mecbue ve ninim cok tesekker ederim sizlere...bura olmasa naparim bilmiorum..gercekten hic bi bilgim yoktu prematüre bebkler hakkinda hastaneden cikarcikmaz neten arastirmaya basladim zaten daha öncedende kk yi ziyaret ediodum ama artik müdavimi oldum..sizin tecrübelerinize cok ihtiyacim olcak bebisim yanimda olunca...bebgim allaha sükür simdi iyi am onu bekleyen bi ameliyati daha var onuda atlatsaydik hayirlisiyla icim rathatlicak..bugün oksijen yardimi olmadan 2 saat kucagimda nefes aldi yavrum..yavas yavas alitiriyolr ... insallah hepsi geride kalcak...bu arada bebeklerinizin resimlerinin hepsi birbirinden güzel..cok tatlilar :)))
Allah sana da bebeğine de güç kuvvet versin. Sağlıkla kucağına alıp evine getirmek nasip olsun inşallah. Hepimiz aynı yollardan geçtik çok zor günler ama yeter ki sağlıklı olsun biraz daha sabır.yazdiklarinizin tamamini okuyamasamda cogunu okudum...insallah bende sizler gibi bebegimin gelisimini burda yazarim sizler gibi...bende 24 haftalik dogum yaptim bugün 62 gün oldu yogun bakimdayiz..cok zor günler gecirdik insallah hepsi geride kalcak.. sizlerden moral buluyorum...bebislerinizi öpüyorum otatli yanaklarindan..:ecrin_bebek:
Şimdiye kadar kaç kahvaltı yapmışsındır ve açlığın geçmiştir mutlaka ama afiyet olsun. Evet canım ben haftasonu Berkayla birlikteydim.bu arada herkese keyifli pazarlar diliyorum mehtapcım sen berkaylasın galiba iki gündür yoksun herşey yolunda inş diyer anne ve bebeklerinide kocaman öpüyorum ecrinde 06:30 itibariyle uyandı kahvaltı yaptırdım eşimin uyanmasını bekliyorum çok acıktım:)
:sm_cool: Canımm gözünüz aydın. Daha nice güzel gelişmelerini göstersin Allah'ım sana. Nasıl sevinmişsindir sen şimdi:)) Berkay'ın dişini ilk farkettiğim anı hayatım boyunca unutmayacağım herhalde. İnşallah hep böyle güzel haberler verelim birbirimize..:teytey::teytey: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oğlum Ata'mın dişi dün patladı...
bekliyorduk zaten..
artık bardakla su içerken tık tık ses geliyor...
inşallah arkasıda gelecek ...
sorunsuz atlatalım hepimiz.....
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim...
walla ne yalan söylim cumartesi çıktı dişimiz telefonu elime aldım
seni arayacaktım sevincimi paylaşmak için...
Berkay'la beraber olduğunu düşünndüğüm için rahatsız etmek istemedim....
Mecbue de geçti aklımdan ama onun tel nosu yokkkkkkkkkkkkkk
Bu arada balık köftesi tarifini istiyorum annenden canım...
canım biliyorum nasıl mutlu olduğunu...
bu balık köftesini bende deneyeceğim...
aynısını tavukla yapacağım ama içine yarım elmada koyacağım..
geçen şebnem özinal elmalaı tavuk köftesi tarifini vermişti..
denemekde fayda var...
Dün ilk defa ızgarada pişen köfte verdim..piyazın fasulyesinden vardim..(misafirliğe gitmiştik)
deminde Ezogelin yaptım sevdi....
tarhanamız bitti birazdan almaya gideceğim.. :))))))))
Berkay nasıl ??
gerçi senin topiğe yazmışsındır..şimdi orayıda okuyayım öyle çıkayım..
Mecbue nerelerdesin ???????????????
cnm hayırlı olsun kuzucuğumuzn dişleri inşalalh hepsi kolay gelir inci gibi dizilirler:teytey::teytey: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oğlum Ata'mın dişi dün patladı...
bekliyorduk zaten..
artık bardakla su içerken tık tık ses geliyor...
inşallah arkasıda gelecek ...
sorunsuz atlatalım hepimiz.....
nınım tekrar yazayım çok sevindim atanın dişine gerçekten inş bütün dişleri sorunsuz gelir böyle ecrin gibi parmaklarını ısırmaya başlarsa görürsün sen sinirlenince yüzümü parmağımı neremi bulursa saldırıyo:)))
Canım sen daha cesursun yeni tatlar deneme konusunda.Ben piyaz falan verdiğimi düşünemiyorum:)) Afiyet olsun kuzucuğa ızgarada pişen köfte sert olmuyor mu?
ninimcim atanin disi hayirli olsuuuun cok sevindim evet insanin 10 cocugu da olunca 10 u da yani sevinc veriyor ama cok sevindim darisi daha guzel gelismelere insallah yurumesi konusmasi sunnet olmasi:)
cnm hayırlı olsun kuzucuğumuzn dişleri inşalalh hepsi kolay gelir inci gibi dizilirler
canım sağol...seninkilerde hayırlı olsun 2 diş daha gelmiş... :))
ıssıracak walla şimdiden saldırıyor neremi bulursa artık :)))
özellikle göğüslerime bende oğlum zamanında emmedin şimdi
niye yanaşıyorsun diyorum :)))))))))))))))))))
dimi zamanında emselerdi belki hala süt veriyo olcaktık ama bu kadarınada şükür diyelim :)neden özellikle oraları ısırıyo kikaydirigubbakcemile3
:)) sucuk mu?:))Ya köfteler acı değildi ve az baharat vardı..içide yumuşaktı..
içinden azar azar verdim ..zaten ilk tattırdığım şeylerden çok az veriyorum ...
piyazda fasulyenin kabuğunu soydum içini verdim..
nepim bakıyordu walla...
Allahtan sucuk vermedim :roflol: dermişim...
Canım ben vermezsem babası verecek ..
birde babası lokmaları kocaman kocaman vermeye çalışıyor :1shok:
önce ben davranıyorum yani yasakkelime
Soraya canım nasılsın ???
neler yaptın ??
okul nasıl??
Çocuklar nasıl???
çok teşekkür ederim canım..
inşallah canım inşallah..Hepimiz çocuklarmızın en güzel anlarında
yanlarında olalım inşallah...
gerçi Sünneti biz 6 yaşından sonra düşünüyoruz eyvahedigeldismile
Mehtap siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz ???????????
:)) sucuk mu?:))
Bence de babasına pek bırakma. Aynen eşim de öyle ben de tam tersi çok pimpirikliyim. İkisinin arasını bulamadık. Geçende patates kızartmasından bir tane elinde tutmuş ezmeden falan yani Berkay'ın ağzına uzatıyor aman diyerek elinden zor kaptım:))
Canım biz sünneti onun için bir travma olmasın pek hatırlamasın diye daha erken yaptırmayı düşünüyoruz. Yine de tam kesin değil ama yani eğer ağustos eylül gibi yürürse inşallah o zamanlarda herhalde.
Aslında patetes kızartması yumuşak ..
yanlarında durup ellerine vermek lazım
kendileri koparmayı öğrensinler...
biz kıyamıyoruz erken yaptırmaya..
benim ara ara geliyor aklıma ama babası asla diyor..
bizim bir arkadaş oğlunu 8 yaşında yaptırdı geçenlerde walla çocuk eve geldikten sonra
bahçeye arkadaşlarıyla top oynamaya gitmiş..
onu görünce eşimde öyle karar verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?