Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba kızlarrr..bebişlerimiz büyüyo artık ne güzel benim kızım 13 aylık düzeltilmiş yaşı 10.5 aylık boy 75 kilo 9 baş çevresi 43 santim.:lepi:

2-3 adım atıyo canım..elinden tutuyorum bütün gün evde parkta geziyoruz..doğması gereken tarihte yürür işallah canım.senin prensesdede gelimler güzel gidiyo okudum yazını dönmeye başlamış devamıda gelir inşallah..

çok yavaş ilerlemeler var arzucum ya birde beni endişelendiren acaba bilinli değilmi bir çok şeyi.

a.s.a.s.arzucum hoşgeldin özledik valla ayşenurumuzun durumunada çok sevindim inş. en kısa zamandada tam yaşıtları kadar olur zaten az kalmış maşallah ebrucum sende üzme kendini bu kadar berilimizde inş. en kısa zamanda yaşıtlarıyla aynı olcak bazı çocuklar 1yaşından sonra yakalıyormuş yaşıtlarını diye duymuştum bütün sıkıntılarınız geçecek inş. allahın izniyle dualarım sizinle ve bebişlerinizle öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

öznurcum çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur yaşımıza pek bir şey kalmadı ama hala minik bebek gibi etrafı çok farkında değil benim kızım çok üzülüyorum bu duruma. sen nasılsın tatil sonrası çok görüşemedik. iyi gelmiştir dinlenmek.

üzülme canım benim bu sıkıntılarının yersiz olduğunu göreceksin öznur demişti dersin ben inanıyorum annesine çektiyse başaracak prensesimiz dualarım sizinle merak etme allah ikinizede uzun sağlıklı ömür versin inş. hepsi geçecek bitanem biraz iyi geldi fakat pek iyi değilim şu son zamanlar psikolojim yine bozuldu canım çok sıkkın her gören hamile sanıyor beni hala buda benim için yıkım oluyor dışarı çıkmak istemiyorum artık o derece artı evlat edinmek içinde paraya ihtiyaç var eşim zaten maaşını zor alıyor şimdi bende iş arıyom para toparlamamız için napayım aslında hala ağrılarım var ama mecburum yoksa evlat sahibi olamayacağım uykularım kaçıyor artık düşünmekten çok çaresizim tek isteğim sağlıklı hayırlı bir kız evlat:ecrin_bebek: hepsi bu çok şeymi istiyom bilmiyom neyse daha fazla yazamayacağım kötü oldum mafoldumbenmafoldumben kib öptüm canım

öznurcum sana bu konuda söylenebilecek hiç bir şey yok çok ta haklısın toparlanamıyor insan. iş arıyor olman en güzeli çok iyi bir karar vermişsin hem etrafındaki boşboğazlardan kurtulursun hemde maddi destekte rahatlatır. Mesleğin nedir öznurcum etrafımızda sana uyabilecek işler varmı diye araştıralım

sekreterlik yada ön muhasebe işi arıyorum ticaret meslek lisesi mezunuyum valla canım çok memnun olurum allah razı olsun desteğin için çok tşk. ederim

sekreterlik yada ön muhasebe işi arıyorum ticaret meslek lisesi mezunuyum valla canım çok memnun olurum allah razı olsun desteğin için çok tşk. ederim

ne demek öznurcum bu sabah bir kaç arkadaşıma söyledim bir haber çıkarsa sana bilgi veririm

aşkolsun öznurcum biz kardeş gibiyiz artık birbirimizi en yakından anlayan hisseden dostlarız

nerelerdesiniz küçük kızlar kulübünün üyeleri hepinizi çok özledim

küçük kızların güzel ve özel anneleri hepinize merhaba... arzu arzu sen yokken buranın ne tadı var ne tuzu:)))
berilcik berilcik teyzesi yesin tatlı incik:))

küçük kızların güzel ve özel anneleri hepinize merhaba... arzu arzu sen yokken buranın ne tadı var ne tuzu:)))
berilcik berilcik teyzesi yesin tatlı incik:))

seni burda görmek çok güzelllllll Sende derin i çok öp benim için. arzuda az giriyor artık bir tek ben nöbetçiyim:kedi:

canım berilin özel annesi siz hep benimlesiniz unutma nerde olursam olayım

merhaba kızlar..sizin bebişlerde benimki kadar olsun beni daha ii anlıcaksınız..büyüdükçe daha çok ilgi istiyolar..daha zor oluyo taleblerine karşılık vermek..bide yanlız olunca daha zor..tatlı yorgunluk ama hala o zor günlerin yıpranmaların endişelerin hüznünü üstümden atamadım..kendimi boş bi resim gibi hissediyorum..anlamsız ..böle işte siz napıyonuz bakim.

ayşenurcuk çok koşturdu seni belli daha öğlen olduğunda enerjin tükenmiş ben malesef kızıma değil işime harcıyorum o enerjiyi

tek nurum değil ki..koca evi idare et kocayı idere et zor valla 2 veya 3 çocuklular napıyo bilmiyorum..aktüelin işi daha zor..Allah sabır versin.akannehir

tek nurum değil ki..koca evi idare et kocayı idere et zor valla 2 veya 3 çocuklular napıyo bilmiyorum..aktüelin işi daha zor..Allah sabır versin.akannehir

kocayı salla gitsin kocaman adam olmuş sen kendine ve kızına bak valla şımartma öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…