boracım senin dışında annende yazı getirmiş vala, sezonu iyi açmışsın blüm:)))
teşekkür ederim arzucum duygularımızın karşılıklı olduğunu biliyordum,hissedebiliyorum ..
ben aranızdaki gerginliğie bugünde girmek istemezdim ama birine yüklenilsin de istemiyorum sevmiyorum ayrımcılığı gruplaşmayı fln herkesin idealizmi kendine üzmeyin birbirinizi
gönüller buzların erimesini istiyor
oğluşunu ve seni sevgiyle kucaklıyoruz bu konuyu daha fazla gereksiz yere işgal etmek istemiyorum
pofffff konu ne bilmiyorum. kim kime kirgin anlamis degilim sempatiksalakcinni
ama gizemcim cok haklisin. annelerin arasindaki husumet bebekleri baglamaz, baglamamali da zaten. bi masallah cok gorulmemeli. ben bu topige baktigimda hic bebek adi vermeden genelde hepsine masallah diyorum :hulya:
facebook olayina gelince kim kimi eklemis kim kimi cikarmis bosverin aklinialirimsmile
ben yokum buradaki facebook isinde dolayisiyla uzagim bu konuya. sadece bir kisi vardi buradan o da silmis sanirim nedenini anlamasamda kaydirigubbakcemile3 iyide yapmiscunku ben pek sicak bakmiyorum facebook isine
anaaaam bukeetttttttttttttt bende diyorum niye görünmüyorsun bilmiyorumkismile
canım benim inan yanlışlıkla olmuştur yaaa mafoldumben
yaww bu topic zamanzaman beni çok geriyor vala bazen yazılanı okumadan geçip sadece resimlere bakıyorum çünkü maşallahın bile nispeti atılıyor. çok komik. Ya bebek bunlar ya nedemek sana koca bir maşallah hey sen sana yok demek. Ben bu zihniyete kem göz olarak bakarım kusura bakmayında. Ben bu maşallah dememe davasını çocukca buluyorum, yani burda hepimiz anneyiz ne sıkıntılarla büyütüyoruz çocukları, bir kere herşeyden önce bütün annelere maşallah vala.
olayın içinde değilim, ama facebookta bende siliyorum arkadaşlar yani ben burdan sadece merhaba dediğim ya da birebir hiç konuşmadığım bir insanın özel hayatımda olmasını çok da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?