Şu an tam bir boşanma için neden olmasa da daha önce çektikleri onu bu hale getirdi, bir de babam hiç laftan anlamayan bir adam geçmişte yaşadıkları da birikince dayanamıyorum dedi, haklı ben haksız demiyorum ama geliri yok ve önünde çok bir seçenek yok, ben kardeşime güvenmesine kızıyorum, onun da hayatı etkileniyor evlenemiyor ben zaten şu an kardeşime üzülüyorum, nasıl yapıcak diyeBizim komsunun 3 oğlu 1 kızı vardı, kız uzakta oglanlardan sadece biri evine aldı ben bakarım diye diğerleri kabul etmedi çünkü art niyetli biri, huzurumuzu bozmayiz dediler. Bu oğlu da kovunca paşa paşa kocasının yanına döndü.
Boşanmak için sebep pek yoktu, hizmet ev işi çamaşır bulaşık yemek zor gelmiş ona tabi gelinde herşey hazir.
Sizin anneniz ve babanız in boşanma sebebi ne gerçekten ağır boşanmayı gerektirecek bir sebep mi eğer böyle ise evet anneniz rahatsizlana bilir. Ama kardeşinizin verdiği rahatlıktan gitmiyorsa hiç birşey olmaz, olaki hasta oldu cinnet getirdi bağırdı çağırdı hastaneye yatirma taraftarıyim.
SiZde ebeveyn rolleri karışmış, evet muhtaçtır hastadır bakılır ama azıcık rahat edeyim diye çocuklarının hayatını cehenneme çevirmek hiç bir anne babanın hakkı değil.
Kardeşinizin de evlenmeye aile eş baba olmaya hakkı var, ya işe girip çalışacak azıcık aşim kaygısız başım yaşayacak yada kocasına geri dönecek.
Ayrıca miras konusunda tamamen haksız, kardeşi vermese alacağım diye ortalığı ayağa kaldırması lazım
Kardeşim ben bakarım demeseydi belki de cesaret edemezdi ya da annem başkası ile evlendirdi
Bilemiyorum
Çalış diyorum olmuyor, barış babamla diyorum olmuyor, mirastan payına düşeni al diyorum olmuyor,daha ne diyeyim
Kardeşim de bendr şaşırdık artık, boşversem vicdanım rahatsız oluyor, diğer türlü yoruluyoruz kendi hayatımızdan birşey anlamıyoruz