iyi günler kızlar..napıyonuz bakim..ben temizlik yapıcam malum bayramm temizliği..büesürü işim var..başlamadan size merhaba demek istedim..
selam
kafa kalmadı işte ama olsun tüm bebelerin doğum günü kutlu olsun.O dileklerim tüm bebeler için cve aileleri için geçerli, rabbim onlara ve bizlere uzun sağlıklı ömür versinde doya doya yaşayalaım yavrularımızı.
bu arada bebeklerinize bayramlık ne yapıyorsunuz.Ekstra bir şey yapılmalımı elbise alma dışında.
ben elimdekini kullanacğım birçoğu giydiremeden ayırdım bile..Çabuk büyüyorlar.Aslında hızlı büyümelerini istemiyom gibi çok tatlılar minicik eller ayaklar çok sevimliler her sabah gözlerimi açtığımda bana bakmıyorlar mı.Vay vay bir öpüşüyoz bir sarılıyoz.Ben çocuklarla odalarında kalıyom.Eşim genelde olmuyor.yer yatağı yapmıştım sıcaklarda döne döne uyuyorlardı hala öyle..Ben de yanlarında tabi.Bir sabah ayak parmağımda bir acı ile fırladım.Sepet küçük olan gel ayak baş parmağı ısır malum dişler çıktı alttan ve üsten.Büyük olanda direk saçlara saldırıyor .Beni uyandırıyorlar.Bir kere geçen hafta hava bozdu.Yağmur öncesi gök gürültüsü aman kedi gibi sıvışmışlar yanıma nasıl korkmuşlar.Anlaşıldığı gibi anne uykucu beni hep onlar uyandırıyor.
günaydın kızlar..nurum emekliyo artık teyzeleriopuyorumnanaktan sonunda o kadar öğretmeye çalıştım netice verdi sonunda..reklam hastası kızım bide ondan vazgeçirebilsem..sesi duyduğu an nerede olursak olalım elimden tutuyo ve koşmaya başlıyo tv ye doğru..ama artık tv açmıcam kendi bişeyleri keşfetsin..ebrizim yere koy kızını bol bol ben yere koymadan önce pek bi gelişim göstermiyodu..yere koyduğumdan beri maşallah daha ii oldu..öpüyom bebişleri ve anneleri.. a.s.
geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin tüm bebişlerimizi çok öpüyorum
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım..nasıl geçti bayram ufaklık para topladı mı?kaydirigubbakcemile3
canlarım ebrucum,esracım,arzucum nasılsınız özledim valla sizleri esracım valla 15eylülde derinciğimin doğum gününü kutlamak istedim ama msnde sorun vardı kusura bakma nice sağlıklı yaşlara inş. ebrucum arefe günü edaya gittim ordanda berene gittim herhalde yeni gitmiş olcaksınızki toprak daha yaştı balonlarla süslemişsin annesi öznur teyzeside çiçek götürdü meleğine arzucum sen nasılsın ayşenurcum napıyor hepinizi öpüyorum meleklerinizide tabiki tontiş yanaklarından kocaman öpüyorum geçmiş bayramınız kutlu olsun nice bayramlara sağlıkla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?