Bizim Evin Halleri

zaten olay burda araada hiç bişi yokken tatlı tatlı sohbet ederken içimizdekileri paylaşırken anlamıyoktu benim de üstüne basmak istediğim o zaten ...

diğer cephede cebelleşip(facebookta) burda hiçbişey yokmuş gibi davranmadı kimse
iki tarafta burda sürdürdü soğukluğu maalesef bizlere de yansıyor ben buna üzülüyorum
keşke annişler bizlerin ahtrına öpüşüp koklaşsa ne çok sevinirimmafoldumben

ne yani ekim anneleri bi kaç cepheyemi ayrıldı :)) şaka gibi yaa gerek yok kıslarr meleklerimizin hatrına 9 ayu paylaştığımız iyi kötü tüm duygularımızın hatrına CEPHELEŞMEYE HAYIR lmaz:

gizem gülümsün canımsın ama facebookta profilinden çıkararak onu sende cephe oluşturdun
yani gruplaşma oluyor böyle
ben olayı duyduğumda ne a tarafa ne b tarafa bi tepki vermedim sormadım kurcalamadım tavır yapmadım çünkü benlik bi durum yoktu söylemeye çalıştığım bu bitanem
neyse ben artık başka bişey yazmak istemiyorum yazdıkça üzüntüm artıyor
hepinizi canı gönülden seviyorum hiç azalmadı sevgim
keşke dargınlar da barışsa gül gibi geçinip gitsek burda

boracım senin dışında annende yazı getirmiş vala, sezonu iyi açmışsın blüm:)))

Son düzenleme:
aybikecim kısa da olsa yazma gereği duyuyorum,ben kimseye o olaydan sonra yorum yapmamazlık yapmadım... ama konunun ne kadarını hangi açılardan biliyorsun bilmiyorum..ve seni tarafsız kaldığın içinde daha da çok seviyorum canım...ben buraya konuyu taşımadım ki karşı taraf gerektiğinden fazla tepki almasın diye... facebook özel hayat sonuçta ve burasıda sanal bir ortam...ben özel hayatımda benim düşüncelerime fikirlerime ters insanları barındırmak istemiyorum bu da benim en doğal hakkımdır diye düşünüyorum... konu çok rahatsız edici...
ayrıca gizem söylediği şeyde çok haklı burada bebeklerin resmi koyuluyor ve nedense bizim bebeklere özlellikle de benim oğluma bir gizli tepki var oysa ben bebeklerin hiçbirini ayırmıyorum...kişi kendinden bilir işi canım... seni saygı ve sevgiyle öpüyorum arkadaşım...

teşekkür ederim arzucum duygularımızın karşılıklı olduğunu biliyordum,hissedebiliyorum ..
ben aranızdaki gerginliğie bugünde girmek istemezdim ama birine yüklenilsin de istemiyorum sevmiyorum ayrımcılığı gruplaşmayı fln herkesin idealizmi kendine üzmeyin birbirinizi
gönüller buzların erimesini istiyor
oğluşunu ve seni sevgiyle kucaklıyoruz bu konuyu daha fazla gereksiz yere işgal etmek istemiyorum

canım buzların erimesi biraz zor ama inşallah saygıyı da kimse elden bırakmaz diye umuyorum...

pofffff konu ne bilmiyorum. kim kime kirgin anlamis degilim sempatiksalakcinni
ama gizemcim cok haklisin. annelerin arasindaki husumet bebekleri baglamaz, baglamamali da zaten. bi masallah cok gorulmemeli. ben bu topige baktigimda hic bebek adi vermeden genelde hepsine masallah diyorum :hulya:
facebook olayina gelince kim kimi eklemis kim kimi cikarmis bosverin aklinialirimsmile
ben yokum buradaki facebook isinde dolayisiyla uzagim bu konuya. sadece bir kisi vardi buradan o da silmis sanirim nedenini anlamasamda kaydirigubbakcemile3 iyide yapmis cunku ben pek sicak bakmiyorum facebook isine

anaaaam bukeetttttttttttttt bende diyorum niye görünmüyorsun bilmiyorumkismile
canım benim inan yanlışlıkla olmuştur yaaa mafoldumben

evet bende bu konun icindeyim hatta konu benden dolayı acıldı. öncelikle gercekten aybikemi tebrik ediyorum suana kadar hep saygılı hep taraftarsız davrandigi icin.

arzunun yazdıgı gibi burda sadece bebeklerden konusuluyor diyeri daha özel daha hayatımızın icinden bir olay. ınsani daha yakından tanıma ve görüslerini tanıma fırsatı oluyor. Ve gercekten sadece bir basit tartisma degil bir hayat görüsü olay. Yani ögle hadi gel barisalim dencek birsey degil. Onun disinda kisisel davranislar...Neyse....

Sadece gizosun dedigi gibi bu konuda hak veriyorum bebislerimizi ayrı tutabiliriz. Onların bir sucu yok. Ama zaten bu güne kadar hicbir bebege bakarken masallah demeden gecmemisimdir. Her cocuk ayrı bir kutsal varlık ve bizden nazar gelcek düsüncesi bile bana ters geliyor. Nasıl olabilir ki bir bebege kötü bir gözle bakarım, olamaz böyle birsey.

Neyse bu konu cok geriyor beni. ınsan nasıl konusmasini gerektigini bilcek. Biryerde durmasınıda bilecek. Bu konuda gercekten cok doluyum. neyse...

Son düzenleme:
yaww bu topic zamanzaman beni çok geriyor vala bazen yazılanı okumadan geçip sadece resimlere bakıyorum çünkü maşallahın bile nispeti atılıyor. çok komik. Ya bebek bunlar ya nedemek sana koca bir maşallah hey sen sana yok demek. Ben bu zihniyete kem göz olarak bakarım kusura bakmayında. Ben bu maşallah dememe davasını çocukca buluyorum, yani burda hepimiz anneyiz ne sıkıntılarla büyütüyoruz çocukları, bir kere herşeyden önce bütün annelere maşallah vala.

olayın içinde değilim, ama facebookta bende siliyorum arkadaşlar yani ben burdan sadece merhaba dediğim ya da birebir hiç konuşmadığım bir insanın özel hayatımda olmasını çok da istemiyorum.

ışte şeydoşumla bugün felekten bi gün çaldık dışarının halleri Arda,Kayra ve Kerem bizi hiç görmeyin ağzımız kulaklarımzıda çünkü..

Son düzenleme:
anaaaam bukeetttttttttttttt bende diyorum niye görünmüyorsun bilmiyorumkismile
canım benim inan yanlışlıkla olmuştur yaaa mafoldumben

azicik laf vurim dedim sadece sempatiksalakcinni saka saka sorun yok canim yaa. ben takilmam boyle seylere rahat ol zemuszemus :icecream:

yorumuna tamamıyla katılıyorum canım...kaydirigubbakcemile5,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…