Bizim gibi aile var mıdır acaba

Şu an tam bir boşanma için neden olmasa da daha önce çektikleri onu bu hale getirdi, bir de babam hiç laftan anlamayan bir adam geçmişte yaşadıkları da birikince dayanamıyorum dedi, haklı ben haksız demiyorum ama geliri yok ve önünde çok bir seçenek yok, ben kardeşime güvenmesine kızıyorum, onun da hayatı etkileniyor evlenemiyor ben zaten şu an kardeşime üzülüyorum, nasıl yapıcak diye
Kardeşim ben bakarım demeseydi belki de cesaret edemezdi ya da annem başkası ile evlendirdi
Bilemiyorum
Çalış diyorum olmuyor, barış babamla diyorum olmuyor, mirastan payına düşeni al diyorum olmuyor,daha ne diyeyim
Kardeşim de bendr şaşırdık artık, boşversem vicdanım rahatsız oluyor, diğer türlü yoruluyoruz kendi hayatımızdan birşey anlamıyoruz

Öyle dedi annem, söyledim bak bu o kadar kolay iş değil kardeşim bakarım diyor ama bu 1 yıl değil 2 yıl değil dedim, gelin bilerek gelicek dedi,
sonuç: daha 1 yıl olmadan annem de napıcaz diye düşünüyor, kardeşimde düşünüyor
Beni dinlemedi ki, arabayı sattı kardeşim yok yere, bir de mirastan almak istemiyor, şu an öyle bir lüksü yok ki, ya babamla barışıcak ya mirastan alıcak başka alternatif yok,. Anneme bazen kızıyorum herkes kocasından çekiyor ama kimse oğlum baksın kızım baksın diye boşanmıyor

Bir evlatlarini somuren anne baba daha. Kendi ailene bak konu sahibi. Annen de baban da kendi kararlarinin sonucunu yasiyor. Sen onlarin evladisin, velisi degil.

Aayyy gelin ona gore kabul ederek evlenir omur mu hic. Hangimiz kaynanamiz ile yasamk isteriz. Bence annenizin yalniz kalip bir sure basinin caresine bakmaya calismasi lazim. Oturdugu yerden mutsuzum demek kolay.
Konu sahibi sen de kardesinle otur konus ikinizde tutarli davranip annenizin tek basina yasamini surdurecegi bir ortam yaratin. Biraz anneniz calisir kazanir biraz siz desteklersiniz yasar gider. Ama hepten ben mutsuzum ben yasliyim diyip de kardesinizin ustune kalmasi olmaz. Ha ilerde yaslanir elden ayaktan duse tabiki ailelerimize bakmaliyiz ama gecnken de degil.
Eger kardesiniz evlenince birlikte yasayacaklarsa kardesiniz hic evlenmesin anneniz sayesinde kisa surede bosanir.

Aynı annem senelrce bizi degl kardesleirni dusundu kendi ailesine destek cıkdı bizi surekli arka plana attı babamda aynı degişmezler ben degstremedim
Benim annem ailesine destek çıkıp bizi arka plana atmadı hakkını yiyemem, çocuklarım herşey den önce dedi, fedakarlık yaptı ama şu an kardeşim ona baktığı halde neden dayın ev alamaz dedi onu anlamadım ve şaşırdım
Ama şu bir gerçek değişmeyen aile değişmiyor

Dua etmekten bir hal oldum, o kadar çok dua ediyorum ki kendimden önce anneme babama, kardeşime, iyice sinirlerim bozuldu, küçüklüğümden beri onların dertlerini dinliyorum artık dayanamıyorum dert dinlemeye, kardeşim de öyle
Bizi hayattan soğuttular

Bu günümüze şükür ama ben de keşke diğer aileler gibi islem olsa diyorum, neden normal bir ailem yok diyorum

Öyle dedi annem, söyledim bak bu o kadar kolay iş değil kardeşim bakarım diyor ama bu 1 yıl değil 2 yıl değil dedim, gelin bilerek gelicek dedi,
Gelin bilecek te bakalim oglu isteyecek mi?kendi evinde, ozeli, esiyle rahatca yasamak varken annesinden cekinerek mi oturacaklar? Oglunu hic dusunmuyor mu geline varana kadar

Aynı dert mi
Nasıl biraz daha açık yazsanız, aynı duyguları yaşıyorsak dertleşmek isterim
Benim anne babam ayrı babam Başka kişiyle annem başka kişiyle evli ikisindende 7-8 cocuk vardır öz iki Kardeşim bbabanne büyüttü benle kardeşimi hepsini reddettim anne baba kardeşler sadece öz kardeşim kabulüm hiç bişeyime destek olmadılar maddi manevi sömürüldüm şuan öz kardeşim dışında kimseyle görüşmüyorum çok huzurluyum

Bir evlatlarini somuren anne baba daha. Kendi ailene bak konu sahibi. Annen de baban da kendi kararlarinin sonucunu yasiyor. Sen onlarin evladisin, velisi degil.
Kendi aileme bakmak istiyorum artık
Tamam evlat olarak sorunlarına yardım etmek görevimiz ama artık başka bir hal aldı, kardeşim çok etkileniyor, çok sıkıldım anlatamam

Annem babamdan nafaka almıyor çünkü babam nafaka almaması için imza attırdı, bulundukları evin kredisi var kardeşim onu üzerine geçirince krediyi ödemek zorunda kalıyor ve maaşının yarısı oraya gidiyor, evi üzerine alabilmek için ve bazı borçları kapansın diye arabasını sattı, 30 yaşında ben de 33 yaşındayım
Babamı da düşüş düşünüyorum, onlara yardım etmediğim zaman vicdan azabı duyuyorum, çok yardım edince de çok yoruluyorum ve daha da saçmalamaya başlıyorlar
Ya kardeşim nereye kadar böyle olucak

Koskoca insanlar elden ayaktan düşmemişler. Çalışsınlar, anneniz aktivite bulsun arkadaş bulsun. Evde sıkılıyorsa evde durmasın. Genelde tek yaşayan kadınlara diğer kadınlar gitmeyi çok seviyor. Evde erkek yok rahat diye. Bu ailelerin acıtasyon yapması beni çok kızdırıyor.

Aile bir yere kadar. Senin artık kendi ailen var bunları düşünüp dert etmemelisin kardeşinde aynı şekilde kendi hayatına bakmalı. 2. Çocuğu yapınca onlar neden düzelsin ki? Kendi çocuğun için kendi ailen için düşün bir çocuğu daha. Bence iki kardeş aralarından sıyrılıp kendi hayatınıza bakmalısınız kimsenin derdiyle bir önür geçmez

Kardeşim evi satıcak o parayla annemin sigortasını ödücek sonra da ben başka şehire gidicem dedi yani annem yanlız kalıcak, bu seferde ben hem annemle hem babamla aynı şehirdeyim ikisi de bana sarıcak, bu sefer ben dertlerini dinlicem,
Böyle yazınca merhametsiz gibi görünsem de aslında sıkıntılı bir aile olmayıp bizi bıktırmasalardı seve seve yapardım ama o kadar bıktık ki dertlerinden artık aynı ortamda bile canım sıkılıyor bana negatif elektrik veriyor ikisi de
Normalde kardeşimde ben de fazla merhametliyiz ama fazlası da iyi değil. Gencecik yaşımızda hayattan zevk almıyoruz ne kötü

evlendirin ikisini de ya sizden başka birilerine odaklansınlar belli ki daraltıyorlar sizi çok

Gelin bilecek te bakalim oglu isteyecek mi?kendi evinde, ozeli, esiyle rahatca yasamak varken annesinden cekinerek mi oturacaklar? Oglunu hic dusunmuyor mu geline varana kadar
Şu an istiyor ama belli olmaz yani bu 1 sene değil 2 sene değil, ömür boyu bunlar ciddi konular çocuk oyuncağı değil, insanın en güzel yaşı 30 ve 40 arası benim fikrim, ama kardeşim bu en güzel yaşlarını kendi için değil de ailem için uğraşarak geçiriyor
Uğraşmasına uğraşılır da yıllarca aynı sıkıntılar aynı konular bıktık biz de.
Haksız mıyız

Annenizin intihar etmesinden korkuyorsunuz da , kardeşinizin bunu yapacağı fikri hiç aklınıza gelmiyor mu? İntihar eden kişilerin çevresi “ya asla böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorduk” vs derler. Gençliğini yaşatmadığınız gibi , geleceği için de umutlu değildir. Kardeşinize yazık olacak...

Şu anda da istemiyor ki. Ev satılsın, annemin sigortası ödensin başka şehire gideceğim diyor. Resmen bıkmış, aynı şehirde kalmak bile istemiyor daha ne desin?

Çok üzüldüm
Sıkıntı çekmemiz aynı olsa da konuklarımız biraz farklı, annem çok fedakar bir annr oldu hakkını yiyemem her zaman zor günümde yanımda oldu ama güçsüz bütün sıkıntısını bize yansıtan ve devamlı ağlayan bir anne
Babam daha bencil oda manevi eksiklik göstermeyen ama maddi hiç birşeyimizi eksik etmeyen bir adam oldu
Sizin daha zor ve reddetmekte haklısınız birşey diyemem ben olsam sizin yerinizde ben de reddederdim, babaannenin büyümesi ne kadar zor olmuştur annesiz büyümek
Herkes birleşe sınanıyor bu dünyada biz de ailemizle sınanıyoruz işte

Kardeşine niye üzülüosun sanki parasını haybeye harcamamış sonuçta evi olcak 30 yaş erkek için çok degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…