Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
iyi günler kızlar..napıyonuz bakim..ben temizlik yapıcam malum bayramm temizliği..büesürü işim var..başlamadan size merhaba demek istedim..

kolay gelsin canım nur prenses sana yardım eder annesi hemen bitiverir işleriniz

ben aldım prensesime elbise minik te çantamız var paralarımızı kotucaz teyzesi içine minik ayna ve bir kaç çeşit toka koydu şimdiden hazırız biz bayrama ama ektra bir şey varsa çok sevinirim paylaşırsanız

ben elimdekini kullanacğım birçoğu giydiremeden ayırdım bile..Çabuk büyüyorlar.Aslında hızlı büyümelerini istemiyom gibi çok tatlılar minicik eller ayaklar çok sevimliler her sabah gözlerimi açtığımda bana bakmıyorlar mı.Vay vay bir öpüşüyoz bir sarılıyoz.Ben çocuklarla odalarında kalıyom.Eşim genelde olmuyor.yer yatağı yapmıştım sıcaklarda döne döne uyuyorlardı hala öyle..Ben de yanlarında tabi.Bir sabah ayak parmağımda bir acı ile fırladım.Sepet küçük olan gel ayak baş parmağı ısır malum dişler çıktı alttan ve üsten.Büyük olanda direk saçlara saldırıyor .Beni uyandırıyorlar.Bir kere geçen hafta hava bozdu.Yağmur öncesi gök gürültüsü aman kedi gibi sıvışmışlar yanıma nasıl korkmuşlar.Anlaşıldığı gibi anne uykucu beni hep onlar uyandırıyor.

günaydın kızlar..nurum emekliyo artık teyzeleriopuyorumnanaktan sonunda o kadar öğretmeye çalıştım netice verdi sonunda..reklam hastası kızım bide ondan vazgeçirebilsem..sesi duyduğu an nerede olursak olalım elimden tutuyo ve koşmaya başlıyo tv ye doğru..ama artık tv açmıcam kendi bişeyleri keşfetsin..ebrizim yere koy kızını bol bol ben yere koymadan önce pek bi gelişim göstermiyodu..yere koyduğumdan beri maşallah daha ii oldu..öpüyom bebişleri ve anneleri..a.s.

Ayyyyyyyyyyyyyyyy anlattığın manzerayı düşününce bayıldım. iki tane etrafta bıcır bıcır muhteşemler ya afferin bıdıklara artık etrafıda farkındalar anneyide uyandırıyorlar demekki inşallah benim kızımda bunları apar. bizimde altta ikidişimiz var ama ısırmaya çalışmıyor göğsüm hariç tabi.öp benim için ikisinide bayramlarını kutluyor teyzesi ikisinede söyle canım.

Bizde sorma beril yerlere alışsın diye salonu zaptettik odasında yerde yatabileceğimiz yer yok bende salona onun yedek küçük yatağı var onu koyuyorum bende yanına bir battaniye serip kıvrılıyorum bizimde babamız odada kızımla ikimiz yattık bütün yaz. kış geldi yerlerde olmaz ne yapıcaz bilmem hep yaz olsaydı keşke

afferin ayşenura teyzesinin akıllı bıdığı. olsun tv izlemesi bile iyi bence göz dr göz kasları çalışır her ne kadar karşı olup zararlı desekte yararıda yok değil demişti bize.
Yere bırakıyorum arzucum ama bi fark yok bizimkinde. Nasıl egzersizler yaptırdın emeklemesi için. beril bu gün özel eğitime başladı ilk fizyoterapisi var şu an 12 de biticek anneannesi ve dedesi götürdü çok merak ediyorum kızımı

aradım şidi çok ağlıyo meleğim bir yerimi acıyor acaba o hareketlerden öff ya kızımın nedir bu çilesi çok kötüyüm arkadaşlarmafoldumben

üzülme canım kıyamam..kendi istekleri dışında hareket ettirdin mi kızıyolar..ben emekleme pozisyonuna getiriyodum durmuyodu hemen yıkılıyodu..devam ettim bi süre bıraktım baktım kendi o pozisyonu alıyodu..geçmiş olsun canım..:teselli:

Fizik tedavi seansı bitince dedesi pusetine koymuş hemen susmuş hadi dedecim gezmeğe gidelim demiş sırıtmış benim şımarık kızım gezme olunca zaten tık çıkmıyor

iyi bayramlar ,iyi bayramlar benden küçük kızlara ve oğlanlara bol bayram mutluğu gönderiyommmmmm.

geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin tüm bebişlerimizi çok öpüyorum

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım..nasıl geçti bayram ufaklık para topladı mı?kaydirigubbakcemile3

üç beş kuruşumuz oldu ilk bayramı kızımın süsledik gezdirdik biraz.Ayşenur ne yapıyor onunda bayram harçlıkları olmuştur. Benim kızıma bayram hediyesi çok geldi iki teyzesi benim kuzenlerim babaannem annem teyzemin kızları teyzem hepsi bi şeyler almışlar pıtırcığıma

hayırlı olsun..benimkide senin ki gibi geçti..uyuyo şimdi tatlım..ona bişeyler yedirip dışarı çıkıcağız kışlık bişeyler almak istiyorum..dün grip aşısı olduk ailece siz yaptırdınız mı?

canlarım ebrucum,esracım,arzucum nasılsınız özledim valla sizleri esracım valla 15eylülde derinciğimin doğum gününü kutlamak istedim ama msnde sorun vardı kusura bakma nice sağlıklı yaşlara inş. ebrucum arefe günü edaya gittim ordanda berene gittim herhalde yeni gitmiş olcaksınızki toprak daha yaştı balonlarla süslemişsin annesi öznur teyzeside çiçek götürdü meleğine arzucum sen nasılsın ayşenurcum napıyor hepinizi öpüyorum meleklerinizide tabiki tontiş yanaklarından kocaman öpüyorum geçmiş bayramınız kutlu olsun nice bayramlara sağlıkla inş.

Öznurcummmmmmmmmmm arife günü annem babam eşm kızkardeşimin bir tanesi ile gittik kabristana berenime balonlarını götürdüm eda nın balonları hala çantamda deli olduk dönüp dolaşıp aramaktan eda yı kuzenim ve eşiyle karşılaştık onlarıda seeferber ettik ama edayı bulamadım bir türlü o günden beri aklımda bu c tesi yine gidicek teyzesi onun balonlarını mutlaka götürmek istiyorum tam yerini tarif edebilirmisin berene yakınmı çiçekler için ayrıca çok teşekkürler babam bayramın 1 gün sabah gittiğinde görmüş biri çiçek getirmiş berene dedi tahmin ettim sensin diye.biz sabah gittik 10.30 falandı oradaydık

babamın o kadar içine battıki edayı bulamadık diye ismi yazılımı sor diye diye kaldı cep telefonumda yazıyordu ev numaran ama çantamı beril i kızkardeşime bırakırken lazım değil diye bırakmıştım kahroldum

merhaba kızlar..yine toplaştıkkaydirigubbakcemile3.ayşenur ii canım emeklemeye başladı işim biraz kolay birazda zorlaştı..artık elimden tutun yürütün baskısı yok ama her yere gidiyo emekleyerek peşinde dolanıyorum..bugün koşu bandına çıkmıştı..fazla kilo aldığını düşünüyo zayıflıcak sanırım kaydirigubbakcemile3 edacım ebrizim yumi öpüyorum sizi ben dışarı çıkıyorumŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…