Bizim Evin Halleri - Kanal 1

çok doğru bi tespit arkadaşım walla tebrikederimm. duygularıma tercüman oldun:1hug:

artık ruzgar miskete kınalı kuzum diyordu şimdide zelihah der kara kuzum diye :)))))))))

arkdaşalr misket hiçbi projede yer almadı acaba diziden ayrıldığına pişmsn olmuşmudur

zaten kriz nedeniyle iş bulamıyor

sanırım miskette o yüzdebmi hiç bir projede yok hı

yaaaaa dizinin genemi saati değişdi valla yoruldum artık kanallarda bizim evin hallerini kovalamakdan zorla izleyici kaybettiren bir program oldu yaa...diziyi izlerken zaten fenalıklar geçiriyorum bi de saat avcısı oldummm

yaaaaa dizinin genemi saati değişdi valla yoruldum artık kanallarda bizim evin hallerini kovalamakdan zorla izleyici kaybettiren bir program oldu yaa...diziyi izlerken zaten fenalıklar geçiriyorum bi de saat avcısı oldummm

inanmıyorum kendimeeee yaaa evdeki saat bozulmuş kıslar pardon bende patlamaya hazır bombaymışımda haberim yookmuş..kaydirigubbakcemile3

arkdaşalr misket hiçbi projede yer almadı acaba diziden ayrıldığına pişmsn olmuşmudur

zaten kriz nedeniyle iş bulamıyor

sanırım miskette o yüzdebmi hiç bir projede yok hı

inşallah pişman olmuştur..güzelim diziyi bıraktı..rüzgar kimlerin elllerindebaşka bi projede yer alsaydı cıkardı simdiye kadar kac ay oldu diziden cıkalı..-tatlicadiarzu-

istemem misketide şeydayıda zelişim hepsine bin basar.. zelişimin saçları bi güzel yapılsa bide yeni seksi kıyafetler giyse şööle bide azdırıcı makyaj ...işte size başrolde havalı bi kadın

günere bak ya ne doktora benzer ne babaya adam olaylara malak gibi bakıyoo.

yaaa kardeşim sinirimden çatlayacağım..
1- O güner olacak adam psikolog ya da psikiyatrist değil miydi yaa,ne o öyle pel pel bakıyo herkese,kim ne derse hıı tabi falan gibi şuursuz cevaplar...
2- Gürkan mı gökhan mı rüzgarın arkadaşı olcak kişi nası bi oyunculuktur yaa 3 yaşında çocuk daha inandırıcı rol yapardı heralde kafamçokkarıştı donuk donuk :1closedeyes:ayrıca zelişle sokaktaki kavgaları da çok yapmacıktı orda zeliş de yapamadı
3- Kamuran sayhana o kadar yaklaşıyo yok gözüme bak elimi tut bilmem ne yap diye nerdeyse dudağından öpecek,sayhan da hala saftirik gibi ağlıyo :mymeka:
daha uzar gider...

VEEE nihayet eros okunu rüzgarın kalbine sapladı evet evet şimdide koca göbekli üstelik bebekli rüzgar ağa zelişe aşıkk

RUZGARZELİŞE AŞIK OLUYORdelikafaduldenHAKKETEN YA GÜNER ESKİDEN HASTANEDE OLURDU ŞİMDİ HİÇ UĞRAMIYOR DAHA DOĞRUSU İSMETİN PEŞİNDEN AYRILMIYOR BUNLAR EVLENMESİ BİDEdelikafadulden

ah anam ah kimin eli kimin cebinde bellideğil hale gelecek. çakma yalan rüzgarı ....

RUZGARZELİŞE AŞIK OLUYORdelikafaduldenHAKKETEN YA GÜNER ESKİDEN HASTANEDE OLURDU ŞİMDİ HİÇ UĞRAMIYOR DAHA DOĞRUSU İSMETİN PEŞİNDEN AYRILMIYOR BUNLAR EVLENMESİ BİDEdelikafadulden

ıyyy iğrenç olur işte bu,hakikaten izlenmezzz:dilcikar: yani günerle ismetin evlenmesini diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…