yazık ya bugün sayhanada üzüldüm ben..ismet arkasından gitme dedi oda heveslendi kal diyecek die ama ismet köpeği (köpek diorum kusura bakmayın kızdım cünkü,)ewin anahtarlarını ver dedi..boşanacam senden sana güvenmiyorum sen yanımdayken bile varlığını hissetmiyorum dedi sayhanda yazık dondu kaldı oooff ya tam destek olacakları zaman nie ayırıyolar bu güzel çifti anlamadım..senağlama
slm kızlar nasılsınızı dizinin saati değişmiş galiba gecen gün bi izleyim dedim yoktu atv avrupada varmıs bende biraz ordan baktım
yaa nie seydayı sewmiyosunuz bence zelişten bin kat daha iii bi oyuncu.hem onu öle kötü yapan rüzgardı neler yaptı kıza görmedinizmi.misketi sevdiği halde bi inat ugruna kızın basını yedi..rüzgarda seydayla ewliyken misketle beraber oldu.. yani seyda ii dayandı bence sewgisine karsılık bulamayınca delirdi ..kötü deildi aslında ..
zeliş iiy bir oyuncu ama ben rüzgara şöyle fiziği düzgün renkli gözlü,sarışın yada kumral güselmi güzel bir sevgili bekliyorumm:icecream:.aman aman deli şeyda gelmesin.:roflol:rikkate tokat atmıştı,misketi balkondan atacaktı,karnındaki bebek piç demişti...klava: klava: deli o delilülülülülülü
amann gelmesinn :1no2::1no2::roflol::roflol::roflol:
zeliş iiy bir oyuncu ama ben rüzgara şöyle fiziği düzgün renkli gözlü,sarışın yada kumral güselmi güzel bir sevgili bekliyorumm:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?