ohhh Mecbue vermişsin walla üzerindekiler ve yediklerini düşelim 2 kilo..
yani 67 olmuşsundur..maşallah diyorum..
Mehtap ben bu ay çok az verdim 62.4 geliyorum ..
ya çok dikkat etmedim..üzgünüm...
Evet canım sendeki yağ değildir. Ödem olduğu için zamanla gider.yok nınım naptın iki kiloda öyle düşmezde belki gr farkı olur ama ben gene 69 diyim bende bu ay çok saldım eşim sürekli poaça istiyo yolda yerim diye ee sıcak kokusu dayanamıyorum yiyorum bide pazar günleri kendimi ödüllendiriyorum neyi ne kadar istersem yiyorum ama yozgata gitmeden bi 67 olsam iyi olur benim bide ödemim çoktu galiba onlarda gidiyo yavaş yavaş burda preklampsi geçiren annelerle bi ara konuşmuştum kimisi iki sene kaldı ödemler diyolardı bende ona bağlıyorum
saolun kızlar ve size gerçekten çok teşekkür ediyorum siz teşvik etmeseydiniz ben öyle dombilişko oturacaktım evet gönüller bir olsun yeterki siz biraz gelin ben biraz geleyim ortada buluşalım:)
sen nasılsın nınım aman boşver bu kadar indik bundan kilolardan demekki isteyince yapabiliyomuşuz:)
fazla tuz koymamaya çalışıyorum mehtap eşimde diyıo bu ne ya böyle tuzsuz herşey bende aa öylemi olmuş koydum ama az gelmiş heralde hayatım diyorum:)
merhaba kızlr..bişey sorucam size..sezaryanla doğum yaptım ve hala arada karnım şişiyo sert oluyo ve elimle karnıma baskı yaptığımda acı hissediyorum..bu durumda olanınız var mı?..dr.a gitmelimiyim?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kadının fendi erkeği yendi:)
Merhaba canım teşekkürler. Sen ve minik kuzucuğun nasıl? Bu hafta mr çektirecektiniz yapabildiniz mi?kızlar merhaba nasılsınız kuzularınız nasıllar
Tekrar geçmiş olsun canım. Olabilir çünkü sezeryandan sonra üşütünce hemen insanın karnı özellikle dikiş yerleri ağrıyor. Biz yürüteç kullanmadık canım yani nörolog kullanmayın dedi. Fizyoterapistte yürüteç kullanmayın ama hoppala kullanabilirsiniz dedi. Ben de bilemiyorum ayak yapısına zarar verebilir diye çekindiğimden ikisini de kullanamıyoruz. Ayağını bastığında bazen düz bazen parmak ucunda basıyor.cevaplar için sğolun kızlarolumunekankayizsmileşu an karnımda iğne batar gibi ağrı var.regli değilim..üşüttüm heralde..yazında böle devam ederse dr.a gideyim artık..bebişler nasıl.ilerleme var mı?yürteç kullanıyomusunuz.*ben kızıma kullanmıştım..düzeltilmiş 7 aylıkken başladı kullanmya..ayak kasları baya güçlenmişti..benim ki yürüteç sayesinde koşar gibi yürüyodu geçen aya kadar:)şimdi normal yürüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?