mehtapcim mecbuecim iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum inanin bende kendimi yeni dogmus gibi hissediyorum simdi niye onceden yapmadim diye dusunuyorum ama iste cocuklar icinama insallah simdiden sonra hersey guzel olur diye umuyorum ama cok mutluyummmm
mehtapcim mecbuecim iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum inanin bende kendimi yeni dogmus gibi hissediyorum simdi niye onceden yapmadim diye dusunuyorum ama iste cocuklar icinama insallah simdiden sonra hersey guzel olur diye umuyorum ama cok mutluyummmm
merhaba arkadaşlar..nasılsınız?bebişleride doya doya kokluyorum..soraya senin adına çok sevindim..herşey çok daha ii olur inşallah.ata ve berkay prensler maşallah çok ii dahada ii olucaklar..ecrin maşallah annesi boyu çok ii nur düzeltilmiş 1,5 yaşında 82 santim boy 11,5 kilo tam bi felaket sağlık ocağına gittik bugün orayı alt üst etti..şirinliğiyle artık kimse bişey demiyo..biri kızcak gibi oldumu hemen yanına gidiyo hayali olarak havadan bişey alıyo gibi yapıp milletin avucuna koyuyo..kendince ne veriyosa artık..bizde böle yavaş yavaş konuşmalar komutlara tepkilerde başladı..inşallah böle gelişmeler hep devam eder bebeklerimizde..
Yok canım karışık değil çok güzel anlatmışsın teşekkürler.Mehtap bizim öğünümüz
sabah 8 gibi 2 kaşık bebelac veya milupa kahvaltılığa bazen ceviziçi az tereyağı su yada süt 90 cc civar
(bazı mamalar su ile hazırlanıyor)
yanına peynir ertesigün yumurta
öğlen 12 il 1 arası sebze yani tarhanalı sebze 1 kase
akşam üzeri 4-5 arası meyve ve yoğurt bu aralar az yiyor.(mesela çevrek elma 90 cc yoğurt gibi)
akşam 7 gibi öğlenki çorbasından 1 kase genelde yarım kase yiyor...
yatarken 8 de 180 cc devam sütü ama 150 cc anca içiyor..
gece kalksada kalkmasada 180 cc süt veriyorum onunda 150 cc ni içiyor..
ay karışıkmı oldu biraz...
Yok canım boyu gayet iyi belki kilosu varsa senin gözüne ondan kısa geliyordur.ayy nınım iyimi sizce boyu bana kısa geliyo annesi gibi koca popolu olmasında:)
Evet az kalmıştır artık. Çıkar çok yakında.Kızlarrrrrrrrrrrrr oğlumun dişlerini kontrol ettim de diş etinde az yarık vardı
sanırım yaklaşıyor değilmi????????????????????????????????*
merhaba arkadaşlar..nasılsınız?bebişleride doya doya kokluyorum..soraya senin adına çok sevindim..herşey çok daha ii olur inşallah.ata ve berkay prensler maşallah çok ii dahada ii olucaklar..ecrin maşallah annesi boyu çok ii nur düzeltilmiş 1,5 yaşında 82 santim boy 11,5 kilo tam bi felaket sağlık ocağına gittik bugün orayı alt üst etti..şirinliğiyle artık kimse bişey demiyo..biri kızcak gibi oldumu hemen yanına gidiyo hayali olarak havadan bişey alıyo gibi yapıp milletin avucuna koyuyo..kendince ne veriyosa artık..bizde böle yavaş yavaş konuşmalar komutlara tepkilerde başladı..inşallah böle gelişmeler hep devam eder bebeklerimizde..
kızlar yardımınız ihtiyacım var napacağımı şaşırdım sütüm çok azaldığı için mama veriyorum kızıma çok üzülüyorum malesef zaten sağarak veriyorum sütümü mamada aptamil 1 kullanıyordum çok gaz ve kabız yaptı dün doktor kontrolümüz vardı conformil diye bir mama verdi iyi gelirmiş dünden beri ne yaptıysam yemiyor o mamayı kesinlikle reddediyor zar zor sağdığım sütümüde içmiyor tam bir kavga yaşıyoruz mama saatlerinde bende arada süt veriyorum uyanıksa aptamil 1 veriyorum uyuyorsada conformil vermeye çalışıyorum çok bunaldım valla fitil vermeden kakada yapmıyor cuma günü düzeltilmiş 1 aylık olucaz 4300 gr olmuşuz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?