Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
anladım mehtap benimde kuzenimin bi eşi var ve babamın tarafı çok kalabalıktır hep bi ardayız herkese kök söktürüyo laflarıyla artık herkes anladı huyunu veriyo cevabını otutturuyo demekki senin yengende o model

ayy nınım hemde ne mıncıklamak parmaklarıyla taaaaa ağzımın içine giriyo inanki nereyi bulursa cimcikliyo parmağımı tuttuğu gibi ısırıyo işkenceye maruzum kızlar:)

aynen saldırıyor Mehtap..
zaten kısa tırnakları ama bazı köşeler sivri kalmış :))
törpüde yaptırmıyor...
yani diş den değilmi ?????????????
Ah o sivri kalan yerler yok mu:)) Tırnakları ince olduğu için battığında çok acıtıyor gerçekten.

ayy nınım hemde ne mıncıklamak parmaklarıyla taaaaa ağzımın içine giriyo inanki nereyi bulursa cimcikliyo parmağımı tuttuğu gibi ısırıyo işkenceye maruzum kızlar:)

Bu işkenceler güzel işkenceler ama. Berkay'ın şimdi altta iki dişi var üsttekiler hazırlanıyor galiba.

canım üstekiler çıkarken alttakiler gibi sorun çıkarıyormu ??
yani dahamı az yoksa aynı sıkıntımı???

ya sorma Ata bey saat 6.30 da ayağa dikiyor beni..
kahvaltıdan sonra uyuyor benimle bir yarım saat..
bugün uyumadım da :)))))
ondan erkenciyim...

tekrara Berkay'a maşallah canım...

Sabah kuşu:)) Erkenden kalkıp cıvıldıyordur ne güzel.
Teşekkürler nınım. Çok büyük korkularım var acaba yürüyecek mi falan gibi ama inşallah bu korkuları atlatacağız.

atlatacaksınız canım benim...
hepimizin aklındaki sorular bir bir uçacak inşallah...

ay nınım ecrin dahada zorlandı üsttekilerde çünkü ikişer ikişer çıkardı

canım ben 1 ay öncesine kadar e-bebek den özel sabun ve su karışımlı özel
bebekler için deterjan almıştım onu kullanıyordum..
1 aydır bizimkilerle beraber bulaşık makinasına atıyorum canım...

sen nasıl yapıyorsun ???

günnaydın kızlar ben biizmkilerle beraber yıkıyorum bulaşıklarını artık bizim yemeklerden ezip veriyorum biz ne yersek onu yesin diye tek sorun acı koyamıyorum yemeklere:)

Biz ek gıdaya geçtikten sonra hep elde yıkadık normal bulaşık deterjanıyla. iyice duruladıktan sonra kaynar suya bastık. Geçenlerde bir yerden duydum da bayanın biri el sabunu ile yıkıyormuş. Acaba el sabunu kalıntı bırakmaz mı?
Mecbue 1 günlük öğününde neleri saat kaçta verdiğini yazar mısın? Bir de acı koysaydın:)

canım sabun kalıntı bırakmaz...
çünkü önce bir leğenin içine su koyup sabunla köpürtüyorsun
ondan sonra yıkıyor ve duruyluyorsun..
kalıntıl falan kalmıyor...

Bu arada günaydın :)))

dün Ata'yı yıkamadan çnce tarttık...
((((((( kilo vermiş bebeğim..
biliyordum zaten yemek yemiyor iştahsız...
geçen kontrolde ki kilosundan 200 gr vermiş..
bu ay eksideyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…