Nınım, soraya, ebrizm adreslerini gönderdiği için onlara gönderebildim.vallahi o zaman söyleyemedim sana mahçup oldum ama adresi niye istediyini anlayamamıştım ama bişeyde demedim sonradan olsun almış kadar olduk biz hediyeleri çünkü eşimle bunun yüzünden tartıştık adres istiyo diyince bende uzatmak istemedim tartışmyı o yüzden verememiştimohaoldumsmile
Süt bebeklerde demir emilimini azalttığı için 1 yaşından önce verilmiyor. Ama demir seviyesi yüksekse daha erken de başlatabilir belki.Mehtap canım geçen ay dr sormuştum 1 yaşında süte başlayacağız ve gece beslenmesini kaldıracağız diye..
Bende artık mama kullanmak istemiyorum açıkcası..bu hafta gitmeden bir Ata'yı gösterlim..bu arada sütü de söyleyeyim.
Kornelya canım özledik walla..
söyle kocana arada sanada versin laptopu..
çok teşekkür ederim canım..
ya keşke iznin biraz daha olsaydı..
kim bakacak sarı kıza ??
valla süper olur çok istiyorum zaten hepin,zle tanışmayı güzel bir gün geçirriz bebişlerimizle havalarda ısınıyor artık bir sahil yaparız:))))))
Teşekkürler canım. Sen nasılsın anneciğin sizde mi? Tarih koyalım ama Haziran ayında olsun. Havalar daha güzel olur.günaydın arkadaşlar
nasılsınız???
evet ya wala çok güzel olur tekrar buluşmak..
ama sözde kalmasın tarih koyalım ne dersiniz ??
Geçmiş olsun canım. Testleri iyi çıkmış maşallah. Tedavi sonucunda kabızlığı da geçer. Vep testi bebeğinin gördüğü şeyleri beynin algılamasını ölçüyor. Bear testi dediğin Bera olabilir o da kulakların duyduğunu beynin algılamasını ölçüyor. İnşallah onlar da iyi çıkar.slm kızlar bayadır girmedim ankaraya annemlerin yanına geldim çok şükür :) burda iyi bir hastanede tüm kontrollerimiz yapıldı ve pdamız yani kalpteki delik tamamen kapanmış çok sevindim çok şükür kafası için usg çekildi tekrar oda şükür iyi çıktı kabızlığı içinde çocuk cerrahiye gittik popoda çatlak varmış iç kısımda oturma banyosu yapıyoruz günde 3 defa sıcak suda bide krem sürüyoruz inş düzelir ya çok üzülüyorum( kızlar bide vep baer diye bir test yapılacakmış ne olduğunu bilen varmı acaba birde ankarada iyi bir göz doktoru bilen varsa yazarsa sevinirim
ben geleyim ondan sonra tarihi koyun kiskanirim valla:):):)
Tamam o zaman Haziran süper olur ..
Soraya , Mehtap, Sehar ve ben buluşanlar arasında :))
Başka kim geliyorrrr ????????
Mehtap canım annem bizde..
perşembe akşamı gidiyor evine..
bizde zaten cuma 10.50 de uçuyoruz...
Olsun canım gönüller bir olsun yeter ki...ist buluşma dimi bende gelmeyi çok istiyorum yaa gerçekten ama nasıl olcak bilmiyorum haziranda ben gidebilirim yozgata gitmesem bile nasıl gelcem ist
mehtap biz kilolarımızı söyleyeli bi ay oldumu bilmiyorum ama ecrinle yürüyüşe çıktık bir yada bir buçuk saat yürüdük yolumda bide eczane vardı tartılayım dedim 69 kilo olmuşum ama haliyle karnım toktu ayağımda spor ayakkabı vede üzerimde kot pardesü vardı bu ay istediyim kadar veremedim ama olsun ben hiç 70 kilonun altına inemeyecem sanıyodum çok sevinçliyim sizede yazayım dedim abdest alacam sıvadım kollarımı paçamı o halde yazıyorum size:)
mehtap biz kilolarımızı söyleyeli bi ay oldumu bilmiyorum ama ecrinle yürüyüşe çıktık bir yada bir buçuk saat yürüdük yolumda bide eczane vardı tartılayım dedim 69 kilo olmuşum ama haliyle karnım toktu ayağımda spor ayakkabı vede üzerimde kot pardesü vardı bu ay istediyim kadar veremedim ama olsun ben hiç 70 kilonun altına inemeyecem sanıyodum çok sevinçliyim sizede yazayım dedim abdest alacam sıvadım kollarımı paçamı o halde yazıyorum size:)
ist buluşma dimi bende gelmeyi çok istiyorum yaa gerçekten ama nasıl olcak bilmiyorum haziranda ben gidebilirim yozgata gitmesem bile nasıl gelcem ist
ohhh Mecbue vermişsin walla üzerindekiler ve yediklerini düşelim 2 kilo..
yani 67 olmuşsundur..maşallah diyorum..
Mehtap ben bu ay çok az verdim 62.4 geliyorum ..
ya çok dikkat etmedim..üzgünüm...
Olsun canım gönüller bir olsun yeter ki...
Süper. Azminden dolayı tebrik ederim canım.
Evet 1 Mayısta herkes gönderecekti. Bekliyorum kiloları.
Allah kabul etsin mecbue...
Ayy gelebilsen ne güzel olurdu Mecbuee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?