Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
biz yemek işini biraz biraz aştık arkadaşlar her gü ayrı bir şey yiyor bizimde tek derdimiz balık. dr muz haftada 1 gün balık yiycek diyor somon tavuk yada dil balığı buğulama gibi yaparak rondoda çekiyoruz ama öğürüyor onu yerken özellikle sebze çorbalarında sorunumuz yok pazar günü iki minik kabak dolması yaptım onu bile yedi bıcırığım

akşam kızıma bayramlık aldım teyzoşları ilk bayramlığı kızımın teyzeside minik çanta ve ayakkabılarını aldı haftasonu fotoğraflarını çekip pazartesi eklerim

küçük afacan kızlaaaarrrr dan bazıları her yemeği yemezken bazıları oburcuk olmuuuuşşş...bayramlıklarını alan küçük afacan oburcuk kızlardan bazıları ve doğüum günü yaklaşan küçük afacan ama zayıf bebişlerden bazılarıda fotoğraf çektirmeye gidicekelrmişşşşşş....
kaydirigubbakcemile:kedipuyorumnanaktanalkisalkisalkiscokacimcoook:roflol:
bazı minik meleklerde annesinden uzakta ama yüreğinde heyecanla onların gelmesini cennette bekliyolarmış...:a015:

nur bi dişini patlattı teyzeleri:))2.dişi patlıcak sanırım pk bişey yemiyo..bu arada kulağını deldirdim..çok tatlı olduopuyorumnanaktan..tarhana çorbası içti şimdi uyuyo pamuğum

nur bi dişini patlattı teyzeleri:))2.dişi patlıcak sanırım pk bişey yemiyo..bu arada kulağını deldirdim..çok tatlı olduopuyorumnanaktan..tarhana çorbası içti şimdi uyuyo pamuğum

aferin ayşenura kocaman olmuş dişler çıkmış beril inde 2 dişi var 3. süde yolda

eee dişlerde çıkmış artık üniversiteye yollarsınız yakında kızları kaydirigubbakcemile3 benimkinin dişi filan dah yok zemuszemus

iyi haftasonu tatilleri diliyorum canım arkadaşlarım yiğenlerimi şöyle mis gibi kokularını içinize çekerek koklayın lütfen öznurcum yarın eda ya selamlarını götürücem annesinden

selam arkadaşlar

benim minikler balığı sevmedi. sebze çorbası sade, tavuklu,etli yapıyorum.Fakat dr tuz yok dedi. tuzdan uzak tutuyorum.akşamları pirinç muhallebisi biskuvi karışık veriyorum.Önümüzdeki ay dan itibaren nohut, fasulye falan... 1 yaşına kadar yeşil mercimekte yok.Çorbalara pirinç, k. mercimek veya az makarna koyuyorum. ıçinrde tost ekmeği yiyorlar şimdilik. siz genelde ne veriyorsunuz.

valla benimki blenderd an geçmiş sebze çorbasındaan başka bişey yemiyo hele taneli hayır ....şehriye atıyorum azcık biraz et o kdar işte arada birde yoğurt meyve yiyi nadiren zoralmıyorum .....yemeden büyümeyen çocukmmu var ben işte hala çok zayıfm bişey olmaz büyüyünce yer...napııim:)))

dişi yeni patladı bizimkinin eline bisküvi vs. veremiyorum..bakalım dişler iyice çıkınca yer inşallah pamuğum.ne yaparsam yapıyım ii bi anne olucağuımı hiç düşünmücem sanırım..hep içimde kendime kızan bi yanım var..sanki ona ii bakamıyomuşum gibi geliyo..tek başıma yoruluyorum kendi haline bırakıncada ilgisiz büyüyomuş gibi geliyor buda beni çok üzüyo..sizde böle hissediyomusunuz..

ayy canım bende de şey oluyo eline bişey ler veremiyorum bende tekim ya ortalık batıyo temizlemeye gücümde yetmiyo hizmetçide devamlı yok üzülüyorum onu çok mu sıkıyorum diye

hiç yere bırakamıyorum korkuyorum düşer diye birde ne olusa olsun yer bu pis olur filan diye amann ne biliyim takıntı işte

beim ki yerde bütün gün..sen nereye bırakıyon bebişi..bence yere koy biraz mikroba alışsın..emeklemeye başladımı senin ki..hem yere bırakırsan gelişimi daha ii olur bence..ben yee bıraktığımdan beri gelişimi daha ii oldu..emekleme pozisyonu alıyo ama geri geri gidiyo..dönmeleri daha ii oldu..tırmanmaya çalışıyo..koltuk kenarlarına tutunmaya çalışıyo..bence bırak yere biraz canım..senin bebişinin düzeltilmiş ayı kaçtı canım..

düzeltilmiş yaşı 10 ay yaklaşık 7 aylık doğmuştu...emeklemiyoda oraya buraya tutunup tırmanmaya çalışıyor...kendi yatağına park yatağa chicconun portbebesinin içine koyuyodum eskiden şimdi atıveriyo kendini korkuyorum kafasını filan çarpıyo diye...valla ya koltukta benim yanımda yada mama sandalyesinde 2 3 dak.bırakıyorum durmuyo ki...kucakta filan işte...

amaaaaaaaaan senin işin zor vallaakannehir

bendede avhamlar diz boyuydu ama kendimi yedim mikrop alcak o pis bu temiz diye didiklenmektnen biberonları bile kaynatmak ayrı dert hazır sularla yıkıyorum biberonları kaynattıktan sonra eldivenleri yıkayıp biberonları öyle tutuyorum falan bir teferruatki sormayın ama böylede her şeyden hastalanıcak diye korkuyorum yavaş yavaş takıntılarımı bırakmaya çalışıyorum yere halının üstüne battaniye seriyorum üzerine çarşaf onun üzerine abilerimizde kalma bebek yorganı onun üzerine bırakıyorum sağa sola dönsün diye. yedirmek bir dert beril i 1 saat sürüyor neredeyse her şeyi hala saatli veriyorum saatini geçirirsem yada atlamak zorunda kalırsam bir şeyi çok üzülüyorum kahrediyorum kendimi. cumartesi günü o yüzden hastalandım bütün gece uyuyamadım sabaha karşı uyumuşum beril 7.30 işe gidiş saatimizde uyandı bende emziğini verdim kendi kendine mızıklanıyordu yatağında bir uyumuşum oda sanırım mızık mızık uyumuş 8 de biberon maması veriyorum tabi veremedim 10 da bir uyandım zavallım yeni uyanıyor kahvaltısını hazırlayana kadarda zaman geçti bunu tak tım birde berene gidicem diye stres yaptım sanırım haftasonlarıda orucumu tutayım diyorum oruçta var mamayı yedirdim kalktım içeri giderken başımın döndüğünü hatırlıyorum düşüp bayılmışım eşim aşağıda araba yıkıyordu geliyor beril ağlıyor ben yerde çok sıkıyorum kendimi sanırım Berenimede gidemedim o gün moralim çok bozuk o yüzden

anlıyorum seni aynı şeyler bendede var saati geçtimi yada atladımmı bişeyini deliye dönüyorum başım ağrıyo dönüyo aynı aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…