melodiesim canım:teselli::1hug: şeyda değilmiydi rüzgarın misketi sevdiğini bildiği halde rüzgarla evlenen.hamile olduğunu duydu kimseye demedi.nasıl aşık oldukalrını biliyorsu zaten aman şeyda delislülülülülülülaelaelaelaelaenaniknaniki geleceğine yeni yepyeni karakter soksunlar diziyeee:1rolleyes::roflol:
78,bölüm perşembe özeti...
bÖlÜm Özeti:
rüzgar giderek kendisini zeliha’ya kaptırırken sonunda gökhan’a, zeliha’dan hoşlanıp hoşlanmadığını açık bir dille sorar. aldığı cevap bardağı taşıran son damla olur. diğer yanda beyhatun, ayvaz’ı zeliş konusunda sıkıştırmaktadır. kamuran, sayhan’ı etkilemek için yeni girişimlerde bulunurken güner, gördüğü manzara karşısında kamuran’ın sayhan’a karşı farklı emeller beslediğinden şüphelenmeye başlar. diğer taraftan osman, kamuran’ı para konusunda sıkıştırmaya devam etmektedir. Çetin, ayvaz’ın neva’ya telkari hediye ettiğini öğrenince deliye döner ve ayvaz’dan hesap sorar. iki kan kardeşin arası giderek gerilmektedir.
kız o allahın emri artık:1no2:
daha yeni yayın dönemiin başında zelişi soktular diziye.
misketn acısı tazeyken.
rüzgar biraz yalnız kalmalıydı:mymeka:
anacım o zelişde ne öyle otomatiğe bağlanmış gibi
hiç susmuyor.bu arada misket hanımı hiçbir projede göremedik henüz:bbo:
ewt ya hemen asık oldu rüzgara rüzgarda ona baksana..offff hiç hoşlaşmadım ben bu durumdan...bencede rüzgar yanlız kalmalıydı..miskette oynar inşallah bi dizide..seyrederiz ösledim valla..ah misket ahh cıkmasaydın keske diziden.[/QUOTE
evet bencede unutmak bu kadar kolay olmamalı kendimi misketin yerine koyuyorum ayy ölsem eşimde böyle başka birine aşık olurmu diyorum canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?