Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba sher nasılsın? Kuzucukla nasıl geçiyor vakit?
merhaba cnm ay beni üzüntüden kahrediyor velet ya
yarın kendi druna götürcem pzt götürüdm başka dra gösterdim kendi u yoktu 4 gün içinde öksürük geçmezse birdaha görelim dedi film çekeriz dedi öksürük şurubu verdi ventolin diye bende geççen prş dra görünmüştüm astım varmış bi yandan kedim bi yandan berrak hanım 2 gcedir deliksiz uyuyor 12de besleniyor sabah 9a kadar bişey yemiyor uyanmıyorda ben uyandırıyom almıyo ama gündüz maşallah acıktığınd kıyamet kopuyo acaba diyorum gece gündüz farkınımı anlamaya başladı bi ayndan seviniyom işe başladığımda geceleri çok uyanmıycak diye bi yandan 9 saat aç üzlüyom ne yapacağımı şaşırdım sizlerde bu tür sorunlar oldumu bu arada çok şükür synagis aşımızıda pzt yaptırdık ve devlet ödüyürmuş bua y iki doz olduk kilomuz arttığı için.
berkayımız neler yapıyor
süreyyadan haberi olan varmı onunla msnden konuştuk pazar günü birdaha görüşemedim

bende dün öğlenden sonra giremedim shercim saol canım biz geçirdik şükür ama senin kuzuckta hareketliyse uyuturlar banada sabah 4 gibi kaldırcaktın bi daha uyutmayacaktın dediler sizin randevu saat kaçta ya bende onu diyorum küçük bebek bunlar çocuk deyillerki uyuma desende uyumasın ama elinden geldiyince uykusuz tut shercim inan bana sonra çok sıkıntı oluyo

mehtapcım ben mesela sabah kahvaltı yapıyo sonra 4 saat koyuyorum araya sonra çorba içiyo çorbayı içince yoğurdunu dolaptan çıkarıyrum kendi kendine ılıyo

canım bizim randevumuz öğleden sonra 1de sabn kaldır dedi burada uyutucaz dediler sabh 8den 1e kadar nasıl bu bebek uyumadan durur büyük değilki oyuncakal kandıralım daha bişeyden anlamıyorlar zaten arabaya binince kendileri uyuyo yandık vallahi

Düzeltilmiş ne kadar oldu bebeğin? 9 saat beslenmeden uyuması biraz fazla. Uykuda olsa da gece saat 5 gibi bir öğün daha verebilirsin aslında. Sana da geçmiş olsun canım. Berkay tam rahatlamıştı ki diğer dişin huzursuzluğu başladı.
Süreyyayı ben de merak ettim canım bugün de haber çıkmazsa bir telefon açalım diyorum.

mehtapcım ben mesela sabah kahvaltı yapıyo sonra 4 saat koyuyorum araya sonra çorba içiyo çorbayı içince yoğurdunu dolaptan çıkarıyrum kendi kendine ılıyo

Ben vereceğim zaman çıkarıp ılık suda tutuyorum biraz onun da kararını bulamayınca hemen ekşiyor. Ben de kendi halinde ılıtayım. Teşekkürler canım.

canım iyi olur bende telefonu yok olsaydı arayacaktımmsnden görüşüyorduk mesaj attım cevap yazmamış düzeltilmiş olarak 1 ay 10 günlük oldu ...beslenmesi banada yetersiz gibi geliyor ama gündüz çok iyi alıyor gece sorun uyandırsammı acaba yarın druna soracağım bakalım drumuz ne diyecek berkeyımızda inşallah kısa zamanda ikinci dişinide çıkartır.benim yeğenimde 10 aylık gecen hafta ilk dişini çıkartmıştı bu haftada ikinciyi çıkartmış:)her hafta aynıgün bir diş inşallah berkayda o şekilde olur sıra atamıza gelir

evet çok zor uyutmadan bekletmek gerçi benim kızımın gündüz uykusu yok gece uykusuda yok gerçi o gecede 4 kez uyandı öyle uyuduğu saati sen düşün yani ama hangi bebek olursa olsun kafasına o kadar şey takılsa uyanır bizimki arabada kesinlikle uyumaz:)

mehtapcım bi ara bende öyle yapıyodum unutunca falan hemen suyla ılıtıyodum ama seninde dediyin gibi tadı deyişiyo şimdi erkenden çıkarıp bekliyorum unuttuysam meyve veriyorum yoğurdu bi sonraki öyüne bırakıyorum

kayınvalidem yapıyo bize saolsun erişte salça tarhana:)köyde ama tarhana yemiyo benim cadı erişte az kaldı yoksa yollardım ben size:)mehtapada sanada ama çok az kalmış

Canım teşekkür ederim..kayınvalidenin ellerine sağlık..
bizde bir köy gibi bir yerden geçersek alacağım..hazır olanları istemiyorumm..

Mehtap bende önce senin gibi yapıyordum tatdı ekşiyordu..
sonradan erken çıkarmaya başladım kendiliğinden ılıyor..

ben sabah kahvaltı
öğlen yemek ve bazen yoğurt
ara meyve +yoğurt (iyi yemezse süt)
akşam süte tahıllı katıp biberonla veriyorum uyuyor..
sonnra gece 02 de süt veriyorum..

mesela bugün sadece ara da çeyrek muz yedi başka bişey yemedi, bende süt verdim...
sizin öğünler nasıl?
böyle yeterlimi ?????

Tabi sor bakalım doktoru ne diyecek. İnşallah çok yormaz bu diş canım.

Evet canım öyle ekşiyor biraz ben de erken çıkarıp bekleteyim.

Soraya galiba büyük sorunlar yaşıyor..
en son ayrılmak dan bahsediyordu...
Ama ailesi yani eşide kaba birine benziyor..
yani bende aramak istiyorum ama arayıpta daha kötü ve zor durumda bırakmak istemiyorum kızı...
napsakk ??? çok da merak içindeyim..
o da haber vermedi bize...

seher canım geçmiş olsun..
9 saat aç bırakma gece uyandırmadan verebilirsin mama...

Kızlar ben sorayayı aradım. ıyiymiş interneti kapandığı için girememiş. Kadın sığınma evine gidip boşanacağından bahsetti daha sonra annesine taşınınca bize yazacakmış. Hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah..

aaa
ne kadar iyisin Mehtap...
ınşallah herşey güzel olur..
olacak da zaten öyle bir evde yaşanmazki canım ya...

bence öyünler iyi nınım ama belli olmuyo bu kuzucukların iştah durumu bende dolma yaptım bugün daha dolmayı yemeden yoğurt verdim kustu cadı mercimek çorbası yapmıştım bugün onu nazlı yemişti geri çıkardı ne çorba yapcam şaşırdım

hadi hayırlısı olsun soraya için kafası rahat olur belki eşi rahat bırakırsa tabi gerçi yutr dışında daha sıkı tedbirler vardır

ınşallah iyi olur. Yazık gencecik kızcağız birsürü sorunu var bir de bununla uğraşacak.

annesine gitseymişya eşiylemi kalıyo hala aynı evde

Allah kolaylık versin inş bi an önce hayatını yola koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…