Bizim Evin Halleri - Kanal 1

saftitk saly saklanması gereken yerde kendini açık etti...
aha şimdi takip edip bulacak dilayı dedimdi ama yanılmışımm

bencede saklanmasi gerekirdi...dizi ne kadar yavas ilerliyor...benneyaptımki
uykum geldi izlerken...mirmirmirmir

melodies'cim sonunda osman kamuranı beklerken seli onu gördü oda kamuranda gördü ama seli kamuranı görmedi rüzgarla zelişde dans ediyordu sonunda

ya kızlar noldu ne saklanması biri anlatısn merak ettim simdi..oğlumun uyku saatiydi son kısmını seyredemedim..

melodies'cim sonunda osman kamuranı beklerken seli onu gördü oda kamuranda gördü ama seli kamuranı görmedi rüzgarla zelişde dans ediyordu sonunda

uyuz selii ya kadın mahvoldu görmez tabi.bugün sefada hiç konuşmadı kadınla herkes cephe aldı yazık seliye çok zor bi durumda yazık yaa.senağlama

ben saly şimdi saklanıp kamuranla ikisinin resmini çekecek dedim ama nerde seli de bendeki kadar akıl?:))

öncedende dediğim gibi dilayı seli bulacak ama o bulana kadar ben fıtık olucam.
birde şu saat değişikliği hiç ii olmadı

saati tam bana göre olmuş. hepinize iyi seyirler,,,canlarım

ewt saati ii olduda oğlumun tam uyuma saati o uyuyuncada anca kkya girebiliyom son kısımlarını burdan takip ediyorum...

dizinin ana karakterleri teker teker gitti zaten.
bu dizide oyunculuklarını pekiştirip başka kanallara geçtiler. beyaz gelincik bu dizide rüzgarın sevgilisi rolündeydi. genco dizisindeki otoparkçı çocuk(adını hatırlayamadım) oda bu dizideki eski rüzgar. şimdide neva adanalıda oynuyo.
ama seli oyunculuğu burda öğrenen biri diil, yılların tiyatrocusu. umarım oda çıkmaz diziden.

evt doğru arkdaşlar seli ayrılmış diziden artık dizini süresinin dolduğunu söylemiş kendi ayrılmış bunu sezgin beyde doğrulamış gitti seli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…