Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım lifemed deki dr dın ne ???

ihsan kafadarı ben duymuştum eski bir dokyor..iyidir..
caddede eşimin hastalarını güvenle gönderdiği bir yer var..onunla akşam konuşayım sana haber veririm..sen bana özelden tel numaranı gönder seni arıyayım olurmu...

merhaba arkadaşlar..dün pizza pizza gittik..nur kucağımdaydı..bi bayan mama sandalyesi var getiriyimmi dedi ii olur dedim.o aradada eşim kızımın pizzasını kesiyodu..sandalyeye koyar koymaz masanın üzerinde ne varsa yerde elini kolunu tutamıyorum..bi hızla saldırıyo ki sormayın..hiç böle adeti yoktu.şimdi ne bulursa yere atıyo..çatal kaşık poşet ketçap mayonezler herşeyi yere fırlattı:))eşimle birbirimize baka kaldık.görevliler bizim halimize gülüyo..Allahtan kimse yoktu.rezil olduk..büyüdükçe fena oluyo bunlar..ohaoldumsmile masadaki herşeyi ulaşamadığı yere koyduk kasada bi görevli kızıma gel yaptı yapmasıyla bizim ki sandalyeden atlamaya çalışıyo illa oraya gidicek..işine geldimi kim çağırırsa çağırsın gider..yeterki ortalıkta karıştırcak bişeyler olsunguclubacismile darısı başınıza sizlerde bu günleri görürsünüz inşallah..biraz rezil oluyısunuz etrafa ama onların bu şkilde hareket göstermeleride çopk güzel bi duygukaydirigubbakcemile5

ah cadı ahh:kedi:iyi yapmış annesi boşver vallahi yürümesi hariç ecrinde çok fena ne görse istiyo elinden aldınmıda basıyo çığlığı dün eline poaça verdim birer birer parçaladı attı ama o haline bile kızamadım

evet cnm ihsan kafadar için çok iyi olduğunu söylediler berrağın çocuk drunun öğrencisiymiş o yönlendirdi amerikada bu konuda iktisat yapmış aynı zamanda ...
life med radyoloji dru barboros beymiş galiba o çekicek...sana özelden yazıyorum numaramı

Sehercim kusura bakma akşam arayamadım..
çok yoğunduk akşam bu akşam arıyorum seni canım...

Günaydın arkadaşlar
nasılsınız??
Bugün Ata yatakdan düştü...(üstelik yatağımız 2x2)
sabah babası yatağın ortasına koydu yanıma önünede oyuncaklar koymuştu..
benbir wc ye gideyim dedim klozete oturmadan küt diye bir ses geldi..ve bir ağlama
gözlerim pörtledi nasıl korktum..
Allahtan bişey yok şu anada bayağı bir ağladı..
kendime çok kızkdım çokkk...
üzgünüm...

Günaydın canım çok geçmiş olsun. İyice hareketlendiler artık ne yapacakları belli olmuyor. Kusması falan olmazsa hiç korkma bebeklerin baş yapıları yumuşak olduğu için bu tür darbelere daha dayanıklılar. Ay yine aklıma Berkay geldi bizim evde kendi yatağı yok kanepeyi açıp onun üzerinde yatıyoruz. Yalnız bırakmıyoruz ama yine de içim içimi yiyor ya düşerse diye.

Canım bizim yatağımızın hem alçak hemde yanlarında kenarı var..
önce kenara anlını vurmuş , oraya vurunca hızını kesti tabii
sonra sırt üstü yere düşmüş.. birde bizim yatal odasında halı yok parke yerler..
yani zeminde sert..

Aman bende yalnız bırakmıyordum inan wc ye girdim daha işimi halletmeden oturmadan küt diye ses..üstelik çok yakın wc ile odamız..
siz en azından yastık falan koyun yere yada battaniye serin halını üstüne..

bu arada teşekkür ederim..yazmayı unutmuşum..
sorma bir hareketli kıpır kıpır..
bugünden itibaren yatağının parmaklıklarınıda yukaru kaldırdım..
kolunu sarkıtıyor yatakdan aşşağı Allah korusun orası çok yüksek ..

Birde Ata nın arabası içerde evin içinde arabsıyla gezdiriyorum
ordanda sarkmaya çalışıyor hep emniyet kemerini takıyorum..

Evet canım en tehlikeli zamanlar Berkay'da kendi yatağındayken ayaklarını yatağın kenar taraflarından dışarı çıkarıyor o halleri çok sevimli ama tehlikeli işte. Artık merak had safhada herşeyi incelemek istiyorlar. Elimizden geldiğince engel olmaya çalışsak da böyle ufak tefek kazalar olacak nınım bir zarar görmesinler yeter ki.

canım benim ya görülmez kaza kendine kızma sen istemezdin düşmesini elbette bebeklerimiz istemeksekte düşe kalka büyüyecek yaramazlarımız mehtapın dediği gibi kusması yok ise ve dokunduğunda ağlamıyor ise sorun oluğunu düşünmüyorum cnm çok geçmiş olsun umarım bir daha olmaz

geçmiş olsun nınım bunları artık yalnız bırakmaya gelmez herşeyi merak ediyolar geçen gün bende battaniye seriyorum etrafını kırlent yastık ne bulursam donatıyorum ecrinin yanında yapayım dedim kahvaltı küçük tepsiyle yedim oda battaniyenin üstünde oynuyodu tepside ayak tarafındaydı çaydanlığı götürdüm mutfağa geldim ki sen yuvarlan tepsideki çay bardağını al içindeki çayı halıya dök bardağı ısırıyo kıt kırt ses geliyo hoşuna gidiyo gülüyo elinden aldım iki saat ağıt yaktı onun için bardağı aldım diye

Yaramaz kız:)) Tehlikeli işler yapmasalar çok sevimli oluyorlar o halleriyle:))

Yaramaz kız:)) Tehlikeli işler yapmasalar çok sevimli oluyorlar o halleriyle:))

evet sevimli oluyo ama iki gündür çok feci huysuz ağlıyo ne istiyo bilmiyorumda dişleri birden geliyo alttan iki tane bugün baktım ki üstüde kabarmış gene

Seher ve Mecbue teşekkür ederim..
Mehtap'cım kesinlikle artık teteikde olmak lazım..

Mecbue sana da geçmiş olsun..
umarım bardaktaki çay soğukdu...

Seher sende bunları iyi oku geriden geliyorsun..
seninkide yapacak bunları o yüzden çok dikkatli ol..

Mehtap Berkay nasıl canım ???

Mecbue şimdi Ecrin'in kaç dişi patlamış oldu ??
kafam karıştı :)))

Berkay iyi canım. Dün akşam gittik Berkay'ı annemi babamı alıp geldik. Gece oynadık sonra da birlikte uyuduk. Artık hareketleri farklılaşıyor yavaş yavaş büyüyor kuzucuklarımız:))

Siz şimdi ana-oğul koyun koyuna yatmışsınızdırrr...
Kesinlikle her yeni hareketi bana çığlık attırıyor..
hemen telefona sarılıp Erol'u arıyorum onunla paylaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…