bendede avhamlar diz boyuydu ama kendimi yedim mikrop alcak o pis bu temiz diye didiklenmektnen biberonları bile kaynatmak ayrı dert hazır sularla yıkıyorum biberonları kaynattıktan sonra eldivenleri yıkayıp biberonları öyle tutuyorum falan bir teferruatki sormayın ama böylede her şeyden hastalanıcak diye korkuyorum yavaş yavaş takıntılarımı bırakmaya çalışıyorum yere halının üstüne battaniye seriyorum üzerine çarşaf onun üzerine abilerimizde kalma bebek yorganı onun üzerine bırakıyorum sağa sola dönsün diye. yedirmek bir dert beril i 1 saat sürüyor neredeyse her şeyi hala saatli veriyorum saatini geçirirsem yada atlamak zorunda kalırsam bir şeyi çok üzülüyorum kahrediyorum kendimi. cumartesi günü o yüzden hastalandım bütün gece uyuyamadım sabaha karşı uyumuşum beril 7.30 işe gidiş saatimizde uyandı bende emziğini verdim kendi kendine mızıklanıyordu yatağında bir uyumuşum oda sanırım mızık mızık uyumuş 8 de biberon maması veriyorum tabi veremedim 10 da bir uyandım zavallım yeni uyanıyor kahvaltısını hazırlayana kadarda zaman geçti bunu tak tım birde berene gidicem diye stres yaptım sanırım haftasonlarıda orucumu tutayım diyorum oruçta var mamayı yedirdim kalktım içeri giderken başımın döndüğünü hatırlıyorum düşüp bayılmışım eşim aşağıda araba yıkıyordu geliyor beril ağlıyor ben yerde çok sıkıyorum kendimi sanırım Berenimede gidemedim o gün moralim çok bozuk o yüzden
arzu arzu nur büyüyünce doğur başka br kuzuuuu...:ecrin_bebek::CüvCüv:şahsen ben ikiz yapıcam allahın izninle..
iyki doğdun Derinnnnnnnnnnnnnnnnnn mutlu yıllar sana mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sana. Prensesim allah sana her şeyin en güzelini versin ve hep sağlıklı mutlu ol tatlım. seni şöyle sıkıca sarıp koklayarak öpüyorum badem şekerim. minik kelebeğimiz iyki varsınız iyki bizimlesiniz
canım ebrizimin kızı değil yuminin kızının doğum günü..inşallah 1 kaç ay sonra berilin doğum gününü kutluyacağız:teytey:a.s.
mutlu yıllar güzel prenses iyiki doğdun anenin hayatına mutluluk getirdin.Rabbim sana uzun, sağlıklı bol şanslı bir ömür ve doya doya seni yaşayabilmesi içinde annene sağlıklı uzun ömür versin.
Kanatlı cennette bekleyen meleğine aramızda olmasada iyiki girdin annenin hayatına sizi gözetliyor ve kokuyor .Emin ol ki hepimiz oraya gittiğimizde doyacaksın canının diğer yarısına .Gülümsüyor ve annesinin onun dünyadaki yokluğuna üzülmemesini istiyor.Sadece edeceğin güzel dualar bekliyor.bir ninni gibi.................
bizim minik yayamazlık kuzusu kızlar ve onların fedakar annişleri bayramızı şimdiden kutluyorum ben az sonra yokum çünkü bebişlere ve kendinize iyi bakın...sevgileropuyorumnanaktan
bizim minik yayamazlık kuzusu kızlar ve onların fedakar annişleri bayramızı şimdiden kutluyorum ben az sonra yokum çünkü bebişlere ve kendinize iyi bakın...sevgileropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?