Mecbue foto bekliyoruz canım...
birde ne çayı içtin ?????????????
söylede bende içeyim :)))
zayıflamak uğruna içeceğiz artık...
mecbuecimmm dogum gunu kutlu olsun tatli cadinin keske orda olsaydim sapur supur operdim severdim cadiyi
Teşekkürler ilnarcım Berkay'da kas gevşekliği var fizyoterapiye başladık. İnşallah çabucak atlatır kuzucuğum.uzun süre net e giremedim. O yüzden geçmişi takip edemedim. ama son birkaç sayfada berkay la ilgili bir rahatsızlık oldugunu gördüm. Geçmişolsun Mehtapçım. Berkay nasıl? nesi var diye sorup tekrar tekrar sıkıntını hatırlatmak istemem aslında.. Umarım hersey yolundadır.
Ecrin'in hamarat annesi ne güzel şeyler yapmış kuzucuğu için. Afiyet olsun canım.sher bugün işim vardı acele yazdım o tospiki bulup ısırasım geliyo şimdi varya kızlar bugün poaça yaptım süper kabardılar pofuduk oldular nınım tam yemelik :)kızlar keşke yakın olsaydık sizlerinde burda kızımla olmanızı çok isterdim mehtap sen yazdıkça ben üzülüyorum yengene dahada çok kızıyorum rabim kime neyi ne zaman getirir hiç bilinmez hangimiz isterdik bebeklerimiz 3 ay önce gelsinler ama herşey Allahtan hangimiz sorgulayabiliriz bunu hastaysa ilaç alacak seni üzmeye hakkı yok ben her zaman eşimede söylüyorum bana kim ne derse desin sesimi hiç çıkarmam hep öyleydim üzülürsem eve gelince kendi kendime ağlarım ama ecrine biri bişey söylesin kim olursa olsun hiç lafımı esirgemem zaten nisan ayının başından ber gözlerim doluyo geçen sene yaşarmı acaba diye hastane odasında yalnız başıma sabahlara kadar ağlıyodum şimdiyse kızımın doğum günü yarın rabbim acılarını yaşatmasın yarın sabah 10 kızım doğmuş oluyo:)
Afiyet olsun kuzucuğa. Nınım bundan sonra çok rahat edeceksin. Darısı bizim başımıza inşallah biz daha yeni yeni çatalla ezerek vermeye başladık.Kızlar söylemeyi unuttum Ata bugün balık yedi :)))))))
hemde 1 köfteye yakın çok sevindim yemesine..
ama açken verdim...
bizim marketin balık restorantı var ordan ızgarada fileto yaptırdık..
yaşasın bundan böyle haftada 1 balık...
darısı sizin bebişlere ...
ninim ne guzel ya artik balik da yiyor demekki masallah ataya yerim ben onu cok tatli yaa allah nazarlardan saklasin kuzuyu afiyet olsun ona yarasin
Olsun afiyet olsun kızın için 2 gün diyeti bozabilirsin. Sen geçen sene bu zamanlar neler çektin onların ödülü gibi kabul et. Evet canım Berkay annemde yanında bir de bakıcı var. Haftasonu eve getirdim 2 gün kokladım dün gece tekrar annemlere götürdük onlara da gösterdim hareketleri. Gece 2 gibi eve döndük. Bu akşam tekrar gidip bakacağım. Çok zor ayrı kalmak dün biraz giydiği bir pijaması vardı onu koklayarak uyumuşum. Aslında evdeyken de akşamları görüyordum ama şimdi biraz daha uzak olduğunu düşünmek kötü ediyor insanı.tekrar saol mehtap teyzesi eh bişeyler yapmaya çalıştım ama iki gündür yiyorumda hem kızıyorum kendime yemeyim diyorum sonrada canım istiyo :)berkayada yaparım annesi doğum gününde poaça kurabiye ne isterse berkay nınım inş darısı ecrine balık yemede yani mehtap annenler geçtilermi evlerine berkay ordamı kalıyo
Yok canım bundan sonra bişey söylerse sinek vızıldıyormuş gibi davranacağım. Bu gibi insanlara cevap verirsen kendini bişey sanar. Çünkü zaten beni üzmek için yapıyor amacına ulaştığını görüp sevinmesini istemiyorum.bu arada mehtap yengene artık demiyorum bişey densizse hiç o yokmuş gibi davranmak en iyisi ama gene saçmalarsa bence bu sefer abinin hatrına lafını esirgeme
Olsun afiyet olsun kızın için 2 gün diyeti bozabilirsin. Sen geçen sene bu zamanlar neler çektin onların ödülü gibi kabul et. Evet canım Berkay annemde yanında bir de bakıcı var. Haftasonu eve getirdim 2 gün kokladım dün gece tekrar annemlere götürdük onlara da gösterdim hareketleri. Gece 2 gibi eve döndük. Bu akşam tekrar gidip bakacağım. Çok zor ayrı kalmak dün biraz giydiği bir pijaması vardı onu koklayarak uyumuşum. Aslında evdeyken de akşamları görüyordum ama şimdi biraz daha uzak olduğunu düşünmek kötü ediyor insanı.
Yok canım bundan sonra bişey söylerse sinek vızıldıyormuş gibi davranacağım. Bu gibi insanlara cevap verirsen kendini bişey sanar. Çünkü zaten beni üzmek için yapıyor amacına ulaştığını görüp sevinmesini istemiyorum.
Evet canım tek başına bakıcıya bırakmaktan çekindik. Anneme babama zaten alışık yanlarında bakıcı da var. Anne gibi olmaz ama buna da şükür en azından tamamen yabancıların elinde değil.ayy zor olur cidden ama en azından güvendiyin birinin yanında dimi evde olup bütün gün yabancı bi bakıcıyla kalacağına annenede alışkın nasıl olsa zor olur ama biraz sabır edeceksiniz artık bazen sen annenlerde kalırsın öyle idare edersiniz artık ama anlamadığım neden canını yakmak istiyo oda anne hemde bebeyi küçük olan bi anne başkasının bebeyi dahi olsa insan saçmalamaz o kadar benim eşimin kızkardeşinin oğlu var oda ocak ayında girdi bi yaşına doktora gidince eşime aratırım ki kayra nasıl sor diye ne deyişik insanlar var neyse
gözlerim doldu canım arkadaşım walla..
pijamasını koklamana...
canım bak hemen farketmiş hareketler...
maşallah Berkay'a
bu arada Ata çok terliyor kızlar...
ne giydireceğimi şaşırdım..
helede bu aralar dişsıkıntısı ve çok hareketli..
iyice terliyor hep nemli...
bu arada sürkeli boynumu elleriyle sıkıyor tırnaklarını geçiriyor..sanırım dişden..
bunu yaşayan varmı ?????
mıncık mıncık yapıyor inanın canım acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?