canım ebrizime çok sevindim..selam söylüyorum..
Akşam Ata kustu ilk defa..
öksürmekden uyuyamıyor..arada hapşurukda oluyor..
Ateş düm akşam 38.8 di fitille indirdik..
şuan ateşi iyi ama öksürük uyutmuyor birde acayip salya akıtmaya başladı..
iştah yok..çok üzgünüm çok...
canım resimler için sana özelden mail adersimi gönderiyorum..
rica etsem atarmısın ...
Geçmiş olsun canım diş döneminde aynı şeyleri yaşadık. Söylemiştim ya kusarsa korkma diye. Öksürüğünde hırıltı var mı?
canım ebrizime çok sevindim..selam söylüyorum..
Akşam Ata kustu ilk defa..
öksürmekden uyuyamıyor..arada hapşurukda oluyor..
Ateş düm akşam 38.8 di fitille indirdik..
şuan ateşi iyi ama öksürük uyutmuyor birde acayip salya akıtmaya başladı..
iştah yok..çok üzgünüm çok...
canım resimler için sana özelden mail adersimi gönderiyorum..
rica etsem atarmısın ...
Veee büyük buluşmanın fotoğrafları. Soraya, Umut, Nınım, Ata ve ben. 1-2 saat de olsa çok güzel vakit geçirdik. Ata ve Umut'un yaramazlıklarıyla birlikte sanki senelerce tanışıyormuşuz gibi dertleştik. Nınım ve soraya Her ikisi de birbirinden güzel ve şeker insanlar. Burada çok güzel dostluklar edindim. Beni anlayan, dertlerimi dinleyen, dertlerini dinlediğim ve birbirimize destek olmaya çalıştığımız çok güzel dostluklar. İnşallah daha güzel ve büyük buluşmalar gerçekleştirebiliriz. Bebeklerimizle ve sağlıkla. Şimdi burada fotoğraflar küçük küçük görünecektir ama olsun:)
kizlaaar selam bende oglen hollandaya geldim dunki bulusma cok guzeldi bende cok keyif aldim istanblda otursam sik sik bir araya gelirdik ama malesef neyse yazin bidaha gelmeye dusunuyorum insallah ozaman yine bulusuruz mehtap ve ninim ikizinide cok sevdim cok candan cok ictensiniz ata zaten dunya tatlisi ona hic laf yok kuzum benim hastaydi insallah iyi olmustur biraz yavrum benim
bir tek eksigimiz berkaydi onu da gorseydik mehtapcim sen o aksam gittin gordunmu nasildi seni gorunce cok sevindimi?bu arada ninim ben seni saba tumere benzettim sima olarak sadece biraz daha esmeri ve gulusun filan cok icten:)
canı benim çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu kzuzucuğum dişini bir çıkartsada rahatlasa cnm diş ağrısı için bi ilaç varmış caple jel diye tam emin değilim ama druna danışıp ondan kullanabilirisin rahatlatıyormuş biraz kardeşim kullanıyordu yeğenime 1-2 saatde olsa bebekelr rahatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?