Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mehtap cnm nasılsın berkay nasıl ?doğumgünü hazırlıklarımı yapıyorsunuz yoksa:))))
süreyya nerelerdisn

galiba bugun hic girmedi mehtap hazirlik yapiyor
ben buralardayim asil sen nerelerdesin gezmeci kiz:)

evet erkek bebekler kızlara oranla daha uzun ve kilolu olabiliyo yani istatistikler öyle diyo:)aman ecrin uyumadı ya hiç eegde bütün gün tepesindeydik uyusun diye yok neler neler yaptı bize evet malesef torpilin olmadı bazı işler yürümüyo hastanelerde sehercim burda yok mr başka yerde galiba olsada bebek diye kimse sorumluluk almak istemiyormuş öyle yazdı geçenlerde yazık yüz felci geçirmiş evde fizik hareketleri yaptırıyorum durmadan diyodu rabbim kimseye evlat acısı göstermesin onlar yeterki sağlıklı olsunlar

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun iyiki doğurmuşuz bu kuzucukları rabbim onları bizlerden hiç ayırmasın

selam kızlar nasılsınız kuzula nasıl?
mehtapcığım nerelerdesin merak ediyorum kimse uğramamış henüz çalıştığın için pzt sendromunmu geldi benim öyle oluyordu:))))
sürayya çıktınmı yola aramadında nerelerdesin

biz iyiz sehercim kendi adımıza ecrine çorbasını içircem şimdi ayy nasıl bi yorgunluk halsizlik var bende şu bahar yorgunluğum geçmedi bi türlü evet mehtap yok ben hafta sonu gelmez zaten diyodum ama bugünde yok inş herşey yolundadır

oh afiyet olsun kuzuma güzel güzel bitirsin berrak ek gıdaları sevemdi galiba ya çok zorlanıyoruım yedirirken kıyame kopuyor...inşalalh mehtapta herşey yolundadır telefonuda yok arayamıyorum bende şimdi kızı uyuttum yemek hazırlıyayım akşama büyük misafirim var ama hala aramadı bi aksilik yoktur umarım süreyyada:)))))

Neyse canım bu faslı da atlattınız çok şükür. İnşalah sonuçları da iyi çıkar kuzucuğun. İyi haberlerini bekliyoruz.

Maşallah Berrak'a bence de hidrosefali çıkmayacak. Çünkü hareketleri davranışları gayet güzel. İçini ferah tut canım. Sebze çorbasını biz kendimiz yapıp onunla başlamıştık. İlk patates, havuç ve maydanozu küçük bir tencerede az suda haşlayıp tel süzgeçten geçirip 1 kaseye bir tatlı kaşığı olacak şekilde zeytinyağı koyarak vermiştik. 1-2 kaşıkla başlayıp miktarını giderek arttırdık. 2-3 günde bir patates havucun yanına başka sebze ilave ederek devam ettik. Ek gıda dönemi biraz zor ama inşallah bebeğin iştahlı bir bebek olur ve seni çok zorlamaz.

galiba bugun hic girmedi mehtap hazirlik yapiyor
ben buralardayim asil sen nerelerdesin gezmeci kiz:)

herkezin anneler gunu kutlu lsun kuzulari opuyorum

anneler gününüz kutu olsun arkadaşlara.s.a.s.

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun iyiki doğurmuşuz bu kuzucukları rabbim onları bizlerden hiç ayırmasın

Kızlar ben de sizlerin anneler gününüzü kutluyorum. Nınımla da pazar günü mesajlaştık o da sizlerin anneler gününüzü kutladı.
Ben haftasonu annemlerdeydim. Cumartesi Berkayla çıkıp biraz gezdik. Pazar günü Berkay'a ufak bir doğumgünü yaptık. Fotoğraflarını diğer topiğe ekleyeceğim. Pazar gecesi işyerine geldik ve bu sabah 5'e kadar bir işimiz vardı onun için çalıştık. Sonra tekrar gel uyu tekrar işe git derken biraz geç oldu. Çok da yorgunum(

oo mehtap sabaha kadarmı çalıştın evet uykusuzluk oluncada insanın hiç keyfi olmuyo oh berkayla hafta sonunu geçirdin o zaman büyük doğum gününü doğması gerektiyi aydamı yapacaksın saolsun nınımda tekrar diyorum iyiki doğurmuşuz kuzuları:)

ohooooo dur bakalım seher biz üç aya yakın belki dahada fazla kaşık için açmadı ağzını ağlıyodum artık yemiyo hiç yemeyecek diye ama zamanla alışacak bide bizim doktorumuz hazır vermektense sen hazırlayıp ver demişti ev lezzetlerine alışsın diye ben hiç hazır çorba falan vermedim yoğurt verdim arada şimdi hiç vermiyorum bi iki kavanozda meyve püresi verdim onuda vermemin sebebi meyveyi ağzına sürmüyodu hiç deyilse onu yesin diye verdim süreyya sendemi kalacak:)

İlk başlarda öyle olması normal canım ama çok az ver yani ilk zamanlar bir iki kaşıkla başlayıp yavaş yavaş artır zamanla alışacaktır. Süreyya mı geldi yoksa????????

Evet canım pazar gecesi sabah 5e kadar şirketteydik. Acil kontrol edilmesi gereken işler vardı. Eşim, ben, muhasebeci ve çalışan 3 kişi daha sabahladık pazar pazar.
Cumartesi pazar annemlerded kuzucukla birlikteydik. Cumartesi maltepedeki carrefoura gittik, pazar günü annemle hazırlıklar yaptık doğum günü anneler günü karışık kutladık. Abimler, teyzemler biraz kalabalıktık bu defa. Ama asıl büyük doğumgününü Ağustosta yapacağız. O zamana kadar keşke Berkaycığım da yürüyebilse. Böyle söylüyorum ama sonra düşünüyorum da sağlıklı olsun da varsın geç yürüsün. Sen nasılsın Ecrin nasıl?

evet cnm süreyya geldide hala bna gelemedi 7den beri bekliyoruz ağaç olduk:)))))))))
hollandadan geldi kurtköyden maltepeye geleemdi:)))))))))))

biz iyiz mehtapcım ecrinde öyle bekliyorum ki emeklesin ama yok :)artık gülsemmi ağlasammı bilemiyorum ama koltuk altından tutunca bütün evi nasıl koşa koşa geziyo görsen parmak ucuyla sıralamıyo daha ama bunada şükür ayy keşke yürüseler ama sağlıklı olsun yeterki hepsi napalım yaa ben foto ekleyemiyorum ben facede eşim grupta galiba bizim fotomuzu koymuş ecrinin doğum gününden:)

evet cnm süreyya geldide hala bna gelemedi 7den beri bekliyoruz ağaç olduk:)))))))))
hollandadan geldi kurtköyden maltepeye geleemdi:)))))))))))
Hoş gelmiş süreyya. Bizden çok selam söyle. Haziranda gelirim diyordu sürpriz yaptı demek:)) Peki neler yapacaksınız planınız nedir?

Evet canım sağlık olsun hepsi zamanla olacak inşallah. Gruba baktım da eklenen fotoğraf yok canım. Belki eşin başka bir yere eklemiştir.

ayy yürüse bi hayırlısıyla ama sağlıklı olsunda napalım zamanı gelince yapsın ekledim dedi ama bilmiyorum belkide profil resmi yapmıştır zaten adam bilgisayarın başına oturmuyo ki dün bi ara oturdu hemen makinayı verdim at şunları diye

selam kızlar kuzular ve sizler nasılsınız?
vallahi plan yapamdık fikirlere açığız :)))))ufuk çok tatlı maşallahhhh görmeniz lazım berrakta teyzesini sevdi kıkırdayıp duruyor mehtapcığım kendini ayaralyabilirsen görüşelim

Teşekkürler sher biz iyiyiz Süreyya ne kadar burada kalacak? Evde misiniz neler yapıyorsunuz?

Teşekkürler sher biz iyiyiz Süreyya ne kadar burada kalacak? Evde misiniz neler yapıyorsunuz?

daha net bişey yokmuş ben kovana kadar burdaymış:)))))))bugün evdeyiz birbirimize alışıyoruz:)))akşama hava güzel olursa sahile ineceğiz aklımıza gelen planları yaparız iki bebek ile yapılabilecekelri:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…