Bizim Evin Halleri

:)) valla dişsiz prens olduk delikafadulden daha iyi ya işte cnm gezmesin daha az zarar hem kendine hem çevreye çorapsız bırakma :))

hahaha durduramıyorum ki, kötü olan o, çorapları çıkarmaya çalışıyor yada hanfendi kucak istiyor gezemiyor ya kucakta birlikte geziyoruz. Bizim hergün rutin işlerimiz oluyor, kızım itinayla yatak odasındaki çekmeceleri boşaltıyor ben topluyorum, küçük odayı dağıtyor ben topluyorum sonra mutfağa sıra geliyor, eğer bunları yapmazsak mutsuz çocuk oluyoruzzz:))))

hihhh hihh..yerim ben o mutsuz çocuğuopuyorumnanaktan

tşkkederiz selduş arzu zencfne teyzemiz :)))
en tehlikeli dönemleri sanırım 2 yaşına kadar çok dikkatli olmamız lazım :S

bütün uyarılara ve engellere rağmen vantilatöre ulaşan bora =)

başarının ardından =)

birisi afacan mı dedi ???

haydiiii mutfağa didiyosssss =)) mama için kaşık lazım tabii ama hangisi ???

eveeet bu galiba =))

mustafa bora günün sadece yarım saatini saygıyla sundu buyrunnnnnnnnn

he he boraaaa!!! görüntüler cok ama cok tanıdık:)) anneni cook iyi anlayabiliyorum:))))

kızlar görüntüler süper bizler acaba resim albümüne ayrı bide afacanlık zamanlarım diemi resim koysak bebeklerimiz ilerde bakar maşallah afacanlarımaaaa

maşallah boraya ve tüm bebişlere.Allah hepsini nazarlardan saklasın.
amin canım çok teşekkürler opuyorumnanaktan
he he boraaaa!!! görüntüler cok ama cok tanıdık:)) anneni cook iyi anlayabiliyorum:))))
ahhh ahhh selduşum ahhhh diyorum başka da bir şey demiyorum :çok üzgünüm:sempatiksalakcinni
kızlar görüntüler süper bizler acaba resim albümüne ayrı bide afacanlık zamanlarım diemi resim koysak bebeklerimiz ilerde bakar maşallah afacanlarımaaaa

hehe olabilüüü tabiside =)) opuyorumnanaktan gamyoncuiremsu

ayyy düşüncesi bile fena şimdiden değil mi aybikimmm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…