Bizim Evin Halleri - Kanal 1

cok haklisin insan sevdigini üzmez seyda o kadar kötülük yapti seviyo diye bunlri yapmak gerekmez olan yine seydaya oldu ne kdar cabaladiysada kabul etttiremedi kendini zorla sevgi olurmu yaww

dizinin en yakışıklısı çetin haliyle ama rüzgarında hakkını yemeyin arkadaşlar ne şeyda yakışır yanına nede zeliş zeliş rüzgarın kardeşine daha uyugundu bence

aman aman şeyda pisiko manyağı gelmesin dizimize bıktık entrikalardan hint dizilerini geçti yaşadıklarımız sayelerinde..zelişle helebi aşık olsunlar zelişde kadınlığını gösterse nasıl tatlı tatlı seyredilir.bu arada ....ıssız adama.... gitmediyseniz şiddetle tavsiye ederim harika bi film...hepinizi çok öptümm

ya şu yeni saat beni deli edecek, unuttum şimdide bitmek üzeredir.tv yi açmama değmez.
Allahtan dün 5 buçukta avrupa kanalda olduğunu öğrendimde,ordan seyrederim bugünde.

kızlar dizi bugün saat 4 teymiş. netten yayın akışına bakmıştım hihoyyyt
iyi bari kaçırmamışım şimdi başlııcak :teytey:

sanırı ismet boşanacak dila ortaya cıkınca pişman olcak dila trip yapacak hıh çok acele kara verdi

rüzgarla zelişin hali neydi öle...resmen ümit veriyo kıza senin yerin ayrı felan..asık olacak sanırım..asık olmasın yaa hiç yakışmıyolar arkadasın dediği gibi zeliş tam cihana göre...

ben şu an atv avrupa da bakıyorum diziye.üffffff içim bayıld.ne olurrrrrrrr artık iyi bişey olsun..

rüzgarla ,zelişin kilitli kalmaları çok tanıdık bir sahneydi.
misketlede,banyoda ve güzellik salonunda kiltli kalmışlardı.
kilitlerinde bir sorun oluyor nedense....senarist kitleme aç artık senaryoyu aaç
yeterince kitledin dilayı,seliyi =hepimizi..............

78,bölüm perşembe özeti...

bÖlÜm Özeti:

rüzgar giderek kendisini zeliha’ya kaptırırken sonunda gökhan’a, zeliha’dan hoşlanıp hoşlanmadığını açık bir dille sorar. aldığı cevap bardağı taşıran son damla olur. diğer yanda beyhatun, ayvaz’ı zeliş konusunda sıkıştırmaktadır. kamuran, sayhan’ı etkilemek için yeni girişimlerde bulunurken güner, gördüğü manzara karşısında kamuran’ın sayhan’a karşı farklı emeller beslediğinden şüphelenmeye başlar. diğer taraftan osman, kamuran’ı para konusunda sıkıştırmaya devam etmektedir. Çetin, ayvaz’ın neva’ya telkari hediye ettiğini öğrenince deliye döner ve ayvaz’dan hesap sorar. iki kan kardeşin arası giderek gerilmektedir.

yaf şu sayhanda niye kamuranın evine gidiyoki sanki.
herşey ortaya çıkınca kamuranın ne yapacağı belli olmaz, bu kezde dilayı sayhanla beraber kaçırdık falan diye iftira atabilir , e sayhanda hep kamuranda olduğuna göre herkeste sayhana diil kamurana inanır, olur mu olur yani kötükedihüso

yahu hiç olacak şeymi bu kamuranın yaptığı..diyelimki parayıda dilayı da aldı ..sayhanada el koydu ayırdı...Yani ortaya çıkmıcakmı bu eninde sonunda kızı kaçırdığı.? .o zaman sayhan yanındamı kalır ?tutuklanmazmı?Ne rahat ya bide milletin içinde rahat rahat dolaşıyor.yılan bakışlı şey.kötükedihüso

zelişle rüzgarda aşk yaşıcaklar sanki , sefada hiçranla..Hiç yakışmıyolar yaa gerçekten .
Sallynin ayrılcağını yazmışınız kadında sıkıldı anlaşılan bu saçma sapan senaryoyu oynamaktan.Teker teker en kıdemli oyuncular ayrılınca napacaklar bu diziyi çok merak ediyorum.:1no2:

olamaz yaa rüzgar zelişe asık olmasın hayırrrrrrrrrrrrrr...

sayhanin kamuranin evinde ne isi var allah askina kalacak baska yer bulamadimi aceba
ya da söyle olabilir belki bir ipucu bulur kamuranin evinde dilayi kacirdigina dair
ayrica ismetle sayhan bosaninca dila onlarda kalbilirmi aceba, dizideki bütün ciftler bosandi hemen hemen sadan,safa, rüyaninkide eli kulaginda ismette bosanirsa bi rikkat kaliyo

kız o allahın emri artık:1no2:
daha yeni yayın dönemiin başında zelişi soktular diziye.
misketn acısı tazeyken.
rüzgar biraz yalnız kalmalıydı:mymeka:
anacım o zelişde ne öyle otomatiğe bağlanmış gibi
hiç susmuyor.bu arada misket hanımı hiçbir projede göremedik henüz:bbo:

ewt ya hemen asık oldu rüzgara rüzgarda ona baksana..offff hiç hoşlaşmadım ben bu durumdan...bencede rüzgar yanlız kalmalıydı..miskette oynar inşallah bi dizide..seyrederiz ösledim valla..ah misket ahh cıkmasaydın keske diziden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…