Siz şimdi ana-oğul koyun koyuna yatmışsınızdırrr...
Kesinlikle her yeni hareketi bana çığlık attırıyor..
hemen telefona sarılıp Erol'u arıyorum onunla paylaşıyorum...
evet sevimli oluyo ama iki gündür çok feci huysuz ağlıyo ne istiyo bilmiyorumda dişleri birden geliyo alttan iki tane bugün baktım ki üstüde kabarmış gene
Evet aynen öyle oldu canım. Bu birkaç günü iyi değerlendirmem lazım. Fizyoterapistle randevuyu da cumartesi 12ye aldım.Siz şimdi ana-oğul koyun koyuna yatmışsınızdırrr...
Kesinlikle her yeni hareketi bana çığlık attırıyor..
hemen telefona sarılıp Erol'u arıyorum onunla paylaşıyorum...
Oooo o daha ne yaramazlıklar yapacak annesi. Minicik olmasına rağmen bu hareketleriyle maşallahı var.Evet cnm ya bizimkide başladı yaramazlıklara ufaktan geçen gün yatağın ortasına koymuştum geldiğimde ayak ucuna kadar gelmiş 3 dakika içinde bugünde destekli koltuğa koydum yanına yastıkları falan dizdim aldığımız müzikli oyuncakalrı koydum köpecikle bebeğine yumrukluyordu itiyor zilli bardağı mutfağı bırakmaya diye gittim geldiğimde nasıl becerdiye yanındaki yastıkları aşağı atmış oyuncağıda itmiş :))bende nınım snein gibi en ufak bi hareketinde hemen telefona sarılıp eşimi arıyom bi yandanda kameraya çekmeye çalışıyom zilliyi:)
mecbueciğim sanda çok geçmiş olsun cnm gözümüzday allahtan bardak kırılıpta başka zarar vermemiş ...
mehtapcığım berkayla güzl vakit geçirmişsiniz tadını çıakrtın ne kadar yanında kalacak
canım inşalalh en kısa zamanda ecrin kolay çıkartır dişlerini canıda yanmaz oda mutlu olur sende...
biizmkide erkenmi çıkartıcak ne iki gündür çok fazla ağzının suyu akmaya başladı ve eli sürekli ağzında...biraz araştıdım dişte erken çıakrabilirmiş birde bu ayalrda tükür bezleri çok fazla çalıştığı için ağzının suyu çok akarmış anlamadım hangisi:)))))))
ohhh bir keyifli oluyorki sormayın..
ben yaklaşık 1 haftadır oğlumla yatıyorum..
Baba'yı diğer odaya attık :))) ( hastaydı eşim ve Ata!da sürekli dişden dolayı uyandığı için yanımda)
Yatak oadasına giriyor eşim bu yatak da taze erkek kokusu alıyorum diyor :))))
işte arkadaşlar biz böyle deli dolu bir aileyiz...
Evet beraber uyuyoruz. İlk ben de korkuyordum ya uyku arasında elini kolunu acıtırsam diye ama onun yanında olduğu düşüncesiyle yatınca zaten heran tetikte oluyorsun. Ben de normalde çok dağınık yatarım ama Berkay yanımdayken bir köşeye kıvrılıp hiç hareket etmeden uyuyabiliyorum:)) Benden geçmiş herhalde bizde de tam tersine Berkay çok dağınık uyuyor.ohh mehtap berabermi uyudunuz eşim bana izin vermiyo ecrinle uyumama korkuyo sen deli yatıyosun diyo ama ecrin olsa yanımda yatağın taa ucuna geliyorum fakat bende korkuyorum ne olur ne olmaz diye yatmıyorum
Çok güldüm nınım gerçekten de çok taze erkek ama. :sinifsinif:ohhh bir keyifli oluyorki sormayın..
ben yaklaşık 1 haftadır oğlumla yatıyorum..
Baba'yı diğer odaya attık :))) ( hastaydı eşim ve Ata!da sürekli dişden dolayı uyandığı için yanımda)
Yatak oadasına giriyor eşim bu yatak da taze erkek kokusu alıyorum diyor :))))
işte arkadaşlar biz böyle deli dolu bir aileyiz...
masallah negüzel egleniyosunuz bebislerinizle...yazdiklarinizi okurken sanki benim melegim yapmis o yaramazliklari gibi hayal ettim ,, allahimm bizede nasip etsin insallah böyle güzel günleri...ninim oglun yataktan düsüp kafasini vurmus okuyunca icim ciz etti .. kiyamam ben onlara .. hepsinin yaramazliklari ayri tatli masallah....ne sevimlidir simdi onlar... tam yemelik :))))
Günaydın sher başladı mı konuşmalara oh ne güzel. Artık susturamazsın agucukları:)) Ben de dün Süreyya ile konuştum sırayla hepimizi aramış sanırım eksik olmasın. Hayırdır rüyan. Allah çektiği sıkıntıları unuttursun artık.
kızlar siz ek gıdaya geçtiğinizde önce ne ile başladınız sebzemi meyvemi ve değişik gıdaları kaç gün ara ile verdiniz...bende ufaktan başlamak istiyorum da ...pzt günü bebeişime elma rendeledim suratını tuhaf yaaprak yedi çrş günü sütlü pirinçliyi verdim onu çok sevdi şapur şapur yaparak yedi bugünde havuç vereyim dedim buhadra haşlayıp arkadaşımda kabakla karıştırıp ver dedi siz havuçu nasıl verdiniz ?bunlar için rkenmi bilmiyorum ama hevesleniyorum bebişim için bişeyler yapmaya :))))))))bakalım drumuz ne diyecek bu duruma
Canım düzeltilmiş 2.5 ay çok erken ama biz de düzeltilmiş 3.5 aylıkken elma suyu ile başladık bu da çok erken bir tarihti yani. Değişik gıdaları 3 gün aralarla verdik. Doktorunuza bir sor bakalım o ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?