Bizim Evin Halleri

yasemişn kısss cikolata yemeye basladımı senin kızzz bilmiyorumkismile cok seker görünüyor maasallah .. ben daha hiiiiç bişey vermiyom

kuşum annesi aşerirken canı çekti yalanıyodu ufacık parmagımla verdim yalana yalana yaydı heryerine normalde bende vermiyom ama mutluluk hormonumu ne kattı ona 1haftadır katıla katıla gülüyo oynarken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pembecim maaşallah kuzuna çok tatlı
yasemincim bebeklerde tatlı damar tıkanıklığına neden oluyo vermesen iyi olur aslında

teşekkürler kızlarr yorumlarınıza
bu veletler çok fena
musyas seninki çikolatayımı başladı delikafadulden

Son düzenleme:
pembik işi becermiş senin kız bide afacan afacan bakıyo su bastırmak için yirim onu yirr:icecream:

yasmin adamın kendi tatlı zatenopuyorumnanaktan

seldus seni de bizim takıma alakkaydirigubbakcemile5

yasemin sen o kenardaki cikolatalari yesen doyardin valla masallah tatliligina tatlilik katilmistir cikolatayi yedikten sonra zemuszemus

piyasaya dun satisa sunulan ceylin bebek adli oyuncak yok satiyor fotografta gordugunuz gibi magazada son kalan ceylin bebek icin iki kisi arasinda kavga cikti ,son kalan oyuncagi selda adli birinin aldigi soyleniyor
kk haber-turkiye

piyasaya dun satisa sunulan ceylin bebek adli oyuncak yok satiyor fotografta gordugunuz gibi magazada son kalan ceylin bebek icin iki kisi arasinda kavga cikti ,son kalan oyuncagi selda adli birinin aldigi soyleniyor
kk haber-turkiye

Çok şirin bu yawwww maşallah ceylin bebeğeeeee

kk haber-turkiye

vah yavrumu ne hallere sokmuşlaaarrrr :))) o ne tatlılık öyle, bi de kuzu gibi duruyor. maşşşşşşallah.

kk haber-turkiye

:roflol: :roflol: :roflol: cokacimcoook

yerim ogüzel ceylin bebegi ben alemsiniz nerde ngeldi aklınıza bu süper olmuş resimmm vallahi

kk haber-turkiye

süpermiş:) bebişten bnde almak ıstıyom :)

offf cook sekermiş bu bebek yaaaffff ben de istiyorum bu ceylin bebekten:)))) maasallah kuzuma nasıl da durmus..

ıŞte son dolu dolu yarım saatimiz

keremi uyuturken böyleyiz

kerem uyudu ve kayramla başbaşayız ve banyo yapıyoruz babamızda bu anlarımızı ölümsüzleştiriyor..

ve banyo sonrası keyif yaparken..

ve giyindik uykuya hazırlanıyoruz...

işte bizim evin halleri :)))

şeyma kuzum öncelikle ALLAH yardımcın olsun bacım:)))) keremin uyuma sekline bayıldım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…