canlarım benim epeydir giremiyodum siteye hatta bilg. açamıyordum yatılı misafirim yemekli misafirim vardı çok özledim sizleri heleki derin ile berilimin iyi olması ilerleme kaydetmeniz beni çok sevindirdi inş. herşey en kısa zamanda yoluna girecek inanıyorum esracım seni öyle çok özledimki msjlarını bana moral verişini sen yokken saolsun ebruda çok moral verdi bana allah ikinizdende razı olsun ama ben manevi kızımı çok merak ettim lütfen rica ediyorum bir resmini mail atarmısın ikinizide öpüyorum meleklerinizide sımsıkı kucaklayıp öpüyorum tontiş yanaklarından
derin cik 15 eylül de kocaaaammmnaaaaannnnn 1 yaşına basıcak inşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün hep mutlu olsun benim canımopuyorumnanaktan:dance:
EBRİZM İN dünyalar güzeli beril ciğinin ikizi doğumdan hemen sonra melek olmuştu ama biz onu hiç unutmadık...
canım BEREN cim
aslında ne sen bizsizsin nede biz sensiz sadece birbirimizden uzaktayız...:gitme:sen melek oldun annenin yüreği ateş topu...hasretin de seninle büyüyor....sen hep bizlesin ...son nefesimizi verene kadar...:1no2::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?