maşallah bütün kuzulara
masallah borayaa ..bende son zamanlarda kizima cizgi film aciyorum gecen gun susam sokagini izliyordu bende evi topluyordum birden bi aglamaya basladi icli icli agliyor hem tv ye bakiyor hem agliyor bi baktim ki mor renkli kurabiye canavarlarindan korkmus:)))
cok tatli bunlar yaaaa:)
teşekkürler canım,sizin kuzuların resimlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz yerimseniben:ecrin_bebek:
masallah borayaa ..bende son zamanlarda kizima cizgi film aciyorum gecen gun susam sokagini izliyordu bende evi topluyordum birden bi aglamaya basladi icli icli agliyor hem tv ye bakiyor hem agliyor bi baktim ki mor renkli kurabiye canavarlarindan korkmus:)))
cok tatli bunlar yaaaa:)
tatlım yerim seni ve sinema keyfiniii
bu konuda ben çok telihsizim blüüüm alyanın tv yle arası hiç yok sanırım bana çekmiş beni cinemaya zorla götürür eşim yarısında kaçarım
benimde ne zamandır eklemek istediğim bi fotoğraf var ramazanın son günlerinden..
biz fotoğraf çektirme derdindeyiz alya miğdesinin derdinde:))
kiyamam,korkamayi da bilir :)) ben de gozunun icine soka soka cizgi film falan aciyorum biraz oyalansin ben de isime bakayim diye ama bakmiyor nedense hic ilgisini cekmiyor,illa biryerleri karistirma dagitma derdinde :1closedeyes:
çok sevindim hacer şuan senin ayakların yere basmıyordur
alyanın mamayı kabul ettiği gün evlendiğim günden daha heycanlıydım inan
yaa bora bir tek su içiyor biberonla :))pipeti önce hüp yapıp ona verdim başlarda akarken tadını aldı hoşuna gitti ozamandan beri pipetle içmeyi seviyor
gerçi elh biberon da alıyor en büyük rahatlığım..
alya 9kg 300 gr jadecim
kıza tv izlemio dedim bugün 118 -80 reklamı oynuyordu pür dikkat baktı sonra da öpücük attı :))))))
Şükürler olsunnnn ki yiğitte sonunda biberona alıştııı zemuszemus
Dün gece yatırmadan muzlu sütü denedim,hüüüüüüppp diye bitirdii zemuszemus
gece uyandı emdi emdi yine mızırdandı bakdım aç bu sefer mama verdim biberonla yine içdiiiiii zemuszemus
bu gecede mama verdim,hüppp zemuszemus
Bi an önce şipşaklamam lazım yatıpda biberonla keyif yapışınııı zemuszemus
Bllummm ve aybikeeee,benimkide bilmio pipet dah,ısırıyo..
Maşallah alyaya :ecrin_bebek: 118 lere benimkide bayılıyo
Millet yer veriyor oturalım diye bizim Bora beni rezil ediyor ayakta durcam diye :)) Metrobüste ayakta yolculuk yapan Bora[/B
Buda bizim evin hali 2 dk mutfağa gittim kesin kafasını vuruştur girerken herşeye ağlayan Bora ama burda nedense mutlu Bora
Buda dişsiz BORA :))
sanırım yakında protez taktırıcam diş falan çıkacağı yok :)) tek biz kaldık heralde çıkarmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?