Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
nice senelere tekrar nınım benim doğum günüm 28 ekim 28 ekimde 28 yaşına girecem vallahi ömür ne çabuk geçip gidiyo dimi evet körpe erkekin:)

nınım alışveriş son hız devam o zaman oh annede geldi sen keyif yap ayy ben ne zaman yapcam yaa:)kızlar süt demişken bende yazayım dün akşam pınarın çocuk sütünü aldım içmezse diyede mamasından küçük boy olandan aldım sütü ılıtıp verdim hiç yadırgamadan içti sürekli takip ettim alerji falan yaparsa diye sonuç alerji yok aldığım son kutu mamayı bitirip bundan sonra süte devam edicem inş doktorumuz 10 aylık olunca verebilirsin demişti ama ben korktum kansızlık falan olursa diye kan seviyeside iyi çıktı o yüzden verdim zaten bebek ve çocuk sütlerindede vitamin demir vs içeriyomuş

Aleykümselam..Biz de kokluyoruz minik prensesimizi. Allah kolaylık versin hem iş hem çocuk biraz zor ama onun bir gülüşüyle unutuyor herşeyi insan. Sen okuldayken Elvin'e kim bakacak canım? Nasıl ayarladınız?

valla bizim durumda baya zor olacak gibi. görev yerim manisa akhisarda. ewle arası 130 km okulumun. merkezle arası 40km olan bi köy okulu. geçen sene ilçeden ew tutmuştum ama ocak ayında boşalttım. bu yıl tekrar gidip çalışmak yoktu hesapta. şimdi köyde lojman var orayı düzenletip hafta içini orada geçirices. annem babam yanımda gelecek okulayken elvine bakmak için. annemle babam süpr köyde bi ay geçirces kızı bebek arabasına atar bol bol gezer orman havası aldırırız diye hevesliler ama ben feci tedirginim.

merhaba arkadaslar nasilsiniz ben pek iyi degilim bugun noroloji kontrolumuz vardi eeg sonuclarimiz iyi gelmemisti ya doktorum haftaya ufugu hastaneye yatiracaz dedi 4 gunlugune artik ilac ise yaramiyor epilepsisine artik gunluk iki tane igne verecekler ama hormon ignesiymis epilepsini kontrol altina alabilmek icin bu ignelerde yan etkisi yapabilirmis en onemlisi seker hastaligi yapabilirmis bide kilo alabilirmis seker hastaligi icin hastanede kontrol altina tutacaklar eger ben ogrenirsem ben yapacam ignesini yoksa her sabh ve aksam biri eve gelip ignesini vuracakmis eger buda ise yaramazsa epilepsi merkezi varmis burda oraya yonlendirecekler bebisimin icin endiselendigini soyledi gelisim olarakta geride kaldi ve bu iki uc gundur gece hic yatmiyor olup olmadik yere agliyor ama oyle aglama degil cok icli sanki bir yeri aciyormus gibi dokununcada cok agliyor doktor biseyi gorunmuyor dedi ama iste bende bebegim icin korkuyorum valla

Canım annen baban yanında olacaksa tedirgin olma. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Hem ne güzel temiz havada büyüyecek. Yaz aylarında hava da güzel olur. Bence Elvin için en güzelini düşünmüşsün.

Geçmiş olsun canım. Ama hastanede daha güzel kontrol altına alınır senin evde yapamayacağın şeyler de var. Bir süre kalıp öğrenir daha sonra sen kendin uygularsın. Allah bebeğine sağlık sana da güç kuvvet versin canım.

geçmiş olsun soraya mehtap haklı hastanede daha iyi bakılır inş epilepsisinin çaresi olur bu sıkıntılarınıza deyer

oh kornelya ne güzel köy havası iyi gelri belki cadıya:)

bu arada kızlar eşimde büyük gelişmeler var dün akşam farkettim:)burdan konuşuyoduk bende dedim kızlar bana sitem ediyo herkesin telefon numaraları var birbiriyle görüşüyolar oda sen arayamazsın ki dedi malum ecrin telefonumu bozdu ne arama yapabiliyorum nede mesaj atabiliyorum bendenmi arayacan ayıp olur dedi bende onu geçtimde dedim ben ecrini görsünler çok istiyorum dedim çünkü normal bebekleri olan anneler anlamıyo dedim nasıl olcak dedi bende sen bursa biz ist ortada buluşsak ama sen gelmezsin diyolar dedim eşimde ecrini kime bırakıp gideceksin dedi şok oldum ben:)tabi yok ecrinide görsünler istiyorum asıl dedim oda e nasıl olcak o ecrinle nereye gideceksin dedi bu bile benim için büyük bi gelişme kızlar:)mehtap istemişti adresimi hiçbişey diyememiştim ama vermemiştimde adresimi eşim istememişti diye ama şimdi daha ılımlı konuştu sanki:)

Ya evet o nedenle Ecrin'e hediyelikler almıştım gönderecektim gönderememiştim(

Ya evet o nedenle Ecrin'e hediyelikler almıştım gönderecektim gönderememiştim(

vallahi o zaman söyleyemedim sana mahçup oldum ama adresi niye istediyini anlayamamıştım ama bişeyde demedim sonradan olsun almış kadar olduk biz hediyeleri çünkü eşimle bunun yüzünden tartıştık adres istiyo diyince bende uzatmak istemedim tartışmyı o yüzden verememiştimohaoldumsmile

dedimya soraya eşimle sıkı tartışmalar yaşadık bu olaylar yüzünden:)

Mehtap canım geçen ay dr sormuştum 1 yaşında süte başlayacağız ve gece beslenmesini kaldıracağız diye..
Bende artık mama kullanmak istemiyorum açıkcası..bu hafta gitmeden bir Ata'yı gösterlim..bu arada sütü de söyleyeyim.

Kornelya canım özledik walla..
söyle kocana arada sanada versin laptopu..
çok teşekkür ederim canım..
ya keşke iznin biraz daha olsaydı..
kim bakacak sarı kıza ??

nice senelere tekrar nınım benim doğum günüm 28 ekim 28 ekimde 28 yaşına girecem vallahi ömür ne çabuk geçip gidiyo dimi evet körpe erkekin:)

canım tekrar teşekkür ederim..ee sende çıtırmışsın Mecbuecim..bayanssulusmile

Evet ya nasıl bir rahatlık sorma..darısı sana inşallah..artık sen süt verebilirsin
Ecri1 yaşını geçti..birşey olmadıysa ver canım ..Afiyet olsun kuzucuğa..

yani eşin çok kıskanç Mecbuee...ama yani sende bize bir telefon numarası vermelisin..
walla merak ediyoruz uzun süre girmeyince..

canım çok geçmiş olsun..bencede birsüre hastanede kalsın canım..
neden ağlıyorki kuzucuk..bir yerimi ağrıyor yoksa huzursuzmu ??..
Allah sana ve oğlun güç versin canım..

Soraya ve Seher çok teşekkür ederim...
Soraya bekleriz canım bu defaya Seherde katılır herhalde kaydirigubbakcemile5

valla süper olur çok istiyorum zaten hepin,zle tanışmayı güzel bir gün geçirriz bebişlerimizle havalarda ısınıyor artık bir sahil yaparız:))))))

canım benim ya çok geçmiş olsun dert etmemmeye çalış sonuçta ufuk emin ellerde olacak ve tedavisi başlayacak umarım sende yanında kalabiliyorsunudur ...belki iğneşer yan etki yapmaz şeker hasatalığı öle ilaçla olabilecek türden odluğunuda zannetmiyorum ilaçlar yan etki yapabilir hepimize yan etki yapıyor ilaçların iyi etkileri olduğu kadar kötü etkileride var umarım ufuğumuz az bir etkiyle tedaviye cevap verir aslan parçası o korkma sen atlatıcak bu tedavi sürecini neleri atlattı o

nınımcığım vallahi kendi annen gibisi yok her derdimize koşuyorlar allah eksikliklerini göstermesin mehtapın dediği gibi anacığın atayla hasret gidersin sende bu arada kendine vakit ayırmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…