Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
günaydın kızlar :)))
Mecbue canım sende de iyi boy varmış walla...
ee ana baba uzun olunca kızda olur...

Maşallah Nur hanımaaa....
canım şimdi ne tatlıdır..iletişime başalmış başka insanlarla...
öpüyorum güzel kızını...

Hiram belki aç bırakırsan Conformili yer...
bize çok iyi gelmişti..
hiç kabızlık yaşamadık..
4 gün yapamamıştı o zaman doktoru z.yağ ve su ver dedi...

selam kizlar naber nasilsiniz mecbuecim kizinin boyu gayet guzel kis oldugunu da nerden cikardin:)masallah ona
ninim disiniz cok yakinda gelir hatta belki ucu gelmistir bile sen elle hayirli olsun simdiden masallah ataya yerim ben onu o gun hastaydi cok sevemedim insallah bidahakine hem biraz daha buyumus olur doya doya severim keratayi:)
mehtapcim sen nasilsin berkay nasil hala annenlerde sanirim?
arzucum nura masallah kiz cocuklari dahada sevimli oluyorlar bu aylarda gercekten cok cileveli oluyorlar bak yavas yavas kotu gunler geride kaliyor guzel gunler bekliyor sizi hatta gormeye basladiniz bile:)

bu arada kizlar uvey annem beni aradi ne dedi tahmin bile edemezsiniz eger hala annemin tarafini sececeksem yani annemde kalmaya devam edeceksem beni babamin nufusundan sildirecekmis:):):)evlatliktn red edilecekmisim bide esimle bidaha deniyecekmisim
ne kadar sacma sapan insanlarin icinde olduguma bi bakin gercekten dun okadar bunalmistimki birakip kacasim geldi herkezden uzak herseyden uzak kimse beni bidaha bulamiyacak kendi hayatima devam edecem offff ooffffff ama sabir baska carem yok

Teşekkürler canım. Berkay annemde artık güzel güzel oturuyor, köfteler yiyor:)) bir de şu emekleme işini çözerse çok iyi olacak.
Üvey annenin nasıl biri olduğunu zaten biliyorsun. Onun söylediklerine kafayı takma canım. Bundan sonra çok daha güzel günler seni bekliyor.

o üvey annede soraya ben babanı anlayamıyorum gerçekten böyle bişey söylemesine nasıl müsade ediyo

oh berkaya ne köftesi yiyo annesi:)

Annem balık köftesi yapmış dün öğlen yedirirken aradılar beni. Akşam gittik bu fizyoterapinin etkisiyle herhalde yeme kasları da mı gelişti nedir. Gece 150 cc süte 5 tatlı kaşığı 7 tahıllıyı katı olduğu için zor yerdi. Dün gece 8 tatlı kaşığı koydum zorlanmadı kuzucuğum kıvamı bayağı koyuydu. Ah mecbue çok üzülüyordum doğru dürüst birşey yiyemiyor diye ama artık kahvaltısını bile çatalla ezip veriyoruz. İnşallah daha güzel gelişmelerini görürüz kuzucuklarımızın.

oh maşallah afiyet olsun kuzucuğa:)annesi dur bakalım daha neler neler yiyecekler onlar ya ecrinde yoğurta karışmadan yemiyo bende ayrı ayrı vermek istiyorum o zamanda yemiyo mayısta gidince danışcaz artık doktor ne diycek vallahi ne zormuş bebek büyütmek sabahtan beri dışardayız hava güzelya sabah bi babanne çıkardı yatırdım uyuttum kalkınca çorba içirdim ben çıkardım bi markete gidip geldik sonra meyve yedirdim babannesi komşunun bahçesindeydi bende tavukgöğsü yapmıştım ondanda koydum tabağa gittik ecrinle bi baktıkki iki tane daha komşu bebekleri orda nasıl sevinsdi cadı getirdim uyudu şimdi ayy nasıl yordu beni

kızlar zorla kızıma conformili içirmeyi başardım iki gündür nınım tavsiyen işe yaradı aç bıraktım biraz ama malesef kabızlık devam

kızlar zorla kızıma conformili içirmeyi başardım iki gündür nınım tavsiyen işe yaradı aç bıraktım biraz ama malesef kabızlık devam

zeytinyağı koydunmu peki mamasına suda ver istersen azcık doktor bize verebilirsiniz demişti daha rahat yapar kakasını diye

yazdiklarinizin tamamini okuyamasamda cogunu okudum...insallah bende sizler gibi bebegimin gelisimini burda yazarim sizler gibi...bende 24 haftalik dogum yaptim bugün 62 gün oldu yogun bakimdayiz..cok zor günler gecirdik insallah hepsi geride kalcak.. sizlerden moral buluyorum...bebislerinizi öpüyorum otatli yanaklarindan..:ecrin_bebek:

Soraya canım boşver düşünme olumsuzlukları ve olumsuz insanları..
Mehtap'ın dediği gibi herşey güzel olacak..
sen mutlu olursan oğulların daha da mutlu olur...

Mehtap maşallah Annen den köftenin tarifini istiyorum...
Bak nasılda gelişmeler olmuş..büyümüş köfte yiyor küçük adam...
herşey yoluna girmeye başladı bile canım :))))))))

yazacaksın zaten canım benim...
sende aramıza katılacaksın..
bizden fikir alacaksın... :)))
inşallah sende ek kısa zamanda alırsın kuzunu kollarına...
durumu nasıl ??
bizi gelişmelerden haberdar et canım...
herşey güzel olacak merak etme....sabır ve dua ile.....

geçmiş olsun öncelikle inş zamanı gelince sende anlatırsın kuzucuk beni uyutmadı gazı vardı diye keke bende kızım kuvözdeyken burayı keşfetmiş olsaydım belki benim içinde moral olurdu olsun zararın neresinden dönersek kar

mecbue ve ninim cok tesekker ederim sizlere...bura olmasa naparim bilmiorum..gercekten hic bi bilgim yoktu prematüre bebkler hakkinda hastaneden cikarcikmaz neten arastirmaya basladim zaten daha öncedende kk yi ziyaret ediodum ama artik müdavimi oldum..sizin tecrübelerinize cok ihtiyacim olcak bebisim yanimda olunca...bebgim allaha sükür simdi iyi am onu bekleyen bi ameliyati daha var onuda atlatsaydik hayirlisiyla icim rathatlicak..bugün oksijen yardimi olmadan 2 saat kucagimda nefes aldi yavrum..yavas yavas alitiriyolr ... insallah hepsi geride kalcak...bu arada bebeklerinizin resimlerinin hepsi birbirinden güzel..cok tatlilar :)))

rica ederiz burda hepimiz birbirimizi hiç tanımadan elimizden geldiyince destek olup bildiyimiz şeyleri aktarmaya çalışıyoruz prematüre annesi olmak çok zor ve meşakatli bişey ama bi o kadarda zevkli ne güzel kendi başına nefes alıp verebiliyosa inş ameliyatınızda güzel geçer bi an önce evine annesinin kucağına gelir ben epeyi bi zaman hastaneden çıkınca kucağımda uyutuyodum uyanana kadar kucağımda hiç kımıldamadan duruyodum o kadar hasret kalmıştım ki ona

bu arada herkese keyifli pazarlar diliyorum mehtapcım sen berkaylasın galiba iki gündür yoksun herşey yolunda inş diyer anne ve bebeklerinide kocaman öpüyorum ecrinde 06:30 itibariyle uyandı kahvaltı yaptırdım eşimin uyanmasını bekliyorum çok acıktım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…