Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nerelerdesin tatlım sen bizde seni çok özledik senin için berili büyük bir zevkle öperim.

ayrıca genelleme yaparak küçük kızlar kulübü ve anneleri diyoruz bundan sakın alınma eda da bizim meleğimiz kulübümüzün 3 melek üyelerinden eda beren deren inşallah onlar hayatta olan yavrularımızın koruyucu melekleri olurlar.

canım merhabalar bu aralar pek giremedim geçen haftalarda acillik oldum faranjitten dolayı ateşlendim tansiyonum düştü başımı tutamıyordum serum falan verdilerde toparladım kendimi bu haftada her sabah kalktığımda mide bulantısı ve baş dönmesi var anlamadım valla ya birde bu aralar ağrılarım olmaya başladı canım valla bazen sanki hiç düzelemicekmişim gibi geliyor artık eski sağlığıma kavuşmak istiyorum neyse seni ve berilimi kocaman öpüyorum kibopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok öok geçmiş olsun tatlım allah bir an önce şifa verir inşallah.Elbetteki sağlığına kavuşacaksın sadece vücut direncini toparlamaya ihtiyacın var bence. en kısa zamanda sağlıklı haberlerini alman dileğimle. çok öptüm.:1hug:

küçük kızlar kulübünün mini üyeleri hepinizi çok öpüyorum annelerinini çok uğraştırmadan mamalarınızı bitirin lütfen teyzeniz sini kocamannnnnnnnnnnn öpüyor

yanlız kaldım kulübümüzün minikleri ve anneleri sizi çok özledim

yumy ilk defa topiciğinize girdim İşyerindeyim ağlamaktan helak oldum..Ben daha anne olma duygusunu tatmamış ama bunun için tüm gücümle mücadele eden biriyim..
Allah yavrularınızı meleklerinizi bağışlasın ve uzun ömür versin..
Tüm isteyenlere nasip etsin rabbim anne olmayı..

allah inşallah en kısa zamanda sanada kısmet eder canım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

saol canım ya ama hala ağrılarım çok umudum kalmadı artık iyi olmayacağım herhalde bana birşey olması korkutmuyor ama eşim ve ailemden ayrılmak beni korkutuyor neyse sen ve berilim nasıl bakalım inş. iyisinizdir seni ve berilimi kocaman öpüyorum birde senden ricam benim yerime berilimi öyle öpki edayı öper gibi olurmu bitanem:ecrin_bebekpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öznurcum lütfen böyle kendini bırakma yaşadıklarımız hiç te kolay şeyler değil ama mutlaka iyileşiceksin hem daha seni bekleyen bir melek var bir yerlerde hiç anne tatmamış seni anne olarak bilecek göğsüne yatırıp okşadığında başını yaşanılanlar film şeridi gibi gelip geçecek hayatına farklı bir anlam getirecek. sadece o günleri düşün ve güçlü ol bir an önce toparlanmaya çalış sıkıntıların hala devam ediyor olması çok kötü başka dr larada gitmeyi denesen belki derdine çözüm olur üniversite hastaneleri mesela:teselli:

ebrucum canım benim ameliyatıma giren kontrollerimi yapan dr.um zaten 9eylül üniversite hastanesinden ama buca tıpa doğumumu yaptıran kendi dr.uma gideceğim bakalım o nediyecek elimden geleni yapıyorum çabalıyorum ama olmuyor neyse sen ve berilim nasılsınız bakalım inş. iyisinizdir bu arada esracım nerelerde artık göremiyom inş. birşey yoktur berilimle seni kocamaaaan öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.

ihmal etme canım en kısa zamanda dr na git bencede bu kadar ağrı çekmek büyük ızdırap. Beril dişlerle uğraşıyor teyzesi ateşleniyor zaman zaman onunla uğtraşıyoruz bizde. Esra bilgisayarları değiştiği için giremiyor internetebende çok özledim derinle esrayı sabırla bekliyorum cici bilgisayarları gelsin diye.

saol canım ihmal etmeyeceğim gideceğim kıyamaaaaam berilime teyzesinin birtanesi o dişmi çıkarıyomuş benim prensesim allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inş. prensesimin sen nasılsın ebrucum bitanem inş. iyisindir berilimle seni kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Benimde sinirlerim bozuk bu aralar edacım. her şeye ağlıyorum 1 haftadır her şey gözümü başka görünüyor her şey üzüyor. Berille yaşıt olan bebeklerle fazla bir araya geldikçe iyice yıkıldı.

canım benim ya üzme kendini bak gör benim dualarımla prensesimiz kendi yaşıtlarını bile sollucak kocaman güzel bir kız olacak inan bana üzülecek birşey yok bitanem kendini harap etme haline şükret kızın kucağında hayatta bu sadece geçici bir süreç çarşamba günü tatile gidiyoruz pazar dönceğiz dönünce yazarım sana gün belirleyelim görüşelim banada sanada moral olur hem berilimide öper severim tamam canım ben gelene kadar kib öptüm bitanemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi tatiller canım bu tatil sana inşallah çok iyi gelir. Dinlen ve eğlen bizim içinde bol bol yüz.

iyi tatiller canım bu tatil sana inşallah çok iyi gelir. Dinlen ve eğlen bizim içinde bol bol yüz.

canım benim tşk. ama malesef bol bol yüzemem çünkü denize girmicem mikrop kaparım diye seneye inş.ama bol bol gezeceğim inş. öptüm bitanem kibopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hiç üzülme yaşıtlarıyla aynı olmadığı için..

2 yaşından sonra yakalıyorlar yaşıtlarını..benim kızımda 7,5 aylık 1,800 gr doğmuştu
şimdi 17 yaşında..2 yaşından sonra boyu, kilosu, hareketleri yaşıtlarıyla aynı duruma gelmeye başlamıştı..hiç sıkma canını..allahım sana da göstersin genç kız olduğu günleri..

inşallah allah bizede kısmet etsin 17 yaşında sağlıklı bir kızım var demeyi. çok teşekkürler

kulübümüzün değerli üyeleri minik prensesler ve zarif anneleri sizi çok özledim çok yalnız bıraktınız beni

bizim kulübün üyeleri yine bu hafta yok sanırım.hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…