin içine girmek için kardeşi Mert’i kullandığını düşünüp Hicran’ın karşısına dikilir. Neva, Mert’i Hicran’ın kollarından
valla bu kamuran ne fena bi kadınmış yaa.ama sayhan onun doldurusuna gelmez heralde..bencede telefonda konuşurken ya sayhan yada güner duyacak.kamuranın ne mal oldugu ortaya cıkacak..
hım olabilir ama selide yakalayak gibi geliyorismet ancak öyle affedecek :lepi:
zaten zelişle ruzgar konusuna deyinmiyorum ya amann zelişin aşkı tek taraflı sıkıntı veriyor hıh:1closedeyes:
kızlar izliyormusunuz şuan ben bakıyorum nevanın kendi gözleri daha güzel bence lensten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?