allahtan ümit kesilmez biraz daha sabır inşallah kuzucuğun bunlarıda başarıcak kolay şeyler atlatmadı sende metanietli olup kendine balman gerekir aksi taktirde kızına nasıl bakacaksın çok zor bir süreçteyiz allah hepimizin yardımcısı olsunmerhabalar canım arkadaşlarım hepiniz ile ilgili gelişmeleri tek tek geriye dönüp en kısa sürede okumayı planlıyorum şu an vaktim yok malesef ama hepinizi çok özlediğimi bilmenizi isterim.ç Bizdeki gelişn elere gelince ecrincik gibi babasının adını söylemelere belki yıllarımız var belki hiç göremiyeceğiz bilemiyorum ama kızım elinde bisküvi kurabiye elme havuç salatalık kemirmeye başladı tutmalarımız arttı ama ne emekledik nede desteksiz oturmayı başarabildik vücudumuz daha dik ama hala ağlıyoruz fizyoterapide ama eeg miz iyi çıkmadı yinede senağlamasenağlamasenağlama. beni hiç sormayın iyice bittim 55 kiloluk bisd iskelet olarak ortalıkta dolaşıyorum. şu an kısa kelsmek zorundsayım yine yazarım canım dert ortaklarım hepinizi öptüm yiğenlerimide siz benim için öpün lütfen.
evet dun seheri mehtapi ve ninimi aradim ama ninim acmadi telini iki defa aradim:)neyse bidahakine insallah
ebrucum senden haber cikti nihayet cok sevindim buda bir gelisme berille ilgili insallah daha guzel seyler olacak hic merak etme bunu basardiysa otekilerde olur
ufuga gelince bende uzun zamandir ufuktaki seyleri yazmadim ufukta ayni hic gelisme yok ne oturuyor nede emekliyor nede donuyor gecen bizde eeg cektirmistik doktor hic iyi degil dedi zaten gormesindede hic artma yok buyudukce geriliyor hareketleri gibi geliyor bana ama alistim ne yapiyim yapacak bisey yk ama seni cok iyi anliyorum ebrucum canim benim
canım benim ya çok geçmiş olsun şükür bişey çıkmamaış anacığım devlet hasteneleri öyle ben geçen hafta gittim sinir kirizleri geçirdim sabah 8den öğlen 3 ekadar eşimi arayıp bağırdım çağırdım sinirden oturdum bahçede ağladım ama yaapcak bişeyy yok malesef...artık yaramazlıklara başladırşar iyice gözümüzün önünde bile yapıyorlar malesef
Mecbue canım büyük geçmiş olsun. Çok korkmuşsundur sen şimdi. Bu kadar üzüntünün üstüne bir de hastanede yaşanılanlar da cabası. Neyse ki Allah korumuş kuzucuğu. Tabi ki kazalarla düşe kalka büyüyecekler ama Allah büyük kazalar göstermesin kuzucuklara.
Sher hareketleri genel davranışları iyiyse büyük ihtimalla yapısaldır. Ama hiçbirşeyi atlamamak için gerekli tetkikleri yaptırıryorsunuz zaten. İnşallah mr iyi çıkar ve içiniz rahatlar biraz.
Ebrizm ve soraya Allah sizlere güç kuvvet versin. Yaşadıklarınız çok zor. Allah hiçbir anneye böyle üzüntüler yaşatmasın ve dermansız dertler vermesin.
Sher ve Arzu sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Evet fizyoterapiye gittik bugün. 1 saat çalıştık. 1 ay sonra tekrar gideceğiz. Sürünme ve emekleme çalışmaları için.
Nınım bugün arayarak tebrik ettim doğumgününü ama birde burda kutlamak istiyorum. Sağlıklı ve güzel yaşlara can arkadaşım. Eşin ve oğlunla birlikte nice güzel seneler geçirmeni dilerim...a.s.a.s.a.s.
:1hug:
:hooray:nınım doğum günün kutlu olsun eşin ve taze erkeyinle bi ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmen dileğiyleopuyorumnanaktan
gecmisi hizli okumaya calistim ama mecbuecim cok gecmis olsun aradan iki gun gecti herhalde ama yeni gordum kusuruma bakma girmiyorum cok az giriyorum
ninimcim dogum gunun kutlu olsun canim arkadasim benim nice mutlu senelere yillara saglikli bir sekilde
arzucum mehtapcim ve shercim beni sordugunuz ve bebizime iyi dilekleriniz icin cok sag olun
ninimcim insallah firsatim olursa tekrar ariyacam belkide istanbula gelirim belli olmaz hahahah:)
nınım cım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice senelere biraz geç oldu ama nete dün sabahtan beri girememiştim şimdi geçmişi okuyabildim ...
Ah canım anneler gibisi var mı? Allah onları başımızdan eksik etmesin.günaydın arkadaşlar nasılsınız ??
gününüz güzel geçsin..
bugün hava çok güzel..
Bu arada kızlar Annem'i getirdim bize ohh bir keyif yapıyorum ki sormayın..
biz seyehate çıkmadan Ata'yı görmek istedi..
hemde Anneciğim burdayken alışverişimi yapıyorum rahatça..
en önemlisi Ata sabah 06.30 da uyandığı için cuppp anneme veriyorum..kahvaltısını veriyor ..
ben uyku keyfi yapıyorum...
Ne güzelmiş uyumak ve keyif yapmak...
darısı sizlere olsun :)))
artık ayda 1 hafta Annemi getirceğim :)) (kötümüyüm ne )
Bu arada Annem sabah Ata'nın kahvaltısını yanlışlıkla Günlük sütle yapmış..
devam mamasıyla yapmamış yani..
Allerji yapmadı..
Bu hafta dr gittiğimizde soracağım kabul ederse artık günlük süt vermek istiyorum oğluma..
mama kullanmak istemiyorum artık...
Nınımcım geçmiş doğum günün kutlu olsun. Şöyle geçmişe bakınca daha yeni görebildim... Yakışıklı oğlunla, eşinle, tüm sevdiklerinle mutlu yıllar, mutluluğunuz hep katlanarak artsın canım... bu arada ufak tefek kazalar olmuş geçmiş olsun, problem olmamış.
Mecbue size de geçmiş olsun allah beterini göstermesin.
Umarım kızlar hepinizin keyfi yerindedir. Ben pek giremiyrum malum laptopu kaptırdığımdan beri. Allahtan bugun eşim ihaleye gitti de bana kaldı:) Bir hafta sonra göreve dönüyoruz artık onun telaşı içindeyiz bu ara.. Elvinin de tüm teyzelerine ve arkadaşlarına selamı var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?