Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Nınım, soraya, ebrizm adreslerini gönderdiği için onlara gönderebildim.
Ama mecbue eşinle ilgili bir durum olduğunu tahmin etmiştim zaten. Ben de o yüzden sana başka birşey sormadım. Olsun her insanın yapısı farklı bu açıdan değiştirmeye çalışma eşini.
Süt bebeklerde demir emilimini azalttığı için 1 yaşından önce verilmiyor. Ama demir seviyesi yüksekse daha erken de başlatabilir belki.
valla süper olur çok istiyorum zaten hepin,zle tanışmayı güzel bir gün geçirriz bebişlerimizle havalarda ısınıyor artık bir sahil yaparız:))))))

Ne güzel olur sahile gideriz:))

günaydın arkadaşlar
nasılsınız???
evet ya wala çok güzel olur tekrar buluşmak..
ama sözde kalmasın tarih koyalım ne dersiniz ??

slm kızlar bayadır girmedim ankaraya annemlerin yanına geldim çok şükür :) burda iyi bir hastanede tüm kontrollerimiz yapıldı ve pdamız yani kalpteki delik tamamen kapanmış çok sevindim çok şükür kafası için usg çekildi tekrar oda şükür iyi çıktı kabızlığı içinde çocuk cerrahiye gittik popoda çatlak varmış iç kısımda oturma banyosu yapıyoruz günde 3 defa sıcak suda bide krem sürüyoruz inş düzelir ya çok üzülüyorum( kızlar bide vep baer diye bir test yapılacakmış ne olduğunu bilen varmı acaba birde ankarada iyi bir göz doktoru bilen varsa yazarsa sevinirim

yok deyiştirmiyorum zaten mehtap kendi kendine öyle konuştu geçen akşam bende hayret ettim buluşmamı var gene nerde buluşacaksınız ne zaman buluşacaksınız

günaydın arkadaşlar
nasılsınız???
evet ya wala çok güzel olur tekrar buluşmak..
ama sözde kalmasın tarih koyalım ne dersiniz ??
Teşekkürler canım. Sen nasılsın anneciğin sizde mi? Tarih koyalım ama Haziran ayında olsun. Havalar daha güzel olur.

Geçmiş olsun canım. Testleri iyi çıkmış maşallah. Tedavi sonucunda kabızlığı da geçer. Vep testi bebeğinin gördüğü şeyleri beynin algılamasını ölçüyor. Bear testi dediğin Bera olabilir o da kulakların duyduğunu beynin algılamasını ölçüyor. İnşallah onlar da iyi çıkar.
ben geleyim ondan sonra tarihi koyun kiskanirim valla:):):)

Tamam zaten haziranda gelmeyi düşünüyordun gelirsen sen de katılmış olursun.

Tamam o zaman Haziran süper olur ..
Soraya , Mehtap, Sehar ve ben buluşanlar arasında :))
Başka kim geliyorrrr ????????

Mehtap canım annem bizde..
perşembe akşamı gidiyor evine..
bizde zaten cuma 10.50 de uçuyoruz...

ist buluşma dimi bende gelmeyi çok istiyorum yaa gerçekten ama nasıl olcak bilmiyorum haziranda ben gidebilirim yozgata gitmesem bile nasıl gelcem ist

mehtap biz kilolarımızı söyleyeli bi ay oldumu bilmiyorum ama ecrinle yürüyüşe çıktık bir yada bir buçuk saat yürüdük yolumda bide eczane vardı tartılayım dedim 69 kilo olmuşum ama haliyle karnım toktu ayağımda spor ayakkabı vede üzerimde kot pardesü vardı bu ay istediyim kadar veremedim ama olsun ben hiç 70 kilonun altına inemeyecem sanıyodum çok sevinçliyim sizede yazayım dedim abdest alacam sıvadım kollarımı paçamı o halde yazıyorum size:)

ist buluşma dimi bende gelmeyi çok istiyorum yaa gerçekten ama nasıl olcak bilmiyorum haziranda ben gidebilirim yozgata gitmesem bile nasıl gelcem ist
Olsun canım gönüller bir olsun yeter ki...

Süper. Azminden dolayı tebrik ederim canım.
Evet 1 Mayısta herkes gönderecekti. Bekliyorum kiloları.
Allah kabul etsin mecbue...

ohhh Mecbue vermişsin walla üzerindekiler ve yediklerini düşelim 2 kilo..
yani 67 olmuşsundur..maşallah diyorum..

Mehtap ben bu ay çok az verdim 62.4 geliyorum ..
ya çok dikkat etmedim..üzgünüm...

ohhh Mecbue vermişsin walla üzerindekiler ve yediklerini düşelim 2 kilo..
yani 67 olmuşsundur..maşallah diyorum..

Mehtap ben bu ay çok az verdim 62.4 geliyorum ..
ya çok dikkat etmedim..üzgünüm...

yok nınım naptın iki kiloda öyle düşmezde belki gr farkı olur ama ben gene 69 diyim bende bu ay çok saldım eşim sürekli poaça istiyo yolda yerim diye ee sıcak kokusu dayanamıyorum yiyorum bide pazar günleri kendimi ödüllendiriyorum neyi ne kadar istersem yiyorum ama yozgata gitmeden bi 67 olsam iyi olur benim bide ödemim çoktu galiba onlarda gidiyo yavaş yavaş burda preklampsi geçiren annelerle bi ara konuşmuştum kimisi iki sene kaldı ödemler diyolardı bende ona bağlıyorum

Olsun canım gönüller bir olsun yeter ki...

Süper. Azminden dolayı tebrik ederim canım.
Evet 1 Mayısta herkes gönderecekti. Bekliyorum kiloları.
Allah kabul etsin mecbue...

saolun kızlar ve size gerçekten çok teşekkür ediyorum siz teşvik etmeseydiniz ben öyle dombilişko oturacaktım evet gönüller bir olsun yeterki siz biraz gelin ben biraz geleyim ortada buluşalım:)

ay ne güzel olur vallahi bir arada olmak şimdiden heyecanlandım:)))))))))))
sürayaycım kıskanma bakim sensiz olmaz olsada sen gelince tekrarlmış oluruz yeniden buluşma fırsatımız olmuş olur:))))))) ufuğuda getir bu sefer

mecbueciğim azmin ne güzel inşalalh istediğin tarihte istediğin kiloya ulaşırsın:)))))
buluşmaya sende gelsen ne güzel olur vallahi feribotla iki saat diyorlar bursaya günü birliğine gelebilirsin eşin izin veririse ecrinide mıncıklamış oluruz:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…