Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar topluca teşekkür ederim mehtapcım nınımcım arzucum gelmiş kadar mutlu ettiniz bizleri kızım ve ben sizi çok seviyoruz

bu arada özelden yazacaktım ama gerek yok diye düşündüm mehtapcım bende 71 kilo olmuşum diyerlerinin kiloları nasıl

Mart Nisan

Nınım...64.6..............63.4 (2 kilo değil miydi??? 1.2 verilmiş görünüyor?? bilmiyorumkismile )
Arzu.... 63................64 (1 kilo aldı ama zaten ideal kilosunda sayılır :teselli:)
Mecbu 75................71 (4 kilo vermiş alkisalkisalkis)
Kornely 73.7.............69 (4kilo 700 gram vermiş alkisalkisalkis)

Bakalım mayıs kiloları nasıl olacak???

maşallah herkes gayet iyi vermiş kilo devamı mayıs ayındada gelir inşbayanssulusmile

canım benim üzülme lütfen berkayın sağlığı herşeyden önemli bzileri anlamayan insanların sözlerine kaile almamamlıyız bu çok zor gerçekten ama bunu başarmalıyız...biz özel bebek anneleriyiz bunu hiç unutmammaız gerekir dediğin gibi mamasını saatinde uykusu saatinde altı saatinde değiştiği için gaz sorunuda omadığı zaman bebek neden ağlasın ağlayan bebek düşündürsün insanı derdini anlatamıyor çünkü mehtapcığım biz bilinçli anneler beebkelrimizi çok iyi tanıyoruz o yüzdenkulakalrımızı tıkamalıyız kendini yıpratma bu kadar basit bir laf için bizler neler yaaşdıkkk hiç kimse anlayamaz ...
fizyoterapiye yarınmı götürceksin berkayı

canım havalar iyice ısınsın bözekler ve çiçekelrle bir sahil yürüryüşü yapalım nınım ve ben anadolu yakasından sende annenlere geldiğinde berkayın yanına birgün konaklama yaparsın ertesi gün bir araya geliriz tatil mevsimi gelmeden görüşelim derim yoksa hepimiz bir yereelre tatile gideriz:)))))
nınım şimdiden tatil planı yapmaya başlamış bile :))en doğrusu uçakla cnm yoksa 10 saatlik yol atayla zor olur havasız ortam en doğrusunu düşünmüşsün

selam kızlar ,
kimse uğramamış bugün sizler nasılsınız kuzucukalrımız nasıl?
berrak huysuz ağzında pamukçuk oluşmaya başladı ne mamasını yiyor nede uyuyabiliyor offf çok üzülüyorum yaaa drunu aradım ilaç söyledi umarım kısa zamanda geçer kuzucuğumun acısısıda diner...
mehtap berkayın durumunu nasıl fizyoterapise bugün gidecektiniz değilmi?

canım 65.5 dim ilk hafta 900 gr vermiştim..
ondan öyle yazmışsın ..yani düşmüşsün :)))
2.100 verdim...

mecbue ve kornelya maşallah size....

teyzeleri kuzumun son hali:)))))))))

Eklentiler

• $frametoy_20100417080831Kz4Y.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $frametoy_20100417082311S5UU.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 41
seni çok merak ettik canım nerelerdeydin?ecrini öp minnoşumuzun doğumgünü şimdiden kutlu olsun iyiki doğurmuşsun:))))))

ya benim internet ağında sorun vardı yoksa ben gelmeden durabilirmiyim evet iyiki doğurmuşum daha doğrusu iyiki doğurmuşuz:)hepimiz tospikleri bugün son hazırlıkları yaptım yarında babamız evi süsleyecek gerçi pek konuk yok ama herşey kızım için aayyyyy keşke sizlerde olabilseydiniz keşke:)

canım 65.5 dim ilk hafta 900 gr vermiştim..
ondan öyle yazmışsın ..yani düşmüşsün :)))
2.100 verdim...

mecbue ve kornelya maşallah size....

bugün kuaförüme gittim kadın aa zayıflamışsın dedi bende dedim aman zayıflayım diye çabalıyorum:)e suç sende inye syledin o 900 gr vallahi onu verene kadar insanın göbeyi çatlıyo nınım ben bi çay içiyorum onun faydası geliyomu acaba yoksa ben o kadar aman aman yapmıyorum sanada söyledimya öyle sebze haşlaması falan yemiyorum

Haklısın canım. Bazen insanın elinde olmuyor. Yani sıkıntım üzüntüm Berkay'ın sağlığından endişem olmasa hiç takmam ama ben kuzucuğuma bu kadar üzülürken birinin böyle söylemesi üstelik aile fertlerinden birinin söylemesi üzüyor insanı.

Son düzenleme:
Mecbue foto bekliyoruz canım...
birde ne çayı içtin ?????????????
söylede bende içeyim :)))
zayıflamak uğruna içeceğiz artık...

Seher Ata'da küçükken aft olmuştu..
bizde bir ilaç kullanmıştık..içeriği sarı..adını umuttum..

Ama ben bir süre gazlı bez yada yumuşak bir bezle karbonatlı su yapıp ağzının içini hafif haif
temizliyordum..öyle geçirebilmiştim..
bir çocuk doktoru arkadaşım söylemişti....1 fincan ılık suya 1 çay kaşığı karbonat koyuyordum..
kaşık öyle dolu olmasın...

uzun süre net e giremedim. O yüzden geçmişi takip edemedim. ama son birkaç sayfada berkay la ilgili bir rahatsızlık oldugunu gördüm. Geçmişolsun Mehtapçım. Berkay nasıl? nesi var diye sorup tekrar tekrar sıkıntını hatırlatmak istemem aslında.. Umarım hersey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…