selam kizlar biliyorum uzun zamandir giremedim merak edip soranlara tesekkur ederim mehtapcim sanada ayriyeten tesekkur ederim aradigin icin
bugun evi terk ettim evet kizlar nihayet buyuk adimi attim ama cok zor oldu yani evden ayrilmak zor olmadi ama sonrasi cok zor oldu evden ayrilinca esim hakkinda polise ifade verdim ve bana cektiklerini bir bir anlattim malesef kadin siginma evinde yer olmadigindan ben suanda annemdeyim polislere kapiya gelebileceklerini soyledik onlarda bizim ev telini 112 acile bildirdiler eger esim kapiya dayanirsa hemen geleceklerini soylediler gercekten aksam kardesim ile esim kapiya dayandilar annem hemen 112 yi aradi ve 5 dakika icinde polisler kapidaydi esimi ve kardesimi kelepcelediler ve karakola goturduler galiba 1 ile 3 gun arasinda yatacaklarmis orda yaptigim icin pisman degilim ama esimi oyle gorunce uzulmeden edemedim dogrusu cok morele ihtiyacim var kizlar ne olursunuz bana morel verin hepinizi cok ozledim ve seviyorum opuyorum sizi ve bebizlerinizi yarin tekrar girerim
slm kızlar bu saatte alelacele girdim bişey sorucam az önce misafirlerimiz vardı gittiler bebişim için ay bu hiç büyümemiş dediler çok üzüldüm gerçektende hiç büyümeyecekmi acaba sizinkilerde böle küçükmüydü 3 ay oldu hala minicik kızım boyu falan 48 cm henüz acaba normal çocuklar gibi olmayacakmı hiç(((
hiç sorma mecbuecim ya misafir eşimin abisigil yani öle uzak falanda değiller ben doğursam 4.5 kilo doğururdum diyor bide napayım benim elimdemiki zaten ikizdi benim birde prematüre ne bekliyor acaba yine bugünüme bin şükür ben nefes alıyor diye şükrediyorum cnm doktor misafirlere bişey demiyor zaten elletmiyorum sadece bakıyorlar arada birde dışarı çıkart dedi doktor bazende ben çıkarıyorum sürekli evdemi kalmalı acaba bak şimdi tedirgin oldum
Canım biz ambalaj mürekkebi üretimi yapıyoruz. Arada bir getiriyorum zaten ama çok sık olursa laf etmelerinden de çekiniyorum canım. Yani doğum iznimi bile yasal olan kadar kullanabildim gerisini sen düşünMehtap ne iş yapıyorsunuz??
olsun arada sen bir katakulliye getir onları :)))) kaç oğluna....
hem yazın buluşuruz analı oğullu gezmelere gideriz beraberce :)))))
Mecbue canım ne yapayım fırsat yaratıp kaçıyorum spora..
başka türlüde olmaz zaten...
Ben alışamadım bu kilolara , alışmak da istemiyorum..
Bak Mehtap hemen nasıl vermiş kilocukları gerçi 10 kilo almış gebeliğinde :))
bende 10 kg alsaydım şimdiye vermiştim...
Evet canım aynen öyle belki eşim ortak olmasa daha kolay izin alabilirim aslında. Yani insan 2 kat daha fazla tedirgin oluyor.snde haklısın mehtap senin sorumluluğun iki kat şimdi hem çalışansın hem eşin patron kaytarsan olmaz ama genede arada bir sende böyle izin ver kendine
Normal çocuklar gibi olacak canım hiç merak etme. İyi niyetle hiçkimse böyle birşey söylemez. Hele böylelerinin hiç lafına bakma.slm kızlar bu saatte alelacele girdim bişey sorucam az önce misafirlerimiz vardı gittiler bebişim için ay bu hiç büyümemiş dediler çok üzüldüm gerçektende hiç büyümeyecekmi acaba sizinkilerde böle küçükmüydü 3 ay oldu hala minicik kızım boyu falan 48 cm henüz acaba normal çocuklar gibi olmayacakmı hiç(((
selam kizlar biliyorum uzun zamandir giremedim merak edip soranlara tesekkur ederim mehtapcim sanada ayriyeten tesekkur ederim aradigin icin
bugun evi terk ettim evet kizlar nihayet buyuk adimi attim ama cok zor oldu yani evden ayrilmak zor olmadi ama sonrasi cok zor oldu evden ayrilinca esim hakkinda polise ifade verdim ve bana cektiklerini bir bir anlattim malesef kadin siginma evinde yer olmadigindan ben suanda annemdeyim polislere kapiya gelebileceklerini soyledik onlarda bizim ev telini 112 acile bildirdiler eger esim kapiya dayanirsa hemen geleceklerini soylediler gercekten aksam kardesim ile esim kapiya dayandilar annem hemen 112 yi aradi ve 5 dakika icinde polisler kapidaydi esimi ve kardesimi kelepcelediler ve karakola goturduler galiba 1 ile 3 gun arasinda yatacaklarmis orda yaptigim icin pisman degilim ama esimi oyle gorunce uzulmeden edemedim dogrusu cok morele ihtiyacim var kizlar ne olursunuz bana morel verin hepinizi cok ozledim ve seviyorum opuyorum sizi ve bebizlerinizi yarin tekrar girerim
guzel gule giyinsin berkayimiz
bu arada ikinci disi ciktimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?