Bizim Evin Halleri

masallah borayaa ..bende son zamanlarda kizima cizgi film aciyorum gecen gun susam sokagini izliyordu bende evi topluyordum birden bi aglamaya basladi icli icli agliyor hem tv ye bakiyor hem agliyor bi baktim ki mor renkli kurabiye canavarlarindan korkmus:)))
cok tatli bunlar yaaaa:)

sağol canım benimmm
maşallah beyzayaa kıyamam korktu haa...kesinlikle çok tatlı oluyorlar yaa,Allahım korusun onları...

tatlım yerim seni ve sinema keyfiniii
bu konuda ben çok telihsizim blüüüm alyanın tv yle arası hiç yok sanırım bana çekmiş beni cinemaya zorla götürür eşim yarısında kaçarım
benimde ne zamandır eklemek istediğim bi fotoğraf var ramazanın son günlerinden..
biz fotoğraf çektirme derdindeyiz alya miğdesinin derdinde:))

kiyamam,korkamayi da bilir :)) ben de gozunun icine soka soka cizgi film falan aciyorum biraz oyalansin ben de isime bakayim diye ama bakmiyor nedense hic ilgisini cekmiyor,illa biryerleri karistirma dagitma derdinde :1closedeyes:

Bende bu kız neden tv ye bakmıyo hiç ilgilenmıyo diyodum.Demek tek değilmisiz.
Çok tatlı maşallah .opuyorumnanaktan
Alya kaç kilo ??

kiyamam,korkamayi da bilir :)) ben de gozunun icine soka soka cizgi film falan aciyorum biraz oyalansin ben de isime bakayim diye ama bakmiyor nedense hic ilgisini cekmiyor,illa biryerleri karistirma dagitma derdinde :1closedeyes:

yaa selda yaa ayneen acmadıgım cizgifilm kalmıyor az oyalansın diye ama bana mısın demiyor bi bakıyor agzını büke büke laf sayıyor ekrana hoop dönüp etraf karıstırmaya((( sadece reklam izliyor o da bazı reklamları..

boraaa kuzuuu maasallah sana pür dikkat nasıl da izliyor ohhh sefan olsun..güzel şeyler öğren insallah..

alya sana da cok güldüm kız eminim rahar mama sandalyende ananen bişeyler verse bu kadar iştahlı yemezsin:)) kocaman maasallah sana ballı fıstık..

aybikem selduşum benim oğlan izliyor ama yanında ben olursam yoksa odadan çıktığım anda kıyamet kopuyor

alya kuzusu ne güzel pipetle içiyon öyle maşallah,ben alıştıramadım gitti...ancak ısırsın atsın pipeti =))

pipeti önce hüp yapıp ona verdim başlarda akarken tadını aldı hoşuna gitti ozamandan beri pipetle içmeyi seviyor
gerçi elh biberon da alıyor en büyük rahatlığım..
alya 9kg 300 gr jadecim
kıza tv izlemio dedim bugün 118 -80 reklamı oynuyordu pür dikkat baktı sonra da öpücük attı :))))))

Şükürler olsunnnn ki yiğitte sonunda biberona alıştııı zemuszemus
Dün gece yatırmadan muzlu sütü denedim,hüüüüüüppp diye bitirdii zemuszemus
gece uyandı emdi emdi yine mızırdandı bakdım aç bu sefer mama verdim biberonla yine içdiiiiii zemuszemus
bu gecede mama verdim,hüppp zemuszemus
Bi an önce şipşaklamam lazım yatıpda biberonla keyif yapışınııı zemuszemus
Bllummm ve aybikeeee,benimkide bilmio pipet dah,ısırıyo..
Maşallah alyaya :ecrin_bebek: 118 lere benimkide bayılıyo

çok sevindim hacer şuan senin ayakların yere basmıyordur
alyanın mamayı kabul ettiği gün evlendiğim günden daha heycanlıydım inan

Ahh hemde nasılllkaydirigubbakcemile3
Bütün gün biberon yıkadım,gittim geldim yıkadım bakdım kaydirigubbakcemile3
Bi kaç biberon almam lazım kaydirigubbakcemile3
Bu sevinci perçinlemek için :lepi:
Kuzum almıyo diye biberon edinmemiştik,ufak bişey vardı iyiki varmış kaydirigubbakcemile2

yaa bora bir tek su içiyor biberonla :))
bizimki de 118-80'ci...

ohhh maşallah darısı boraya inşallah...

Millet yer veriyor oturalım diye bizim Bora beni rezil ediyor ayakta durcam diye :)) Metrobüste ayakta yolculuk yapan Bora[/B

Buda bizim evin hali 2 dk mutfağa gittim kesin kafasını vuruştur girerken herşeye ağlayan Bora ama burda nedense mutlu Bora

Buda dişsiz BORA :))

sanırım yakında protez taktırıcam diş falan çıkacağı yok :)) tek biz kaldık heralde çıkarmayan

maşallah dişsiz boraya:))) ya benim kız ayağına çorap giydirince ayakta durmak istemiyor onu farkettim, tarzan çıplak ayak gezicek:)))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…