• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Gelinin Çocuğu Olmuyor Hocam Bir Dua Et!

Benim eşimin çocuğu var bizde 2 yıllık evliyiz doktor eşimden de test istedi ve kayınvalidem erkeklerde sorun olmaz ne gerek var Dedi ben sadece güldüm:) O yine öyle bişey derse hocam çocuğu veren Allah vermiyorsa vardır bi bildiği lütfen hayırlısı için dua edin de çekil kenara Zaten herkes mesajı alır sıkıntı yapma kendine. Buda senin sınavın her şerde bir hayır vardır sakın üzme kendini böyle konularla.

cocugunuz olmuyor dıye nıye utanıyorsun canım arkadasım
allah hayırlısıyla en guzelınden evlat nasıp etsın ınsallah
bıle bıle yarın o eve gıtmek neden ?
ya da oyle bı munasebetsızlık ederse o anda ne munasebet ! dıyemıyor musun ?

Böyle bişeyi kayınvaliden hangi cesaretle yapabiliyo? Ya neden sesini çıkarmıyosun!

Çok sessizim maalesef. Onlarda bu durum normal karşılanıyor. Öncekilerde rahatsızlığımı belli etmeye çalıştım ama sert konuşamıyorum. Bu halde bile adım huysuz geline çıktı.
Benim 17 aylık bi oğlum var ve tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür başlarda tedavi sürecini kimseye söylemedik aileler dışında ama sağolsun kv kendi taraflarında herkese söylemiş o kadar sinirlendim ki “maşallah anne ağzında da bakla ıslanmıyor anonsta ettirseydin dedim” ve ekledim bir daha sana asla bişey söylemicem şuan hamileyim ve kv deye söylemedik hoş daha kese kalp atımı görmedik erken ama olsun inşallah sağlıkla devam eder ilerleyen zamanda söyleriz artık ama şuan asla söylemem 7 düvele duyurur
Valla bildiğim bişey varsa o da ne kadar sessiz olursan o kadar üzülürsün sen içindekini söyle karşıdaki düşünsün üzülsün alttan alma ezdirme kendini

Yok canım maalesef öyle diyemem. 39 yaşındayım. Defalarca düşük yaptım. :KK42:
Gecmıs olsun ama ne kadar sacma bır zıhnıyet.. düşük yaptıysan hamıle kalabılıyorsun demektır bu da olabılcegını gösterir. benım yaşadığım talıhsız olayları bılıyorsunuz benım cocugum olabılıyor onemli olan hamıle kalabılmek gerısı nasıp demelisin. Yani kaynanam bana dese orda onu bozarım cokfena hem de ılkınde. saygı cercevesınde lafını sok cekınme.. kımseye boyun eğme... ve cok düşük yapmanın ardındakı sorunu arastırdın mı. genelde kan pıhtılasması cıkıyor bu durumlarda buyuzden düşükle sonuclanıyor hamılelıkler.

Aslında ne bende ne eşimde hiçbir sağlık sorunu görünmüyor. Ayrıca dediğiniz gibi ne fark eder ama insanlar empatiden o kadar uzak ki!
Benımde 5 yıldır olmuyor sorun bızdede yok. Aynı şeyi dün yaşadım cenaze evinde şeyh-in hanımının dibine oturtturdular oku dıye. Yanıma gelırler şunu yap bunu yap dıye. Sankı ben hiç bi yol denemıyorum da orda bıle konusuyolar. Düşüncesiz cahil insanlar. Okdar mılletın içinde kendılerıne yapılmasını istemedikleri şeyi başkalarına yapmayı çok sever bizim milletimiz. Cok şükür sorunum yok olan düşünsün de. Oglumdamı sankı diye sana cvp verdiğinde, anla işte bende boyle rahatsız oluyorum anladın mı şimdi beni de

Gitmemek de çözüm değil. Nereye kadar kaçabilirim ki. Kv olmasa görümce o da olmasa başka biri. Belki hiçbir mevlüde katılmama kararı alabilirim o olabilir. Bir de aklıma gelen birşey daha var ama emin değilim. Biz zaten evlat edinmeye başvurduk sıradayız. Ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece.Yarın tahmin ettiğim gibi olursa ben de herkese bu durumu açıklayayım herkesin sesi kesilsin diyorum. Ama şöyle bir ihtimal de var evlat edinmekten caydırmaya çalışacaklar grubu devreye girerse bu kez çok sinirlenirim diye korkuyorum.
Ben şuan hamileyim bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayım biraz palazlansın Allah izin verirse ben de istiyorum bi çocuğa koruyucu aile olmak böyle şeyler yapmak için illa doğurganlıkta problem olması gerekmiyo.. benim babamın iş arkadaşı 17 sene uğraştı çocuğu olmadı evlat edindiler ve 3 yıl sonra eşi kendiliğinden hamile kaldı kadın menapoza girdi sanmış meğer 3 aylık hamileymiş.. Rabbim öyle büyük ki nasibinde varsa zaten veriyor. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.. hayat sizin hayatınız Bu kadar mevlüt falan gidiyolar ama Rabbim ol dedi mi oluyo onu hesap edemiyolar.. hiç üzmeyin kendinizi siz eksik ya da çaresiz bi insan değilsiniz inşallah hiç ummadığınız bi anda alırsınız güzel haberi...

Bunu stresini yaşayan bı yakınım var yıllar sonra hamile kalan birinin görüldüğünde gözlerin üzerine çevrilmesi bak bı sende dene sende git gibi laflar

Hoca hoca doktor doktor bahsedilmeler yapmasinlar artık bunları

İllaki üzülüyor insan ama empati yok bizim milletimiz de sözde yardımcı olmak istiyorlar

Üzme canını diyeceğim ama ins konu açmak biraz rahatlatmıştı r

Böylelerini takma kafana

Kaynanan densizmis eşine söyle annen herkesin içinde geline dua edin diyor diye söyleyin
Kaynanani uyar böyle şeyler söyleme sanki bende problem varmış gibi anlaşılmasını istemiyorum diye

sümsük kari nolacak ay sinir oluyorum ya cahil hadsiz pislik insanlar hoca okuyacakmista cocugu olacakmista o strese olacagi varsada olmaz yerinde olsam mevlute gitmem otursun kendine okutsun belki kendinin olur iki ufletmeyle oluyosa o iş

Çocuğunuz olmuyor diye niye iki büklüm olup utanıyorsunuz ki? Bu toplumun dayattıkları akla hiç yatkın değil
Sesiniz çıkmıyorsa geçmiş olsun, ya orada lafını geri iade edip oturtacaksınız, ya da bu böyle gider.

cocugunuz olmuyor dıye nıye utanıyorsun canım arkadasım
allah hayırlısıyla en guzelınden evlat nasıp etsın ınsallah
bıle bıle yarın o eve gıtmek neden ?
ya da oyle bı munasebetsızlık ederse o anda ne munasebet ! dıyemıyor musun ?

Böyle bişeyi kayınvaliden hangi cesaretle yapabiliyo? Ya neden sesini çıkarmıyosun!

Çocuğunuz olmuyor diye niye iki büklüm olup utanıyorsunuz ki? Bu toplumun dayattıkları akla hiç yatkın değil
Sesiniz çıkmıyorsa geçmiş olsun, ya orada lafını geri iade edip oturtacaksınız, ya da bu böyle gider.

İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum o an. Hem saygısızlık etmeden hem de haddini bildirir ne diyebilirim bilmiyorum.

Akşam akşam sinir oldum cahil dusuncesiz kadın.
İnşallah istiyorsanız olsun tez vakitte o kadına da göstermeyin çocuğunuzu

Ben olsam agzinin payini verirdim dinlemiyorsa da gitmemmm!
Hadi sen bir sey diyemiyorsun esin niye annesini uyarmiyor? Hey ALLAHIMMM

Belki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.
Kayınvalidem de koca kafalı birde ona dua et deyin.
Sinir oluyorum bu tiplere

Back
X