merhaba cnm ay beni üzüntüden kahrediyor velet yaMerhaba sher nasılsın? Kuzucukla nasıl geçiyor vakit?
Düzeltilmiş ne kadar oldu bebeğin? 9 saat beslenmeden uyuması biraz fazla. Uykuda olsa da gece saat 5 gibi bir öğün daha verebilirsin aslında. Sana da geçmiş olsun canım. Berkay tam rahatlamıştı ki diğer dişin huzursuzluğu başladı.merhaba cnm ay beni üzüntüden kahrediyor velet ya
yarın kendi druna götürcem pzt götürüdm başka dra gösterdim kendi u yoktu 4 gün içinde öksürük geçmezse birdaha görelim dedi film çekeriz dedi öksürük şurubu verdi ventolin diye bende geççen prş dra görünmüştüm astım varmış bi yandan kedim bi yandan berrak hanım 2 gcedir deliksiz uyuyor 12de besleniyor sabah 9a kadar bişey yemiyor uyanmıyorda ben uyandırıyom almıyo ama gündüz maşallah acıktığınd kıyamet kopuyo acaba diyorum gece gündüz farkınımı anlamaya başladı bi ayndan seviniyom işe başladığımda geceleri çok uyanmıycak diye bi yandan 9 saat aç üzlüyom ne yapacağımı şaşırdım sizlerde bu tür sorunlar oldumu bu arada çok şükür synagis aşımızıda pzt yaptırdık ve devlet ödüyürmuş bua y iki doz olduk kilomuz arttığı için.
berkayımız neler yapıyor
süreyyadan haberi olan varmı onunla msnden konuştuk pazar günü birdaha görüşemedim
mehtapcım ben mesela sabah kahvaltı yapıyo sonra 4 saat koyuyorum araya sonra çorba içiyo çorbayı içince yoğurdunu dolaptan çıkarıyrum kendi kendine ılıyo
kayınvalidem yapıyo bize saolsun erişte salça tarhana:)köyde ama tarhana yemiyo benim cadı erişte az kaldı yoksa yollardım ben size:)mehtapada sanada ama çok az kalmış
Tabi sor bakalım doktoru ne diyecek. İnşallah çok yormaz bu diş canım.canım iyi olur bende telefonu yok olsaydı arayacaktımmsnden görüşüyorduk mesaj attım cevap yazmamış düzeltilmiş olarak 1 ay 10 günlük oldu ...beslenmesi banada yetersiz gibi geliyor ama gündüz çok iyi alıyor gece sorun uyandırsammı acaba yarın druna soracağım bakalım drumuz ne diyecek berkeyımızda inşallah kısa zamanda ikinci dişinide çıkartır.benim yeğenimde 10 aylık gecen hafta ilk dişini çıkartmıştı bu haftada ikinciyi çıkartmış:)her hafta aynıgün bir diş inşallah berkayda o şekilde olur sıra atamıza gelir
mehtapcım bi ara bende öyle yapıyodum unutunca falan hemen suyla ılıtıyodum ama seninde dediyin gibi tadı deyişiyo şimdi erkenden çıkarıp bekliyorum unuttuysam meyve veriyorum yoğurdu bi sonraki öyüne bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?