Mart Nisan
Nınım...64.6..............63.4 (2 kilo değil miydi??? 1.2 verilmiş görünüyor?? bilmiyorumkismile )
Arzu.... 63................64 (1 kilo aldı ama zaten ideal kilosunda sayılır :teselli:)
Mecbu 75................71 (4 kilo vermiş alkisalkisalkis)
Kornely 73.7.............69 (4kilo 700 gram vermiş alkisalkisalkis)
Bakalım mayıs kiloları nasıl olacak???
Geçmiş olsun canım. Hafif bir soğukalgınlığıydı demek ki geçiyor artık. Ihlamurlu suyun ben de çok faydasını gördüm Berkay'ın boğazını yumuşattı. Ben bir de günlük kullanmıştım biliyorsun ama o aktarlarda satılıyor.
Kısaca abimin eşi Berkay'a ağlamayı bilmiyor dedi çok üzüldüm. Yeğenim çok ağlayan bir bebek ama biz gerçekten Berkay eve geldiğinden beri üzerine titredik acıkıp ağlamasını beklemeden karnını doyurduk. Hiç altında kakayla yatmadı. 3 saatte bir her beslenme sonrası altını değiştirdik. Öyle alıştığı için ihtiyaçlarını ağlayarak anlatan bir bebek değil yani. Acıktığında şimdi ağzını şapırdatır, uykusu geldiğinde burnunu ve gözünü uvalar, altı ıslandığında ııı ııı gibi sesler çıkarır. Yani Berkaycığımın sağlığıyla ilgili bu kadar endişe içindeyken bir de onun öyle söylemesi o kadar üzdü ki beni. Cevabını verirdim ama abimi düşündüm sadece Berkay ağlamayı biliyor dedim bana gördük gördük dedi ben de çıktım dün değil ondan önceki gün. Gece geldim sabaha kadar ağlamakla geçti. Eşimle birbirimizi teselli ettik çok kötüydü o gece. Dün sabah seminer vardı tekrar karşıya geçtik öğleden sonra da Berkay'ı görüp tekrar geldik.
canım sen orda lafı yapıştırsaydın..
benim oğlum MUTLU bir bebek diye....
Ata da uyandığında hiç ağlamaz gülerek uyanır...
tabiki canı yandığında ağlıyor...
bence huzurlu olmasını kıskanmış yengen...[/QUOTE
mehtapcığım kusura bakma yengen için böyle söz söylemek sitemeyzdik ama nınım haklı kıskanmış berkayı ve siizn huzurlu olamanızı dert etme ...
galiba yengen hamileydi henüz doğurmadı değilmi ?doğurmadıysa hamileleiğie ver oda bir bebek yetiştircek sonuçta
kızlar ben geldim geçmişi yarın okuyacam
Mecbue çok merak ettik gerçekten.
Nınım ve soraya sağolun sorduğunuz için dün sabah suadiyede bir seminer vardı işle ilgili oraya katıldım. Akşama kadar devam ediyordu aslında ama bir fırsatını bulup kuzucuğumu görmeye gittim. Yaşadıklarımı anlatsam buraya sığmaz hiç başlamıyorum o yüzden.
Nınım Ata biraz daha iyidir inşallah,
Soraya canım sen de gitmişsin. Ufuk nasıl? Annenle iyi vakit geçirebilmiş mi?
Sher seni de aramızda görebilmeyi çok isteriz gerçekten. Bu böceklerin yanına bir çiçek lazım yani:)
Mart Nisan
Nınım...64.6..............63.4 (2 kilo değil miydi??? 1.2 verilmiş görünüyor?? bilmiyorumkismile )
Arzu.... 63................64 (1 kilo aldı ama zaten ideal kilosunda sayılır :teselli:)
Mecbu 75................71 (4 kilo vermiş alkisalkisalkis)
Kornely 73.7.............69 (4kilo 700 gram vermiş alkisalkisalkis)
Bakalım mayıs kiloları nasıl olacak???
seni çok merak ettik canım nerelerdeydin?ecrini öp minnoşumuzun doğumgünü şimdiden kutlu olsun iyiki doğurmuşsun:))))))
canım 65.5 dim ilk hafta 900 gr vermiştim..
ondan öyle yazmışsın ..yani düşmüşsün :)))
2.100 verdim...
mecbue ve kornelya maşallah size....
Haklısın canım. Bazen insanın elinde olmuyor. Yani sıkıntım üzüntüm Berkay'ın sağlığından endişem olmasa hiç takmam ama ben kuzucuğuma bu kadar üzülürken birinin böyle söylemesi üstelik aile fertlerinden birinin söylemesi üzüyor insanı.canım benim üzülme lütfen berkayın sağlığı herşeyden önemli bzileri anlamayan insanların sözlerine kaile almamamlıyız bu çok zor gerçekten ama bunu başarmalıyız...biz özel bebek anneleriyiz bunu hiç unutmammaız gerekir dediğin gibi mamasını saatinde uykusu saatinde altı saatinde değiştiği için gaz sorunuda omadığı zaman bebek neden ağlasın ağlayan bebek düşündürsün insanı derdini anlatamıyor çünkü mehtapcığım biz bilinçli anneler beebkelrimizi çok iyi tanıyoruz o yüzdenkulakalrımızı tıkamalıyız kendini yıpratma bu kadar basit bir laf için bizler neler yaaşdıkkk hiç kimse anlayamaz ...
fizyoterapiye yarınmı götürceksin berkayı
Hayır canım benim yeğenimin annesi. Çok şeker pofuduk pofuduk 6 aylık bir bebeği var onun da. Biraz da garip olan bu. Yani o da bir anne. Beni en iyi onun anlamasını beklerdim. Ama tiroid rahatsızlığı var. Tiroid zamanla kadınlarda sinirleri de yıpratıyor bu densizliğini onun rahatsızlığına veriyorum. Bu sabah abimle karşılaştık. Doktora götürmüşler yeğenim bir türlü kilo veremediği çok kilolu olduğu için doktor tiroid olabilir demiş. Allah korusun yeğenimi. Allah hiçbir anne-babaya evladıyla ilgili sağlık problemi göstermesin. Abimi teselli ettim üzülme abi hiç öyle birşey olduğunu sanmıyorum bebeklerde tiroidin başka belirtileri olur sadece kilo yüzünden tiroidden şüphelenilir mi falan dedim. ısterdim ki abimin eşi de beni teselli etsin ama o teselli etmek şöyle dursun daha da üzmek için uğraştı. Ama yine de Allah onu üzmesin.canım sen orda lafı yapıştırsaydın..
benim oğlum MUTLU bir bebek diye....
Ata da uyandığında hiç ağlamaz gülerek uyanır...
tabiki canı yandığında ağlıyor...
bence huzurlu olmasını kıskanmış yengen...[/QUOTE
mehtapcığım kusura bakma yengen için böyle söz söylemek sitemeyzdik ama nınım haklı kıskanmış berkayı ve siizn huzurlu olamanızı dert etme ...
galiba yengen hamileydi henüz doğurmadı değilmi ?doğurmadıysa hamileleiğie ver oda bir bebek yetiştircek sonuçta
Ne güzel olur gerçekten. Seni de çok merak ediyorum sher:)))canım havalar iyice ısınsın bözekler ve çiçekelrle bir sahil yürüryüşü yapalım nınım ve ben anadolu yakasından sende annenlere geldiğinde berkayın yanına birgün konaklama yaparsın ertesi gün bir araya geliriz tatil mevsimi gelmeden görüşelim derim yoksa hepimiz bir yereelre tatile gideriz:)))))
nınım şimdiden tatil planı yapmaya başlamış bile :))en doğrusu uçakla cnm yoksa 10 saatlik yol atayla zor olur havasız ortam en doğrusunu düşünmüşsün
Geçmiş olsun canım. ınşallah kuzucuk çabuk atlatır. Çok sıkıntı yaparmış pamukçuk. Evet canım gittik döndük. Bazı hareketler gösterdi.selam kızlar ,
kimse uğramamış bugün sizler nasılsınız kuzucukalrımız nasıl?
berrak huysuz ağzında pamukçuk oluşmaya başladı ne mamasını yiyor nede uyuyabiliyor offf çok üzülüyorum yaaa drunu aradım ilaç söyledi umarım kısa zamanda geçer kuzucuğumun acısısıda diner...
mehtap berkayın durumunu nasıl fizyoterapise bugün gidecektiniz değilmi?
Doğru ben peşin düşmüşüm:)) Azminizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum.canım 65.5 dim ilk hafta 900 gr vermiştim..
ondan öyle yazmışsın ..yani düşmüşsün :)))
2.100 verdim...
mecbue ve kornelya maşallah size....
Canım maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hep güzel günlerini göstersin. Kıyafetleri de pek yakışmış.teyzeleri kuzumun son hali:)))))))))
bugün kuaförüme gittim kadın aa zayıflamışsın dedi bende dedim aman zayıflayım diye çabalıyorum:)e suç sende inye syledin o 900 gr vallahi onu verene kadar insanın göbeyi çatlıyo nınım ben bi çay içiyorum onun faydası geliyomu acaba yoksa ben o kadar aman aman yapmıyorum sanada söyledimya öyle sebze haşlaması falan yemiyorum
Mecbue saçlarını mı değiştirdin?
Doumgünü hazırlıkları son safhalara gelmiş:)) Bol fotoğraf çek lütfen. Uzaktan da olsa kuzucuğumuzun mutluluğunu görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?