Bizim Evin Halleri

O nasıl bi yatış şeklidir yerim senin totişini..maşallahh sana

Bizde yataktan firar çalışmaları yapıyoruzz vede dönencemizi yemeye uraşıp bozuyoruz..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sorma solstice, hergün ama hergün hatta gün içindede defalarca yatağın çarşafını tekrar takıyorum çıkarıp yumar yapıyor benimki, yastıklar bir yerde, kendi yatırdığım tarafın tersiinde yada göbek üstü hallerinde. Ben doğduğundan beri rahat görmek için takmadım o kenarlıkları şimdi bacaklar dışarda kollar sarkıyor. Ekim kızları erkekleri aratmıycak halde yaramazlar:))))
ya da sadece defne kuzusu ile benimkisi yarışır:))) izmire gelsenize yaza kudurtalım ikisini:))))))

Sorma canım yaa valla çok muzurr aklı fikri azgınlıkdaa evett ilk zamanları çok usluydu ama 4 ayı geçince felaket oldu yaww durmak bilmiyoo sürekli hoplasın zıplasın karıştırsınn fıldır fıldırr yatağın başına yatırıyorum en sonunda çıkıyo sabah kafa yatak kenarlığının altında çıkarmış bağlantı iplerini yiyoo...
Çok isterim cnm yaa zaten annemden ve eşimden dolayı İzmir ve İzmirlilerin ayrı bi yeri var...İnşallahh bigün canım....:Saruboceq:

gülbeşeker maşallah kızına,nasıl uyumak o öyleee kaydirigubbakcemile3

defneeeee bora da senin gibi kuduruk yatağı genelde oynamak için kullanıyor =)) :roflol:

Bora yaramazlık peşinde tutabilene aşk olsun akannehir kaydirigubbakcemile3

maasallah sübhanallah kuzulara artık hepsi yaramazlık peşinde yatak döşek kalmayacak artık:))))

kaldırdını yerden yorganı sende benim gbi, çok sıcak oluyor zeyno çok terliyor yorganla, zaten yorgan üstündede kalmıyor çıkış kapıları(yastıklarla sınır çizdim) yıkıldığı anda hızını alamıyor alçak sürünmeyle maşallah kuzuma

yok canım yorgan hala duruyor ama zaten orayı değil odaları gezmekle meşgul bora =)) her yer cazip geliyor artık...koltuğun yastıklarıyla sarıyordum etrafını ama onun da üstünden çıkmaya başlayınca yastıkları kaldırmak durumunda kaldım =)

biz bugün yine yataktan düştük bende kendi yatağını odamıza aldım 1.katını çıkardım sonra kayrayı böyle yakaladım...yataktan düşmeden önceki halimiz minnoşla uyurken

maşallah boram sana seni seviyorum teyzem ...:asigim:

az önce taze çekildik.burda kızım uyurken kendi yan dönüp uyumuş

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…