Bizim Evin Halleri - Kanal 1

yaa nie seydayı sewmiyosunuz bence zelişten bin kat daha iii bi oyuncu.hem onu öle kötü yapan rüzgardı neler yaptı kıza görmedinizmi.misketi sevdiği halde bi inat ugruna kızın basını yedi..rüzgarda seydayla ewliyken misketle beraber oldu.. yani seyda ii dayandı bence sewgisine karsılık bulamayınca delirdi ..kötü deildi aslında ..

şeyda gelmez inşallah tipindende hoşlanmamıştım daha güzel biri gelsin misketi arattıllar

sali dilayı bulacak sonra da memleketine dönecek bence
madem ayrılıyor o şekilde ayrılacaktır

kamuran daha ne kadar duracak acaba dizide?

kıuzlar bu bölüm kaçırdım ben biri anlatsın lütfen..en son açtığımda zeliş ağlıyordu rüzgar kapıdan dışarı zor attı kendini ne oldu ya? seli ne yaptı merak ettim..

cnm zelişin üstünde misketin gelinliği vardı
bu arada kamuran iice sona yaklaştı az kaldıı
bnce komser de kamuran dan şüphelendi ama bu sefer iice şüphelen dii

evet cen şüphelendi.bizimkilerde kamurfan babalarının kızı gibi davranıyorlar şüpheyi bırak

yaa bu kamurandan hiçmi şüphelenmiyolar hayret bişi.seli ceme sölemiş kamuranıda gördüm die cem dısında kimsenin aklına gelmiyo onun kacırabileceği..bide cem manalı manalı konuştu ismet kendi havasında sayhan desen öle günere hiç bişi demiyorum etkisiz eleman yanlarında..off ya anlayın artıkta ewinize sokmayın su kadını yılan..

yazık ya bugün sayhanada üzüldüm ben..ismet arkasından gitme dedi oda heveslendi kal diyecek die ama ismet köpeği (köpek diorum kusura bakmayın kızdım cünkü,)ewin anahtarlarını ver dedi..boşanacam senden sana güvenmiyorum sen yanımdayken bile varlığını hissetmiyorum dedi sayhanda yazık dondu kaldı oooff ya tam destek olacakları zaman nie ayırıyolar bu güzel çifti anlamadım..senağlama

bugün baya bi heyecanlıydı dizi yazacak cok sey var valla oh oh..dizimiz sonunda yoluna giriyo anlaşılan..zelişede yazık oldu bugün,misketin gelinliğini giydirdiklerinde rüzgarın tepkisi cok kötüydü:1no2: nie giydirdiniz bu kıza bu gelinliği diyip kolundan tutup cekmesi üzdü beni acıkcası..rüzgarda haklı bi bakıma ama...nemide hanım saolsun ısrar etti kızcagıza zeliş napsın..

bende sayhana acıyordum ama artık acımıyorum çünkü herşeye umutsuz bakıyor cem rda dilayı bulma ihtimalimiz yükseldi diyor o hale umutsu zkonuşuyo

seli bulacak dilayo sonra gitcek sanırım o zaman dilanın bulanmusa yaklaştı

cem sanırım kamuran üstünde yoğunlaşk

acıdım ruzgara çok üzüldümsenağlamadr dedi ya annesi ii bakmış bebğe birde ardın gelinlik şoku yazık ya insan sevdiğini kaybet ne kadra acı ya:a015:

ya şu yeni saatine hiç alışamadım. bugünde dahamı erken başladı naptı, dizinin başını kaçırdım.
bu arada artık şu dizideki hüsranlar kalksa ya, içimiz karardı iyice, azcık neşeli olsun artık dizi.

slm kızlar nasılsınızı dizinin saati değişmiş galiba gecen gün bi izleyim dedim yoktu atv avrupada varmıs bende biraz ordan baktım

zeliş iiy bir oyuncu ama ben rüzgara şöyle fiziği düzgün renkli gözlü,sarışın yada kumral güselmi güzel bir sevgili bekliyorumm:icecream:.aman aman deli şeyda gelmesin.:roflol:rikkate tokat atmıştı,misketi balkondan atacaktı,karnındaki bebek piç demişti...klava:klava: deli o delilülülülülülü
amann gelmesinn
:1no2::1no2::roflol::roflol::roflol:

melodiesim canım:teselli::1hug: şeyda değilmiydi rüzgarın misketi sevdiğini bildiği halde rüzgarla evlenen.hamile olduğunu duydu kimseye demedi.nasıl aşık oldukalrını biliyorsu zaten aman şeyda delislülülülülülülaelaelaelaelaenaniknaniki geleceğine yeni yepyeni karakter soksunlar diziyeee:1rolleyes::roflol:

ama canım rüzgarda öyle yakışıklı falan degilki çetin çok çok yakışıklı mesela yani yakışıyorlar zelişle boyları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…