bizim kulübün üyeleri yine bu hafta yok sanırım.hepinizi çok öpüyorum
yarın sabah vep testimiz var..ne olacak şimdi benım kız uyurmu acaba??? sesli bişimi nasıl olacak yaa ya uyumazsa test yanlışmı çıkacak...anlatın arkadaşlar...sabah marotonumuz 5 de başlayacak ne kadar uyutmaya bilirim bilmiyorum en fazla 3 saat uykusuzluğa dayanıyor sonra bağıra çağıra uyuyor rahat bırakın benı diyee...:))yarın hastanenin altını üstüne getirecez:) bakalım yarın kızım için neler diyecekl
er...
canım benim tatil bitti geldik sen nasılsın berilcim nasıl hala dişlerden dolayı sıkıntısı varmı teyzesi merak etti inş. iyisinizdir dualarım sizinle birgün belirlesek görüşsek canım ya cuma nasıl uygunmu yada sana ne gün uygun yazda görüşelim ne dersin öptüm bitanem kib
sesli bir işlem değil canım
bebeğin derin uyumasını bekliyorlar sessiz loş bir odada ve başına 3 tane minik çip takıyorlar sonra gözlük gibi bir şeyle bir sağ bir sol gözüne 10-15 dk tam süresini bilmiyorum fasılalı yanan sönen bir ışık tutuyorlar işlem bu kadar. uyumazsa şayer ataraks şurup veriyorlar.
Akşam nörolog randevumuz vardı. ilk defa çok olumlu konuştu dr muz. fizik tedaviye başlatacaklardı. dün akşam planlamasını yapalım hangi periyotlarda gider denmişti geçen ay. akşam gittik kızımın keyfide yerindeydi dr inanamadı 1 ayda gelişimi müthiş çok büyük farklar var bu yüzden sadece nootropil diye bir ilaç başlattı ve evde ayaklarına ve kollarına masajlar yapıcaz o kadar eve geldik 2. sürprüzünü yaptı meleğim üzerini değiştiricem diye kendi yatağıma yatırdım biraz bıraktım orda oynarken sağa sola hareket eder gigi oldu sonra çabaladı sağından soluna attı kendini yüzükoyun dönüverdi şok oldum draradım hemen bilgi verdim bunlar çok iyi kazanımlar berilden bunları hiç beklemiyordum dedi. kasımda yeni bir mr çekilecek ozamana kadar ilaç kullanıcaz sadece.
Akşam nörolog randevumuz vardı. ilk defa çok olumlu konuştu dr muz. fizik tedaviye başlatacaklardı. dün akşam planlamasını yapalım hangi periyotlarda gider denmişti geçen ay. akşam gittik kızımın keyfide yerindeydi dr inanamadı 1 ayda gelişimi müthiş çok büyük farklar var bu yüzden sadece nootropil diye bir ilaç başlattı ve evde ayaklarına ve kollarına masajlar yapıcaz o kadar eve geldik 2. sürprüzünü yaptı meleğim üzerini değiştiricem diye kendi yatağıma yatırdım biraz bıraktım orda oynarken sağa sola hareket eder gigi oldu sonra çabaladı sağından soluna attı kendini yüzükoyun dönüverdi şok oldum draradım hemen bilgi verdim bunlar çok iyi kazanımlar berilden bunları hiç beklemiyordum dedi. kasımda yeni bir mr çekilecek ozamana kadar ilaç kullanıcaz sadece.
Canım gözün aydın çok sevindim. Daha çok çok güzel günler görürsün inşallah.
yaaaa çok sevindim ebrizm birhoş oldum ne güzel haber bunlar yaşasın bak biraz daha sabır atlatacak minik prenses .........................
canım çok sevindim:lepipuyorumnanaktan:teytey:inşallah her şeyi başaracacak minik prenses :sm_cool:
canım benim çok sevindim bak ben sana dedim prensesimiz iyi olcak üzülme akranlarını bile geçecek dualarım sizinle bitanem bu arada tamam canım nezaman müsaitsen yazarsın buluşuruz kib öptüm ikinizideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?