Bizim Evin Halleri

ben mutfaktayken paşa aglamasın diye yanına arap bebeğini koymustum bi ara ıh ıh sesler gelmeye basladı bi geldim ki bebekle emzik kavgası yapıyor resmen bazı anlarını tam yakalayamadım zten gğlmekten resim de cekemedim ama cok komikti yaaa bi de o emziği nasılalmıssa eline:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:roflol::roflol:

Son düzenleme:
kerem gördü kötü oldu ağlıyo yine ayyyyyyyyyyy

meleğime söz vermiştim seni mc e götürcem diye şimdi görünce demiştir kalleş karı beni ekip kendi gitmiş diyebilmiyorumkismile

çayını alıyorum yanıma emzirme imkanım yoksa onu veriyorum
arabada ,wc de,emirme odalarında emziriyorum varsa..
dışardayken çok sık emmek istemiyor etrafı süzmekle meşgul oluyor yada sallantıya dayanamayıp uyyorkaydirigubbakcemile3

selda erkek olduğu ne belli diym mi ama kavgalara başlamış bileaklinialirimsmile
maşallah

cok tatli valla hiii seni seni birdaha emzigimin etrafinda gormiyimm der gibi tehdit ediyor eliyle sanki :))

Son düzenleme:
anaam maşallah tuttum bu ceylin bebeği:lepi:

şeyma garfur mu diyo kerem? ayy çok tatlı evlatların var

maşallah ilk günden beri izlemedeyim sizi ben de ocak annesiyim hepinizin bebelerine bitiyorum

tut canim birakma sakin bu ceylin bebekte bir marifetler var ki almayan pisman :)) :1hug:

alya dua cok guzel gorunuyor simdilik kesfediyor araba haricinde rahat olabilecek yerleri sonra sonuclari açiklayacak bizlere yerimseniben

bu çay fikri bayağı hoşuma gitti.Mama almadığı için emzirme odalarına gidene kadar kendini parçalıyor. Merak ettim ALYADUANINANNESı ne çayı veriyorsun ?

alyaduanınannesi bende merak ettim ne çayı veriyorsun emzirme odası bulmaktansa ii fikir

humana iyi geceler çayı
rezene çayı
doğadan bebe(karışık)
papatya
ıhlamur

bu çayları içiriyorum hergün farklı bi çay 50 ml. veriyorum
papatya hariç hepsini severek içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…