Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bizim kulübün üyeleri yine bu hafta yok sanırım.hepinizi çok öpüyorum

canım benim tatil bitti geldik sen nasılsın berilcim nasıl hala dişlerden dolayı sıkıntısı varmı teyzesi merak etti inş. iyisinizdir dualarım sizinle birgün belirlesek görüşsek canım ya cuma nasıl uygunmu yada sana ne gün uygun yazda görüşelim ne dersin öptüm bitanem kib

yarın sabah vep testimiz var..ne olacak şimdi benım kız uyurmu acaba??? sesli bişimi nasıl olacak yaa ya uyumazsa test yanlışmı çıkacak...anlatın arkadaşlar...sabah marotonumuz 5 de başlayacak ne kadar uyutmaya bilirim bilmiyorum en fazla 3 saat uykusuzluğa dayanıyor sonra bağıra çağıra uyuyor rahat bırakın benı diyee...:))yarın hastanenin altını üstüne getirecez:) bakalım yarın kızım için neler diyecekl
er...

sesli bir işlem değil canım
bebeğin derin uyumasını bekliyorlar sessiz loş bir odada ve başına 3 tane minik çip takıyorlar sonra gözlük gibi bir şeyle bir sağ bir sol gözüne 10-15 dk tam süresini bilmiyorum fasılalı yanan sönen bir ışık tutuyorlar işlem bu kadar. uyumazsa şayer ataraks şurup veriyorlar.

hoşgeldiniz öznurcum nasıldı tatil umarım iyice dinlenmişsindir kendini biraz toparlamışsındır. cuma buluşabilmeyi öyle çok isterdimki ama biliyorsunki çalışıyorum cumartesileri ancak buluşabiliriz onun içinde 3 hafta beni mazur gör ikiz yiğenlerimin sünneti var bu c tesi karyola süsleme haftaya düğün 15 ağustostada kuzenimin nişanı sonra rahatım.

canım çokmu parlak ışık yani mesela karanlık odaya girince ışığın yakınca gibi parlakmı...ay uyanmasında..ne bilem aynı işgenceyi çekmeyelim birkerede haledipgelelim....

Akşam nörolog randevumuz vardı. ilk defa çok olumlu konuştu dr muz. fizik tedaviye başlatacaklardı. dün akşam planlamasını yapalım hangi periyotlarda gider denmişti geçen ay. akşam gittik kızımın keyfide yerindeydi dr inanamadı 1 ayda gelişimi müthiş çok büyük farklar var bu yüzden sadece nootropil diye bir ilaç başlattı ve evde ayaklarına ve kollarına masajlar yapıcaz o kadar eve geldik 2. sürprüzünü yaptı meleğim üzerini değiştiricem diye kendi yatağıma yatırdım biraz bıraktım orda oynarken sağa sola hareket eder gigi oldu sonra çabaladı sağından soluna attı kendini yüzükoyun dönüverdi şok oldum draradım hemen bilgi verdim bunlar çok iyi kazanımlar berilden bunları hiç beklemiyordum dedi. kasımda yeni bir mr çekilecek ozamana kadar ilaç kullanıcaz sadece.

yaaaa çok sevindim ebrizm birhoş oldum ne güzel haber bunlar yaşasın bak biraz daha sabır atlatacak minik prenses .........................

canım çok sevindim:lepipuyorumnanaktan:teytey:inşallah her şeyi başaracacak minik prenses :sm_cool:

Canım gözün aydın çok sevindim. Daha çok çok güzel günler görürsün inşallah.

ay canım çok sevindim bende.....harika bişi..... birada bizim çabalarımız gerekiyor bizim bebeklerimize..onlar en zeki oldukları dönem ne öğretirsek yani öğretmemiz gerekiyor hemen alacaklardır...o yüzden hareket veriyor dr lar ....ay ama çok çok sevindim....bol bol onu yatakda yuvarla canım kasları hareket eder...fizikcinin dediği bana..aslında benım kız iyi ama sert buluyorlar kaslarını ..işde onların normal kıvamına gelmesi için sanırım kontrol etmeyi öğretecez demek...

dünde bizim vep testimiz vardı yaa olmadı yaptıramadık benım kız uyumadı sabah 5 de kaldırdım hiç uyumadı 9 da hastanedeydik yok aslında uyuyor fakat kucağıma alıp odaya götürünceye kadar uyanıyor..ordaki kadına ne diller dökdüm 10 dakika şurda yatsın diye ama dinlemiyorlar...sağlık bakanlığına şikayet edecem....bu şekilde olmaz bu işllem yazık günah ordaki herkezee.. özelide kabul etmiyorlarmışş...ben onları şikayet edeyimde görsünler...nasıl oraya bebekleri alıp bekleyecekler...çok saçma bi işlem valla çok sinirlendim dün... sinirden dövecekdim kadını...allahdan aklı başında bi insanım ama benımde aklım uçu verecek bi gün... şimdi hacetepeyi araştııyorum...ankaradanım ben hacettepe nasıl acaba??? orasıdamı dışarda uyutup getirin diyorlar acabaa..olmaz yaa öyle..özürlü çocuklar var bağıran çağıran çocuklar var ses o kadar çok ki o bebekler dışarda uyurmu size soruyorujm???? özürlü çocuklar devamlı sesli haldeler...bide insanlar var..oooo çok zor ..bi kadın kaç kere çıkdı girdi yazık günah yaa insanlara..ankara dışkapıda çocuk hastanesi ...orayı şikayet edecem...aslında ultroson yenidoğan diğer yerler güzel fakt nöroloji almış başını gitmişş düzen yok sıfır....yani anlayacayınız hiç ilaç bile sürülmedi ..10 ağustosa randevu verdiler ama gene olmayacak bu orada..artık araştırıyoruz başka yere gidecez..hacettepe nasıl acaba??

Ben özelde yaptırdım canım vep testini. nöroloğumuzun muayenehanesinde vardı vep testi cihazı orada çekildi bizde iki defa bekleme odasında uyudu içeriye gittik uyandı çekimi yapacak hemşireye tak başına takılacakları uyutayım dedim taktı tam uyuyor başındakiler gevşiyor diye elliyor bizimki açıyor gözünü olmadı çıktı dışarda bekledik dr muza dedim uyanıyor hafif dozda ataraks verelim uyusun alalım dedi verdiler uyudu içeri gittik takıldı cipler uyandı hemşire geldi sökmeye benimde moralim bozulmuş kızımın eziyetine bir bağırdım sakın elleme ellemezsen uyuyacak çekilir ama bekleyen var uyumuyosa alalım dışarıya dedi birazda tavrı sertti dokunmıyacaksınız ne zaman uyursa o zaman bu işlem bitmeden çıkmıyorum dedim sesimi dr muz duydu bırakın o daha bebek dedi banada dönüp siz bebeği rahatlatın uyusun başlanır ne kadar zaman kalmanız gerekirse kalırsınız dedi çıktılar dışarıya ninni söyleye söyleye uyudu miniğim rahatladı ve çekildi. malesef bu konuda bebekleri robot zannediyorlar ne çektiğini iyi biliyorum.şikayet etmektede haklısın. benim anlayamadığım bizler hakkımız olan hizmeti istiyoruz orada azarlanmak bağrılmak için gitmiyoruz nasıl bir hadsizliktir bilmiyorum allah yardımcın olsun canım

yaaaa çok sevindim ebrizm birhoş oldum ne güzel haber bunlar yaşasın bak biraz daha sabır atlatacak minik prenses .........................

inşallah aktüelcim ya sabretmek o kadar zorki allah yardım etsin diye hep dua ediyorum. iyi dileklerin için de çok teşekkürler.

canım benim çok sevindim bak ben sana dedim prensesimiz iyi olcak üzülme akranlarını bile geçecek dualarım sizinle bitanem bu arada tamam canım nezaman müsaitsen yazarsın buluşuruz kib öptüm ikinizideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim tatlım inşallah dualarımız kabul olucak

ayşenur nerelerdesin fıstığım d günün oldu bir yeni yaşın kutlu olsun diyemedik. Nice senelere inşallah sağlıkla uzun ömürler kısmet etsin allahım sana.

kızlar yaa bebişlerinizin durumları needir..benımkının durumu:)

sağlık ocağından geldik.... normal yaş 6 aylık düzeltilmiş 4 aylık ....kilo 6700 boy 60 cm kafa 39 cm....sizlerin nasıl kızlar???

bizde gelişim sorunlu 10 aylık doğumuna göre düzeltilmiş yaşı 8.5 aylık kilo 7600 gr boy 72cm baş çevresi ( asıl problemimiz) 39 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…