Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ohhh Mecbue vermişsin walla üzerindekiler ve yediklerini düşelim 2 kilo..
yani 67 olmuşsundur..maşallah diyorum..

Mehtap ben bu ay çok az verdim 62.4 geliyorum ..
ya çok dikkat etmedim..üzgünüm...

Zaten canım fazlalıkların azaldıkça kilo vermek zorlaşır. Olsun 1 kilo vermişsin bu da iyi.

Evet canım sendeki yağ değildir. Ödem olduğu için zamanla gider.
saolun kızlar ve size gerçekten çok teşekkür ediyorum siz teşvik etmeseydiniz ben öyle dombilişko oturacaktım evet gönüller bir olsun yeterki siz biraz gelin ben biraz geleyim ortada buluşalım:)

Yok mecbue sen azimliydin zaten yine kilo verirdin. Biz sadece seni biraz teşvik ettik. İnşallah canım birgün biryerlerde buluşuruz.

Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız ??
Mehtap canım ne güzel moral veriyorsun..sağol canım arkadaşım...

Günaydın canım. Teşekkürler. Gerçekten sadece moral olsun diye söylemiyorum. Böyle yavaş yavaş gidecek bu kilolar işte:))

vallahi bende çok istiyorum ama eşim sürekli çalışıyo o yüzden feribota gitmek zor olur benim için yoksa çok içten söylüyorum elimde olsa bugün gelirim sizleri ve tospikleri görmeye ama çocuk olunca malesef olmuyo

evet bencede ödemlerim gidiyo mehtap kilo alınca ayaklarda alırmı bilmiyorum ama bu sene giyebiliyorum ayakkabılarımı geçen senekileri yani azimli deyildim işin açıkçası aç kalmak gözüme çok büyüyodu ama sandığım gibi olmadı:)tekrar teşekkür ederim hem sana hemde nınıma sizi seviyorum:)

sen nasılsın nınım aman boşver bu kadar indik bundan kilolardan demekki isteyince yapabiliyomuşuz:)

Yok mecbue ayaktan pek kilo alınmaz ödemdir zamanla çözülür geçer. Fazla tuz kullanmamaya çalış sadece.

fazla tuz koymamaya çalışıyorum mehtap eşimde diyıo bu ne ya böyle tuzsuz herşey bende aa öylemi olmuş koydum ama az gelmiş heralde hayatım diyorum:)

evet evet ineriz biz nınım :)beni bide yozgat dönüşü görün:)

merhaba kızlr..bişey sorucam size..sezaryanla doğum yaptım ve hala arada karnım şişiyo sert oluyo ve elimle karnıma baskı yaptığımda acı hissediyorum..bu durumda olanınız var mı?..dr.a gitmelimiyim?

merhaba kızlr..bişey sorucam size..sezaryanla doğum yaptım ve hala arada karnım şişiyo sert oluyo ve elimle karnıma baskı yaptığımda acı hissediyorum..bu durumda olanınız var mı?..dr.a gitmelimiyim?

Geçmiş olsun canım. Ben de sezeryanla doğum yaptım ilk zamanlar biraz acı vardı ama şimdi yok. Şişkinlik regl dönemlerinde oluyorsa normaldir ama onun dışında bir şişkinlik de yaşamadım. Bir doktora git bence de ciddi birşey değildir ama en azından emin olmuş olursun.

arzucum bendede ilk zamanlar oldu hatta göbeyim şimdi yeni yeni indi ama mehtapın dediyi gibi sadece regl dönemlerinde şişmem oluyo bide ayaklarımı çok üşütmüşsem oluyo

Nınım nerelerdesin? Bugün işten erken çıkabilirim. Eğer burada yazışamazsak iyi yolculuklar, iyi eğlenceler canım. Ata ile birlikte bol bol gezin, eğlenin, dinlenin. Bir de bol bol fotoğraf çekip, anı biriktirin ki geldiğinde bize anlatasın:))

cevaplar için sğolun kızlarolumunekankayizsmileşu an karnımda iğne batar gibi ağrı var.regli değilim..üşüttüm heralde..yazında böle devam ederse dr.a gideyim artık..bebişler nasıl.ilerleme var mı?yürteç kullanıyomusunuz.*ben kızıma kullanmıştım..düzeltilmiş 7 aylıkken başladı kullanmya..ayak kasları baya güçlenmişti..benim ki yürüteç sayesinde koşar gibi yürüyodu geçen aya kadar:)şimdi normal yürüyo..

kızlar merhaba nasılsınız kuzularınız nasıllar
Merhaba canım teşekkürler. Sen ve minik kuzucuğun nasıl? Bu hafta mr çektirecektiniz yapabildiniz mi?

Tekrar geçmiş olsun canım. Olabilir çünkü sezeryandan sonra üşütünce hemen insanın karnı özellikle dikiş yerleri ağrıyor. Biz yürüteç kullanmadık canım yani nörolog kullanmayın dedi. Fizyoterapistte yürüteç kullanmayın ama hoppala kullanabilirsiniz dedi. Ben de bilemiyorum ayak yapısına zarar verebilir diye çekindiğimden ikisini de kullanamıyoruz. Ayağını bastığında bazen düz bazen parmak ucunda basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…