aynen öyle cnm manken kurbağa:)))))kardeşiminki normal zamanında doğum ama erkek o kızla erkek arasında fark oluyor gerci cuma günü ölçmüşler 78 olmuş:)))))berraklta solunum sıkıntısı çektiği için anestezisye cesaret edemedik nisanda bizde eeg süründük resmen hanfendi üstüne birde uyandı uyumadı kakasını yaptı ünvçhastenesi olduğu için gözümün içine bakıyorlar gidin başka zaman randevu alın diye eşim sağlıkçı olduğu için torpillydik:))))))saatlerce bekeldirler saolsun eşimsiz hastaneye gitmek istemiyorum vallahi devlet hastanelerinde sürünüyorsun resmen haziranda tekrar eeg miz var bakalım nasıl çıkıcak sonuçlar ....umarım arkadaşının bebeği sağlığına bi an önce kavuşur ve en kısa zamanda mr çekilir sgk geçen özlede çekitrmeyi düşünsünler en azından daha ilgili oluyorlar devlet hasteneleri ve ünv.yüzüne bile bakmıyorlar
biz iyiz sehercim kendi adımıza ecrine çorbasını içircem şimdi ayy nasıl bi yorgunluk halsizlik var bende şu bahar yorgunluğum geçmedi bi türlü evet mehtap yok ben hafta sonu gelmez zaten diyodum ama bugünde yok inş herşey yolundadır
Neyse canım bu faslı da atlattınız çok şükür. İnşalah sonuçları da iyi çıkar kuzucuğun. İyi haberlerini bekliyoruz.kızlar bu akşam mr çektirdik anestezisiz ay komediydi berrak resmen bizi parmağında oynattı :))))))alalhtan eşimin çalıştığı yerde çektirdik 4 ten sonra uyutmadım 6 gibi çıktık arabadada işkence yaptım resmen mıncıkladım uyumasın diye içim acıyarak ama resmen pili pitiit kızın sızdı hastaneye varınca hemen mr aldılar kulakalrıa amuk yumuşak yerelr süngerler falan bizimkinde tık yok dediler buna uyanamdıysa uyanmaz mrın içene girdi çalışmaya başlayınca tak bizimki gözleri açtı mr sesinden çekim iptal oldu besledim kucamda uyuttum tekrar aldılar yarım saat sonra masaya yattırdık anında gözler açıldı mr çeken çocuğa başladı kıkırdamaya sinirden gülem komasına girdik resmen parmağında oynattı bizi kolarım koptu sallmaktan dediler kısa çekim alalım bi uyanık deneyelim zilloş emziği verdim eşim üzerine makinenin yarısına kadar bizde girdik ama boğazım yandın kurşundan birimiz elelrinden kafasından ayakalrından kımıldamasın diye tutabildiğimiz yereelrden tuttuk gürültüye alışık ya hanfendi çekim boyunca durdu o durunca çekimi uzattılar boşuna uğraşmışız uyutmak için hanfendi gürültülü ortam istedi birde kırmışı ışıklar çizerken hoşuna gittiherhalde bakalım sonuç yarın çıkıcak dr yoktu yarına rapor yazılacak umarım iyidir tabi haziranda nöroloji drumuz nasıl değerlendircek bakalım:)))))
Maşallah Berrak'a bence de hidrosefali çıkmayacak. Çünkü hareketleri davranışları gayet güzel. İçini ferah tut canım. Sebze çorbasını biz kendimiz yapıp onunla başlamıştık. İlk patates, havuç ve maydanozu küçük bir tencerede az suda haşlayıp tel süzgeçten geçirip 1 kaseye bir tatlı kaşığı olacak şekilde zeytinyağı koyarak vermiştik. 1-2 kaşıkla başlayıp miktarını giderek arttırdık. 2-3 günde bir patates havucun yanına başka sebze ilave ederek devam ettik. Ek gıda dönemi biraz zor ama inşallah bebeğin iştahlı bir bebek olur ve seni çok zorlamaz.ve artık sizin engin bilgilerinizden bende faydalaancağım bizde artık ek gıdaya geçtikk:))))
sebze çorbası ve yoğurt verebilirsin dedi önce hazırlardan dene sonra kendin evde yaapbilirsin dedi sizler sebze çorbasını nasıl yapıyorsunuz tarifleriniz bekliyorum:))))
çocuk drumuz gelimini gayet iyi buldu bence bunda hidrosefali çıkmayacak dedi bazı bebeklerde ventikuller geniş olabiliyor dedi...hanfendi buay 5 cm birden uzamış :)1 yaşında yeğenim var 75 cm bizimki 66 cm kardeşime diyorum iki aya kalamz arayı kapatırız :)))))oda diyorki snein kızı manken yapıcaz biz druda öyel seviyor manken kurbağam geldinmi diyor:))))))
galiba bugun hic girmedi mehtap hazirlik yapiyor
ben buralardayim asil sen nerelerdesin gezmeci kiz:)
selam kızlar nasılsınız kuzula nasıl?
mehtapcığım nerelerdesin merak ediyorum kimse uğramamış henüz çalıştığın için pzt sendromunmu geldi benim öyle oluyordu:))))
sürayya çıktınmı yola aramadında nerelerdesin
biz iyiz sehercim kendi adımıza ecrine çorbasını içircem şimdi ayy nasıl bi yorgunluk halsizlik var bende şu bahar yorgunluğum geçmedi bi türlü evet mehtap yok ben hafta sonu gelmez zaten diyodum ama bugünde yok inş herşey yolundadır
herkezin anneler gunu kutlu lsun kuzulari opuyorum
anneler gününüz kutu olsun arkadaşlara.s.a.s.
kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun iyiki doğurmuşuz bu kuzucukları rabbim onları bizlerden hiç ayırmasın
oh afiyet olsun kuzuma güzel güzel bitirsin berrak ek gıdaları sevemdi galiba ya çok zorlanıyoruım yedirirken kıyame kopuyor...inşalalh mehtapta herşey yolundadır telefonuda yok arayamıyorum bende şimdi kızı uyuttum yemek hazırlıyayım akşama büyük misafirim var ama hala aramadı bi aksilik yoktur umarım süreyyada:)))))
İlk başlarda öyle olması normal canım ama çok az ver yani ilk zamanlar bir iki kaşıkla başlayıp yavaş yavaş artır zamanla alışacaktır. Süreyya mı geldi yoksa????????oh afiyet olsun kuzuma güzel güzel bitirsin berrak ek gıdaları sevemdi galiba ya çok zorlanıyoruım yedirirken kıyame kopuyor...inşalalh mehtapta herşey yolundadır telefonuda yok arayamıyorum bende şimdi kızı uyuttum yemek hazırlıyayım akşama büyük misafirim var ama hala aramadı bi aksilik yoktur umarım süreyyada:)))))
oo mehtap sabaha kadarmı çalıştın evet uykusuzluk oluncada insanın hiç keyfi olmuyo oh berkayla hafta sonunu geçirdin o zaman büyük doğum gününü doğması gerektiyi aydamı yapacaksın saolsun nınımda tekrar diyorum iyiki doğurmuşuz kuzuları:)
İlk başlarda öyle olması normal canım ama çok az ver yani ilk zamanlar bir iki kaşıkla başlayıp yavaş yavaş artır zamanla alışacaktır. Süreyya mı geldi yoksa????????
Evet canım pazar gecesi sabah 5e kadar şirketteydik. Acil kontrol edilmesi gereken işler vardı. Eşim, ben, muhasebeci ve çalışan 3 kişi daha sabahladık pazar pazar.
Cumartesi pazar annemlerded kuzucukla birlikteydik. Cumartesi maltepedeki carrefoura gittik, pazar günü annemle hazırlıklar yaptık doğum günü anneler günü karışık kutladık. Abimler, teyzemler biraz kalabalıktık bu defa. Ama asıl büyük doğumgününü Ağustosta yapacağız. O zamana kadar keşke Berkaycığım da yürüyebilse. Böyle söylüyorum ama sonra düşünüyorum da sağlıklı olsun da varsın geç yürüsün. Sen nasılsın Ecrin nasıl?
Hoş gelmiş süreyya. Bizden çok selam söyle. Haziranda gelirim diyordu sürpriz yaptı demek:)) Peki neler yapacaksınız planınız nedir?evet cnm süreyya geldide hala bna gelemedi 7den beri bekliyoruz ağaç olduk:)))))))))
hollandadan geldi kurtköyden maltepeye geleemdi:)))))))))))
biz iyiz mehtapcım ecrinde öyle bekliyorum ki emeklesin ama yok :)artık gülsemmi ağlasammı bilemiyorum ama koltuk altından tutunca bütün evi nasıl koşa koşa geziyo görsen parmak ucuyla sıralamıyo daha ama bunada şükür ayy keşke yürüseler ama sağlıklı olsun yeterki hepsi napalım yaa ben foto ekleyemiyorum ben facede eşim grupta galiba bizim fotomuzu koymuş ecrinin doğum gününden:)
Hoş gelmiş süreyya. Bizden çok selam söyle. Haziranda gelirim diyordu sürpriz yaptı demek:)) Peki neler yapacaksınız planınız nedir?
Evet canım sağlık olsun hepsi zamanla olacak inşallah. Gruba baktım da eklenen fotoğraf yok canım. Belki eşin başka bir yere eklemiştir.
Teşekkürler sher biz iyiyiz Süreyya ne kadar burada kalacak? Evde misiniz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?