Bizim Evin Halleri

nil kızı önce düşüp yüzünü sandalyeye çarptı sonra ağlamaya başladı.. sonra da anne şefkatine dayanamayıp kollarımda ağlarken uyudu...

tüm bebeklere maasallah sübhanallah tekrardan...nil kuzusu yerim seni ben ne güzel de uyumus maasallah ee anne güzel kucak güzel uyur tabii...

tüm bebeklere maasallah sübhanallah tekrardan...nil kuzusu yerim seni ben ne güzel de uyumus maasallah ee anne güzel kucak güzel uyur tabii...

annenin nesi güzel şaftingen mortingen olmuş selduşum baksana... sen güzelsin ondan sana öyle gelmiş...

annenin nesi güzel şaftingen mortingen olmuş selduşum baksana... sen güzelsin ondan sana öyle gelmiş...

:roflol::roflol::roflol:
yok yok maasallah herhalin güzel rabbim nazarlardan korusun..sen benim evdeki hallerimi bnir görsen kuzum insanlılktan cıkıyorum bazen:)) hatta gecenlerde yusuf uyurken bakkala indim acele ettim üzerine ne bulduysam giydim (eşimin gömleğini) asansörde cıkarken kadının biri kapıcının eşi senmisin diye sordu((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…