yaaa kardeşim sinirimden çatlayacağım..
1- O güner olacak adam psikolog ya da psikiyatrist değil miydi yaa,ne o öyle pel pel bakıyo herkese,kim ne derse hıı tabi falan gibi şuursuz cevaplar...
2- Gürkan mı gökhan mı rüzgarın arkadaşı olcak kişi nası bi oyunculuktur yaa 3 yaşında çocuk daha inandırıcı rol yapardı heralde kafamçokkarıştı donuk donuk :1closedeyes:ayrıca zelişle sokaktaki kavgaları da çok yapmacıktı orda zeliş de yapamadı
3- Kamuran sayhana o kadar yaklaşıyo yok gözüme bak elimi tut bilmem ne yap diye nerdeyse dudağından öpecek,sayhan da hala saftirik gibi ağlıyo :mymeka:
daha uzar gider...
Ya pes diyorum sonunda ismetle sayhanıda ayırdılar ya ben bişik demim acaba bu yapımcılar ne yapmaya çalışırı ya anlamış deyilim
ewt ya sacmaladılar iyce ama dila ortaya cıkınca barısacaklar bence.boşanırlarsa hiç ii olmaz dizi acısından..
zelişle rüzgarın aşk yaşamasını çook istiyorum...günerle ismeti düşünemiyorum ığğğ hele yatakta hiç yakışmazlarr ten uyumları yok bikere .
DİZİDE HİÇ BİR İYİ GELİŞME YOK
1.İSMETLE SAYHAN BOŞANIYOR
2.SEFA VE NAVA KEDİ KÖPEK GİBİLER:mymeka:
3.ÇETİNLE RÜYANIN ARASI HEPP BOZUK
4.FUSUN VE ŞADAN ZATEN BOŞANDI
5 SALYE HERKES KÖTÜ DAVRANIYOR HOR GÖRÜYORLAR.:çok üzgünüm:
6NEMİDE ÇOKK SESSİZ.LAFI DİNLENMİYOR.lülülülülülü
7KAMURAN ZATEN KÖTÜÜklava:
8.RİKKATLE PEYAMİ AZCIK İYİLER
9.ZELİŞİ HEMEN RÜZGARA AŞIK ETTİLER.oYSAKİ MİSKET ÖLELİ 2-3 AY ANCAK OLMUŞTU.
10.GÜNER DESEN 0 etkisiz eleman:roflol:
11dilada camcı kız oldu çıktı:roflol:
bıktıkkkkkkkkk bir tane iyi bir gelişme olsun yeter arttık.şu saatiylede oynamayın.16:00 kalsın.yemekteyizide 16:15e almışlarr itişiyorlarrdelikafadulden
Allahım Allahım bu kezde gökhan değişmiş. gökhan gelecek deyince bende saf saf eski gökhanı bekliom :roflol: bilmem lazımdı onunda değişeceğini.
dizinin adı bizim evin halleri , eskidende herkesin evinden azıcık bişeler yansıtıyodu ama şimdi bizim evden yansıttıkları bişey yok :roflol:
dizinin Fincan halalı, Kısmetli, Civanlı, Düriyeli, Güdüklü günlerini özledim.
bu arada arkadaşlar ben doğum iznimden önce çalışırken izleyememiştim Düriye ile Sadık amca diziden nasıl çıktılar?? oraları göremedim. Sadık amcadamı öldü yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?