Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
günaydın kızlar kimse uğramamış herkes ve tospikleriniz iyi dimi:)

günaydın iyiyiz cnm bugünkü dr randevumuz iptal oldu pzt ye kaldı berrakta sabah 9dan beri mıkır mıkır babası kucağa alıştırdı galiba dün akşiam ben babaya bırakıp onun için alışverişe gittim 2 saat içinde durmamış ve sürekli kucakta dolanmışlar :))))ecrin nasıl

vay cadı vay:))zaten o kadar zekilerki herşeye hemen alışıveriyolar ecrinde bütün gece uyumadı döndü durdu saat başı uyandı az önce uyuttum bakalım gece kaldırdım ki sırtı su gibi bacakları buz gibi bende anlam veremiyorum ki bunlara bi büyüseler dertlerini söyleseler pazartesi inş sorunsuz atlatırsınız doktor işini

günaydın kızlar kimse uğramamış herkes ve tospikleriniz iyi dimi:)
Tünaydın..Ben bugün kuzucuğumla başbaşa evdeyim ve tadını çıkarıyorum:))
Geç olsun temiz olsun canım. Böyle zamanlarda beklemek daha zor oluyor ama yeter ki güzel sonuçlar çıksın. Ne güzel baba kız vakit geçirmişler.

Yine diş geliyordur belki mecbue bu 22 diş tamamlanana kadar rahat yok herhalde canım.

ohhhhhh mehtap bugün haftasonu deyil dimi:)benim beynim sulandı iyice evdemisin bugün berkayla keyif yapıyosunuz o zaman dişlere baktım şişmiş üstten iki tane yaa huysuzluğu bişey deyil bi daha eskisi gibi olmuyo huyu deyişiyo

Değil canım bugün cuma:) Evet sabah çok güzel oynadık, müzik dinledik..uyuyor şimdi.nınım da yok bugün hava güzel dışarı çıktı galiba.
Berkay'ı diş gündüz çok etkilemiyor ama gece çok sıkıntı yapıyor. ılk dişi çıkıp düzeldikten sonra akşam saat 10 gibi uyuyup sabah 6-7 gibi uyanıyordu. 2 gün böyle keyif yaptık geceleri ama tekrar diş sancısı başlayınca yine aynı uyku falan kalmadı yani iştahı da yine azaldı.

ayy dişler bizi yoracak iyice evet hava güzel bende ecrine bi çorba içirmeyi deneyimde bi hava aldırayım olmazsa

Hadi bakalım inşallah çıkarmadan sorunsuz yer kuzucuk. Sana kolay gelsin. Tabi güneş doğal d vitamini bugün güneşe çıkaralım biraz kuzucukları.

selam arkadaşlar
ben birazdan çıkacağım dışarı Ata'sız......
çünkü hava sert..
güneş var ama soğuk.. sporaaa gitmem lasımm..

Son düzenleme:
seher bırak baksın babası , alışsın..

Mehtap firarmı ettin..çoook iyi yapmışsın kuzunla zaman geçir..
kendi işin olsaydı her cuma kaçardın işten :))))))))

Mecbue canım sizin orda havalar nasıl ??
Dikkat et burada güneş var ama sert hava...

selam arkadaşlar
ben birazdan çıkacağım dışarı çünkü hava sert..
güneş var ama soğuk..
ama ben çıkacağım sporaaa...
Oh hadi bakalım. Gitsin kilolar:))

Evet firar ettim. Aslında biraz kendi işimiz sayılır canım 3 ortaklı bir şirket ortaklardan biri de eşim:)) Ama kaçmak o kadar kolay olmuyor. Evdeyken bile sürekli işi takip etmek zorunda kalıyorum(
Evet canım güneş var ama sertmiş hava

hava güneşli ama çıkarmadım ben ecrini yaa pazar günü çıkarınca bütün gece kustu ki hava o kadar güzeldi ohhhh spora git kilolar gitsin sonra mecbure kilo veremedin sen de nınım çıkma bi yere otur bak evde tamammı:)))şaka bi yana kolay gelsin sana nınım benim için yap bol bol

eşinmi patronun mehtap ohhhhh arada kaçamak yap canım evdede takip etsen işteki gibi olmaz en azından evde berkayın yanında olursun en azından

Sadece eşim olsa kaçamak kolay olur ama iki ortak daha var malesef( Koca fabrikanın üretiminde bir problem çıktığında da sorumlusu benim. Bu nedenlerle kaçamak pek kolay olmuyor mecbue.

Mehtap ne iş yapıyorsunuz??
olsun arada sen bir katakulliye getir onları :)))) kaç oğluna....
hem yazın buluşuruz analı oğullu gezmelere gideriz beraberce :)))))

Mecbue canım ne yapayım fırsat yaratıp kaçıyorum spora..
başka türlüde olmaz zaten...
Ben alışamadım bu kilolara , alışmak da istemiyorum..
Bak Mehtap hemen nasıl vermiş kilocukları gerçi 10 kilo almış gebeliğinde :))
bende 10 kg alsaydım şimdiye vermiştim...

snde haklısın mehtap senin sorumluluğun iki kat şimdi hem çalışansın hem eşin patron kaytarsan olmaz ama genede arada bir sende böyle izin ver kendine

ayyyyy nınım kaç 10 kilosundan bahsediyosun:)ayda 4 kilo alıyodum ben doktora söylediyimdeyse olabilir diye geçiştiriyodu beni meyerse onlar kilo deyil ödemmiş zaten o doktor aklıma geldikçe doktorda demek gelmiyo içimden ama neyse

ya sorma bende normal yemek yiyordum gebeliğimde..
aşermedim bile.. ama diabet (şeker) çıktı..
benim de 4 aydan sonra kilo alımım hızlandı yani şekerden dolayı 18 kilo aldım..

slm kızlar bu saatte alelacele girdim bişey sorucam az önce misafirlerimiz vardı gittiler bebişim için ay bu hiç büyümemiş dediler çok üzüldüm gerçektende hiç büyümeyecekmi acaba sizinkilerde böle küçükmüydü 3 ay oldu hala minicik kızım boyu falan 48 cm henüz acaba normal çocuklar gibi olmayacakmı hiç(((

selam kizlar biliyorum uzun zamandir giremedim merak edip soranlara tesekkur ederim mehtapcim sanada ayriyeten tesekkur ederim aradigin icin
bugun evi terk ettim evet kizlar nihayet buyuk adimi attim ama cok zor oldu yani evden ayrilmak zor olmadi ama sonrasi cok zor oldu evden ayrilinca esim hakkinda polise ifade verdim ve bana cektiklerini bir bir anlattim malesef kadin siginma evinde yer olmadigindan ben suanda annemdeyim polislere kapiya gelebileceklerini soyledik onlarda bizim ev telini 112 acile bildirdiler eger esim kapiya dayanirsa hemen geleceklerini soylediler gercekten aksam kardesim ile esim kapiya dayandilar annem hemen 112 yi aradi ve 5 dakika icinde polisler kapidaydi esimi ve kardesimi kelepcelediler ve karakola goturduler galiba 1 ile 3 gun arasinda yatacaklarmis orda yaptigim icin pisman degilim ama esimi oyle gorunce uzulmeden edemedim dogrusu cok morele ihtiyacim var kizlar ne olursunuz bana morel verin hepinizi cok ozledim ve seviyorum opuyorum sizi ve bebizlerinizi yarin tekrar girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…