Teşekkür ederim canım..
bende senin gibi yapıyorum yemek olayını..
ama bazen dışarı çıktığımda süt veriyorum..
çünkü yanıma sebzesini almamış oluyorum..
ben 1 yaşından sonra biz ne yiyorsak onu vermeyi düşünüyorum
tabiki dr sorarak..
inan şaşıyorum ne yapacağımı..
birde bu hafta dr gideceğiz şu köfte ve balık olayını bir sorayım..
merak ediyorum ne zaman vereceğimizi???
ya bu armut olayından sonra bütün sebze ve meyvelerden tırstım artık..
bugün hippin organik kavanoz meyvelerinden aldım onlardan vermeyi düşünüyorum..
organik sebze meyve bulursam onları kullanacağım bulamazsam hipp..
bugün mother&baby dergisi aldımorda bir yazı okudum
%100 ekolojik pazarlar varmış..
bu pazar kartalda pazar günleri ve
salı günleride beylikdüzünde kuruluyormuş.. Buğday derneği'i (www.bugday.org)
ve organik tarım üreticileri açıyormuş..
Eşimlede konuşup orayı bulup ordan alışveriş yapacağım..
marketlerle aynı fiyatmış..
üstelik ürünler ekolojik sertifikalıymış canım..
Evet canım iyi buldun burayı. Ben geçen sene bizim burada real market vardı oraya organik bölümü açılmıştı oradan alıyordum. Ama sonra fazla ilgi yok diye kaldırdılar o bölümü. Çok aramıştım buralarda organik ürünler satan market bulamamıştım. Bana ilaç gibi geldi bu bilgi.bende şimdi kartaldaki yeri araştırıyorum..
buldum tam adres yok ama sanırım buluruz..
tabi ya gidip ordan alalım hem biz hem bebeğimiz sağlıklı beslenir..
Burada da sabah günlük güneşlikti hava akşama yağmur başladı. Bu mevsimde dolu ilginç!ayyy burda bir dolu yağıyorrr..
sel gibi..
nınım geçmiş olsun su toplamadan atlatmışsınız, onun acısını duymayacak kuzucuk.
ben diyet konusunda zaten öyle çok katı yapmıyorum, diyetisyenim zaten peynir yoğurt ve ayrandan kısmadan hatta abararak yiyeceksin dedi. sadece makarna, ekmek vs bu tarz gıdalarda kesintiye gittik. yoğurt yemekten kase kase, çerez gibi peynir tüketmekten gına geldi ya neyse. bi de elimden düşmeyen suyum. dün bi maç yapalım dedik, koşarken lıngır lıngır edio sanki içim:)
başka sütü arttıran bişiler biliosanız paylaşırsanız çoook sevinirim. ben arada anason ve rezeneden çay yapıp içiyorum ama işte şu eczanelerdeki süt arttırıcı çaylar işe yarıo mu onun hakkında bilgi toplayıp onlardan almayı planlıyorum şimdi.
mesajlarınızı okurkende beslenme konusunda,şu dönemde kendimi şanslı hissediyorum. fazla alternatif yok, eprotinli süt eoprotinsiz süt olmak üzere iki seçenek:)) bazen mesajlarınızı kaydetmeyi düşünüyorum, şölee tariflerinizden bir defter oluştursam etraftan öğrendiklerimi de eklesem, zamanı geldiğinde acaip işe yarar heralde:)
Yok canım reflü olsa her zaman olur. Benim abimin Berkay'dan 2 ay küçük bir oğlu var. Onda reflü var her yemekten sonra çıkarıyor. Ecrin'inki belki sen artık pütürlü veriyorsun ya ondan olabilir. Ben de Berkay'a çok pütürlü verdiğimde çıkarıyor. Ama hergün 1 defa olması garip.slm kızlar bugün alacağız ama ben gidemiyorum hava çok kötü ecrinide çıkarmak istemiyorum kızlar yaa ecrin günde bi kere kusuyo hastalığından beri reflü falan olabilirmi diye korkuyorum bu hafta götürmek istiyorum bakalım doktor ne diycek bugün eşim alabilirse alacak alamazsada yarın alacaka sonuçları
Çok şükür iyi haberi aldın.slm kızlar bebişimin kafa ultrasonu çekildi temiz çıktı çok şükür nöroloji doktoruna gittik şuan herşeyi normal dedi başını desteksiz tutabiliyor ancak 6 aylık olunca mr ve eeg çekilcekmiş neden bunu istedi anlamadım inş bi sorun yoktur erken doğduğu için dedi doktor birde kızlar sizin bebeklerinizde kendi kendine gülüyormuydu benimki gülüyor baya doktor ilerde sana gülmeye başlaması gerek dedi kendi kendine gülmesi normal değilmiş ama şuan zaten çok küçük değilmi düzeltilmiş 6 günlük
Yok canım reflü olsa her zaman olur. Benim abimin Berkay'dan 2 ay küçük bir oğlu var. Onda reflü var her yemekten sonra çıkarıyor. Ecrin'inki belki sen artık pütürlü veriyorsun ya ondan olabilir. Ben de Berkay'a çok pütürlü verdiğimde çıkarıyor. Ama hergün 1 defa olması garip.
Çok şükür iyi haberi aldın.
her bebek refleks olarak kendi kendine gülücük yapar. Doktor bunun n eden normal olmadığını söyledi anlamadım açıkçası????(Bebekler bunu refleks olarak bilinçsiz yaparlar)
Bilinçli olarak sana gülmeye düzeltilmiş 1.5 aylıkken başlar canım henüz çok erken endişelenme.
ayy kızlar bugün ecrin çıkarınca bende halıyı siliyodum telefonumu nerden bulmuşsa bulmuş geldimki su içinde sonra fırlatmış şimdi telefonum kafayı yedi kendi kendine kare tuşuna basıyo meşkule atıyo :)birilerini arıyo baskonuşu açıyo sessize alıyo eşim aradı konuşamadım bile:)sabahta ablam iki kere aradı onunlada konuşamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?