Bizim Evin Halleri - Kanal 1

of ya bu gün çok kötü haberler alıyorum kk dan neden gitmiş seli olamaz ya çok canım sıkıldıııııı

hadi ya valla üzüldüm şimdi..en iii oyuncular teker teker gidiyo yakında sakız hanımıda öldürüler ne zamandır gözükmüyo..offff ya seli iii bi karakterdi nolcak şimdi:uhm:ismet yanlız kalacak anlaşılan..

aaaaaa gerçektenmi?niye ayrılıyorki gerçi çok fazla rolü yoktu yani başrol degildi

bu sayfanın milleti hepinizi çok seviyorum. iyiki varsınızzz

yaa seli gidiyomuş bence seyda geri dönmeli allahtan onu öldürmediler amerikaya gittiydi..zelişle aralarında sıkı bi rekabet olur ,dizide düzelir heycan olur bence..

yaa seli gidiyomuş bence seyda geri dönmeli allahtan onu öldürmediler amerikaya gittiydi..zelişle aralarında sıkı bi rekabet olur ,dizide düzelir heycan olur bence..

seli bence ölecek -tatlicadiarzu-şeyda geri gelecekiçime doğdu delikafadulden

kamurandan sonra bide seyda gelirse tam olur ikiside kötü rolde o zaman dizi iyice karisir
birinden birinin gitmesi lazim bir ipte iki cambaz oynamaz

AMAN CANIM O MANYAKK GELMESİNNNklava:klava:klavaÖVERİM BEN ONUU:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

AMAN CANIM O MANYAKK GELMESİNNNklava:klava:klavaÖVERİM BEN ONUU:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5sana katılıyorum kamuş yeterince beni çıldırtıyo bi şeyda hiç çekemem iki pisopat bi arada ıyyyyyyyyydelikafaduldenhah bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…