Bizim Evin Halleri - Kanal 1

Ya pes diyorum sonunda ismetle sayhanıda ayırdılar ya ben bişik demim acaba bu yapımcılar ne yapmaya çalışırı ya anlamış deyilim

zelişle rüzgarın aşk yaşamasını çook istiyorum...günerle ismeti düşünemiyorum ığğğ hele yatakta hiç yakışmazlarr ten uyumları yok bikere .

Bi rikkat peyyami kaldılar onlarıda ayırrırlarsa şaşırmam konu bulamıyor bunları ayırıyorlar yapıcı olacaklarına yıkıcı oluyorlar ya halla halla

ooff oofff diziyi ne hale getirdiler yaaa... yayın saatlerinde bile bu kadar da oynanmazki... ne yapmaya çalışıyorlar.. izlenmesin diye mi yapıyorlar bunu... bu yapımcıları alıcan eline sopayı katacaksın önüne hayddaaaa nereye kadar kovalayabilirsen oraya kadar ...

Bu diziyi aslında bir an evvel eski haline getirmeliler bence,yani sayhanla ismet barışsın dila bulunsun kamuranı haklasınlar,eskisi gibi aileler beraber yemek yesin torun torba,günlük aile konuları olsun bıktık şu ayrılıklardan ölümlerden yaa..

kızlar diziyi izleyemiyorum kaç gündür çünkü ben bi dizi oldum izleseniz gzel ağlarsınız neyse sizlerden anladığım kadarıyla güzel gelişmeler yok

valla ben bugün bakmadım yemekteyize baktım reklam arası bi baktım ilerlemiyor aynı hiç bir gelişme yok

aman yine yemekteyizle çakışıyor bu dizi birde saatini bir düzene oturtamadılar yaa...
kızlar gerçekten haklısınız dizide ayırmadıkları kimse kalmayacak bu gidişle:bbo: iiceee aile dizisi rayından çıkmaya başladı..
valla ismete kamurandan daha çok gıcık olmaya başladım.. bulmuş gül gibin gocayıııı daha ne ister..:mymeka:
sanırım bu senaristde bu ara hayatında çoooook ayrılıklar gel gitlerr yaşadı ki bunu diziyede mi yansıttı ne oldu..:))kafamçokkarıştı

ewt ya gökhan ne kadar yapmacıktı nerden bulurlar böle oyuncuları tipinide begenmedim ama hep görecez bu gökhanı heralde zelişe asık olacak..bugünde zelişi paylaşamadılar cok komik vede sacmaydı..

ewt ya sacmaladılar iyce ama dila ortaya cıkınca barısacaklar bence.boşanırlarsa hiç ii olmaz dizi acısından..

dila bulunmadan önce boşanırslar dila ne tepki vercek bakalıminş barışırlar ya :ecrin_bebek:

bence bu dizi haftda bi gün olsun güzel ceksinler ya

[ı]dizide hiç iyi bişey olmuyor senarisler bence reel hayatlarında hiççççççç ama hiççççççç mutlu değiller.böyle giderse dizi yayından kalkar........[/ı]

DİZİDE HİÇ BİR İYİ GELİŞME YOK

1.İSMETLE SAYHAN BOŞANIYOR
2.SEFA VE NAVA KEDİ KÖPEK GİBİLER:mymeka:
3.ÇETİNLE RÜYANIN ARASI HEPP BOZUK
4.FUSUN VE ŞADAN ZATEN BOŞANDI
5 SALYE HERKES KÖTÜ DAVRANIYOR HOR GÖRÜYORLAR.:çok üzgünüm:
6NEMİDE ÇOKK SESSİZ.LAFI DİNLENMİYOR.lülülülülülü
7KAMURAN ZATEN KÖTÜÜklava:
8.RİKKATLE PEYAMİ AZCIK İYİLER
9.ZELİŞİ HEMEN RÜZGARA AŞIK ETTİLER.oYSAKİ MİSKET ÖLELİ 2-3 AY ANCAK OLMUŞTU.
10.GÜNER DESEN 0 etkisiz eleman:roflol:
11dilada camcı kız oldu çıktı:roflol:

bıktıkkkkkkkkk bir tane iyi bir gelişme olsun yeter arttık.şu saatiylede oynamayın.16:00 kalsın.yemekteyizide 16:15e almışlarr itişiyorlarrdelikafadulden

zelişle rüzgarın aşk yaşamasını çook istiyorum...günerle ismeti düşünemiyorum ığğğ hele yatakta hiç yakışmazlarr ten uyumları yok bikere .

:roflol::roflol:..ten uyumlarının olmadığını nerden biliyosun..ay çok güldüm ..:roflol:

Allahım Allahım bu kezde gökhan değişmiş. gökhan gelecek deyince bende saf saf eski gökhanı bekliom :roflol: bilmem lazımdı onunda değişeceğini.
dizinin adı bizim evin halleri , eskidende herkesin evinden azıcık bişeler yansıtıyodu ama şimdi bizim evden yansıttıkları bişey yok :roflol:
dizinin Fincan halalı, Kısmetli, Civanlı, Düriyeli, Güdüklü günlerini özledim.

bu arada arkadaşlar ben doğum iznimden önce çalışırken izleyememiştim Düriye ile Sadık amca diziden nasıl çıktılar?? oraları göremedim. Sadık amcadamı öldü yoksa?

çok güzel yorumlamışsın şekerim sırnaşık şey:roflol:

düriyeyi bilmiyorum ama sadık amca memleketine döndü heralde..

Kızlar lütfen bana kısmetin diziden nasıl çıktığını bilen varsa Allahaşkına anlatsın yaaaaaaaa,etrafımda kimse bilmiyor,oysa o bayan yani ayşenil hnm çok iyi rol yapıyordu,nooldu ona,o da mı ölmüştü?bilirsiniz siz çabuk konuşun bakiim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…