- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
kusura bakmayın beceremedim resim yüklemeyi çok büyük oldu
masallah boncukkkk nillll
nilcim maşallah çoook tatı olmuşsun...canım benim...
nilooooşşşşş maşallah prenses
nilin saçları kızılımsımı? Ay varya eğer öyleyse zaten perfecto yani. Maşallah niloşa, kocaman oldular ayol, fıstık oldular fıstık, istemeye bile gelirler yakında.
ay zencefinem sorma ya korkarımki öyle:))))))) ben daha bebekken de diyodum ışıkta çocuğun saçları kızıl gibi duruyo diye... hele bir ara yüzünde isilik gibi lekeler vardı... kızıl ve çilli olacak diye aklım çıktı... babamızda biraz çilli (genlerde var yani:)))biz sülalece umutla nilin sarışın olacağını bekliyoruz ama sanırım boşu bi umut bu:)))
ahh kuzum delimisin sen, ay asıl kızıl ve renkli gözlü bebek herkese nasip olmaz. Bence çok farklı birşey. Ayrıca sana mutlu bir haber veriyim küçükken kızıl olan bebeklerin çoğunluğunun saçı sararıyor büyüdükçe. Ama var ya zeynomun kızıl saçlı ve renkli gözlü olmasını nasıl isterdim anlatamam. Tabiki önce sağlık sıhhat ama insan işte istiyor napıcaksın. Hatta esmerleşince kuzum, işallah gözlerinin rengi yeşile döner dedik, o da olmadı. Düşünsene esmer ve renkli gözlü o da süper olurdu. Neyse lens takarız bizde. Allah sağlık versin, güzel baht versin kuzularımıza. Maşallah tekrardan.
maşallahh kuzularımıza nill kızımız maşalalhhhhh subhanallah sanaa
nil çok şeker Allah nazarlardan saklasın boracık sanada maşallah
nil kuzusu san bir kocaman maasallah daha rabbim esirgesin seni yaaa bu ansıl bir güzellik....
bora paşa ooooo seni görmeyekli uzun zaman olmus kocaman olmussun sen yahuu ve halaa cok yagusuklusun boncuk gözlüü maasallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?