Bizim gibi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar 1 aydır falan canım çok sıkılıyor ben 3 yıllık evliyim eşimle aramızda hiç muhabbet yok işe saat 7 de gidiyor akşam 9 da geliyor yemek yiyor bilgisayara oturuyor sonra uykusu geliyor yatıyor bu hep aynı biyerlere gitmiyoruz hep evdeyiz 2 yaşında oğlum var babasını zor görüyor çocuk acaba yoruluyormuki diyorum ama bu hep böylemi olacak

Kriz var be arkadaşım..
Ne yapsın adamcağız..
İnsanlar işlerinden,evlerinden oluyor,şükretmek gerek bence,çok zor zamanlar geçiriyoruz ülke olarak..:çok üzgünüm:

cnm aşağı yukarı aynı sorun bende de var; henüz 1,5 yıllık evliyiz eşimin ilgisizliğinden sıkıldım. akşam eve gelir bi yemek yer sonra ya ailesiyle olmak ister ya bilgisayar başında... sağolsun yine bi kaç akşam sadece alışveriş merkezlerine götürüyor. ama bütün gün evin içinde hapsolmuş biri olarak yetmiyo...seni çok iyi anlıyorum o yüzden. bende çok bunaldım. açıkçası bi beklentimde yok artık.

canım ya yazık eşin epey bir geç geliyormuş ne yapsın adamcağız yoruluyordur haliyle...tabi sen de güzel bir dille arada sırada bilgisayarla geçireği vakit yerine sizinle de biraz vakit geçirmesini söyleyebilirsin....

acıkcası bızımde esımle aramızda pek muhabbet yoktur
aksam ısten gelır yemek yerız beraber haberlerı ızler yorumunu yaparız
genelde ben kk. olurum o televızyon ızler arada burda olan bazı olayları paylasırım onunla beraber yorum yaparız
hafta sonları gezmeye gıderız esımın akrabalarını falan gezerız
yanı bunlar baska esımle ne paylasabılırızkı
hayallerımız yok bızım nedense bız gercekcı dusunuyoruz
söle olsun böle olsun dıye dusunup muhabbet etmektense zamanı geldıgınde herseyı yasamayı tercıh edıyoruz

madem oğlunuz var ailecek oynayacağınız oyun etkinlik gibi bir şeyler yapabilirsiniz evde...

film dvd alıp izleyin.

kuklalar yapın ailecek oynayalım deyin.. biraz heyecan katacak farklı şeyler yapmaya çalışın..

ama şuan iş durgunluğu piyasada ki sorunlar malesef insan da hiç iştah bırakmıyor.

sorununuz yine de çok büyük değil buna şükür diyelim...

Otur yanına sende,konu ac konusturmaya calıs ,sohbet etmeye calıs bakalım.Günün nasıl gectı naptın de,yıne cok mu yordular yoksa benım kocamı de,tatlı dille yani anlatabıldım mı..
Baktın hala tık yok,eşin değil mi acıkca bu durumdan rahatsız olduğunu söyle..
Onlar işlerıne gelmeyenı cok güzel ıfade edebılıyolar cünkü..
Halende devam edıyorsa enınde sonunda oda sıkılacaktır her aksam aynı seyden..

"acaba yoruluyormuki diyorum "

Yorulmaz olur mu ki be tatlım, adamcağız sabah 7 akşam 9 çalışıyor... Bak 14 saat çalışmış oluyor ..Az mı sence?
Demek ki stresini ve günün yorgunluğunu bilgisayar başında rahatlayarak geçiriyor...Sonra da doğal olarak "küütt" uyuyor...
Uykusu geliyor tabi doğal olarak...Sen de arada sohbet açarak , izinli günlerinde seni tatmin edecek şekilde eşinle vakit geçirerek ,plan yaparak bu açığı gidermeye çalışırsın...
Ama işten gelince çok şey bekleme bence eşinden :1no2:

sohbet etmeme dışında sana karşı bir soğukluğu yoksa ya yorgunluktandır, ya monotonluktandır ya da kafasında sürekli düşündüğü birşeyler vardır...

Eğer çiftlerden birinin bir sorunu varsa (yukarıdaki saydıklarım gibi tabi),eşe çok görev düşüyor..Siz de eşinize yakın davranabilirsiniz, yorgunluğunu hafifletmek için elimden geleni yaparım...

sadece son bir aydır böyleyse kesin bi problem var.zaten hep böyle idiyse,yapılacak çok bişey yok.huyu böyledir canım

Neden sen bişeyler yapmıyorsun canım plan yap pc açma bugün konuşalım yürümeye çıkalım falan de

Valla Allah nazarlardan korusun diyorum biz hep bişeyleri beraber yapıyoruz
Hatta küs bile kalamıyorum kızdığımda hiç susmuyor ki
konuşuyor anlatıyor fikrimi soruyorrrrrrrr

bence sen biraz teşvik etmelisin

sevgilimle (nişanlım olur aslında) bazen konusuyoruz ileriye yönelik.. hep şunu der.. ben yorgun argın geldigimde kapıyı gülücüklerle ac içeri girince sarıl bana ve al bütün yorgunlugumu.. bunu yapki bende eve geldigimi anlayayım herseyi kapının dısında bırakayım.. diye... bazı erkekler ilgi göstereme ilgilenilmek ister... sen biraz onu kendine cekmeye calıssan.. cocugunuzda varmıs ne güzel.. allah bağışlasın ikinizede.. cocugunuzu kucagına almasını rica edin onu özledigini falan söyleyin..

yoruluyordur tabi ki...
ustune varmaa degısık bır ortam yarat fılm fln al

şartlar öyle zorlu ki insanların konulaşacak,sohbet edecek hali bile kalmıyor.hele ki bir evin,ailenin geçimini üstlenmişse insan daha da zor.sıkma canını çünkü evliliklerin genelinde görülen bir durum bu.ama arkadaşların da söylediği gibi sen ortam yaratmaya çalış.Allah başka dert vermesin:Saruboceq:

Öyle bir devirdeyiz ki insanlar artık var görünümlü yoklar aslında.. Ruh gibiler.. İnsanlar eskiden 3 ay tatil yaparken şimdi kaçamak tatiller yapıyor, hafta sonu için kmleri aşan insanlar biliyorum ben sırf tatil adı olsun diye. Monoton hayat insanı durgunlaştırır, hayata renk katıcı şeyler yapmalısınız, alışılagelmiş şeyler insanı hayattan soğutur, gözü hiçbir şey görmez, anti-sosyal olur çıkar. Bu durumu en iyisi eşinizle konuşmanızdır. İletişim her zaman olmasa bile olabilitesi yüksektir sorunları çözmekte..

Canlandırmak elinizde..çalışmak da zor mesai saatleri de fazla sanırım eşinizin...anlayışlı olun yanına oturn sevdigi bir tatlıyı pastayı yapın cay demleyin..kapatın modemi...uyutun bebegi..sarılıp bi film izleyin olsun bitsin...siz evhanımısınız tüm gün onu bekliyorsunuz haklısınız ama o ne yapsın kolay degil ki çalışmak..

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ben artık iyice sıkılmış vaziyetteyim bugün konuşacağım artık 3 gündür annem ağır hastaydı ben yanındaydım hiç geçmiş olsun canım annen nasıl diye hiç sormadı hatta dün doğum günümdü herkes tlf açıp doğum günümü kutladı o hiç ağzını açmadı.arkadaşlar insan sevincini üzüntüsünü sıkıntısını sevdiği insanla kocasıyla paylaşmıycakta kimle paylaşacak bazı arkadaşlar yoruluyordur demişler ama işi yorucu değilki makine teknikeri olduğu için mekine bozulursa buna iş düşüyor offf artık yaa bunaldım senağlama

gündür annem ağır hastaydı ben yanındaydım hiç geçmiş olsun canım annen nasıl diye hiç sormadı hatta dün doğum günümdü herkes tlf açıp doğum günümü kutladı o hiç ağzını açmadı.

çooookk ayıp etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…