Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ingilterede ne güzel kilo almıştı ne güzel yiyodu herşeyi burda gene eve kapandık gidicek yer yok hava rezil çocuk bunaldı tabi ben bunalınca oda etkileniyo ayyy ne biliyim çarşamaba günü k.valideme gidice 7 gün yokum

ne yediricem ne zaman vericem bilmiyorum teneli yemiyo cips filan versen çiğniyoda öyle makarna pilav yemez her çorbayı içmez kahvaltı desem milupanın hazırından 1 çkaşığı ayyy kızlarrrr kızlarrr stres mi yaptım ne...

peynir yumurta bebek ekmeğini biraz mama ile ıslatıp ezsende versende yemiyormu

ufff benim kızın poposunda kabızlıktan dolayı kabarma var..bugün dr.a götürdün ishal olması için şurup verdi..bimiyo derdimiz valla..Allahım şifa versin bebişlerimize..çoooook zor büyüdükçe kolaylar diyorum başka şeyler çıkıyo..ne zormuş bebek büyütmekkafamçokkarıştıklava:

bizimde kabızlık sorunumuz var arzucum toz halinde bir ilaç mamayla karıştırıp veriyorum

canım benim yaaa geçmiş olsun sıkma canını bu kadar sen hasta olursan nolcak berilciğimede bakamazsın berenciğimede gidemezsin sen iyi olda herşey halledilir bende edacığımın mezarına en son anneler gününde gittim içim içimi yiyor ama napayım eşim çalışıyor haftasonuda pazar falan derken olmuyor tek başımada gidemiyorum arabamız yok dolmuşla gidip nerdeyse mezarlığın sonuna kadar yürümem gerek korkuyom açıkçası ıssız oraları inş. bir aksilik olmazsa c.tesi eşim götürecek çok mutluyum kızıma gideceğim allah nasip ederse oyüzden seni anlıyorum üzme canını ben gidersem mutlaka berenciğimede uğrayacağım merak etme gidemesende ben berenciğime annesinin onu unutmadığını hep düşündüğünü özlediğini gelemediği için üzüldüğünü söyleyeceğim kardeşinin iyi olduğunu annesinin onu çok iyi baktığını söyleyeceğim bitanem öptüm kib

arzu arzu nur büyüyünce doğur başka br kuzuuuu...:ecrin_bebek::CüvCüv:şahsen ben ikiz yapıcam allahın izninle..

iyki doğdun Derinnnnnnnnnnnnnnnnnn mutlu yıllar sana mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sana. Prensesim allah sana her şeyin en güzelini versin ve hep sağlıklı mutlu ol tatlım. seni şöyle sıkıca sarıp koklayarak öpüyorum badem şekerim. minik kelebeğimiz iyki varsınız iyki bizimlesiniz

arzu arzu nur büyüyünce doğur başka br kuzuuuu...:ecrin_bebek::CüvCüv:şahsen ben ikiz yapıcam allahın izninle..

dalgamı geçiyonakannehir nur bana yetiyoda artıyo bile..ileride fikrim ne kadar değişir onuda bilmiyom..iyi cesaret var sende vallaalkisalkisalkis

kandiliniz mübarek olsun kızlar..Allah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallaha.s.

mutlu yıllar güzel prenses iyiki doğdun anenin hayatına mutluluk getirdin.Rabbim sana uzun, sağlıklı bol şanslı bir ömür ve doya doya seni yaşayabilmesi içinde annene sağlıklı uzun ömür versin.
Kanatlı cennette bekleyen meleğine aramızda olmasada iyiki girdin annenin hayatına sizi gözetliyor ve kokuyor .Emin ol ki hepimiz oraya gittiğimizde doyacaksın canının diğer yarısına .Gülümsüyor ve annesinin onun dünyadaki yokluğuna üzülmemesini istiyor.Sadece edeceğin güzel dualar bekliyor.bir ninni gibi.................

canım ebrizimin kızı değil yuminin kızının doğum günü..inşallah 1 kaç ay sonra berilin doğum gününü kutluyacağız:teytey:a.s.

canım ebrizimin kızı değil yuminin kızının doğum günü..inşallah 1 kaç ay sonra berilin doğum gününü kutluyacağız:teytey:a.s.

az kaldı bizimde doğum günümüze 25 ekim sırayla parti zamanı

aktüelcim şimdiden iyi dileklerin ve yazdıkların için çok teşekkür ederim canım allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler kısmet etsin

Berenim için yazdıkların çok hoşuma gitti inşallah allahım bize ebedi hayatımızda doymamızı sağlar miniklerimizle onların mis gibi kokularıyla

bizim minik yayamazlık kuzusu kızlar ve onların fedakar annişleri bayramızı şimdiden kutluyorum ben az sonra yokum çünkü bebişlere ve kendinize iyi bakın...sevgileropuyorumnanaktan

bizim minik yayamazlık kuzusu kızlar ve onların fedakar annişleri bayramızı şimdiden kutluyorum ben az sonra yokum çünkü bebişlere ve kendinize iyi bakın...sevgileropuyorumnanaktan

iyi bayramlar canım..derinim bayrama el öpmelerine şimdiden mi çıkıyo..yerim ben onu..cokacimcoooka.s.

İyi bayramlar tatlım Derini çok öp benim için sağlıkla gidip gelin inşallah Ne zaman geliceksiniz? Sİzi özlüyorum ben.

İyi bayramlar ne mutlu elimizi öpecek prenseslerimiz var bu bayram

selam

kafa kalmadı işte ama olsun tüm bebelerin doğum günü kutlu olsun.O dileklerim tüm bebeler için cve aileleri için geçerli, rabbim onlara ve bizlere uzun sağlıklı ömür versinde doya doya yaşayalaım yavrularımızı.
bu arada bebeklerinize bayramlık ne yapıyorsunuz.Ekstra bir şey yapılmalımı elbise alma dışında.

iyi günler kızlar..napıyonuz bakim..ben temizlik yapıcam malum bayramm temizliği..büesürü işim var..başlamadan size merhaba demek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…