günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba kızlar... Umarım hepinizin keyfi yerindedir, zaman olsa geçmişe biraz göz atayım diyordum ama... Kızlar size bi sorum var iki gündür acaip canımı sıkan bi konu. c.tesi benim kız rota ve zatürre aşısından sonra iştahımız git gide azaldı. Öğünlerde 90-100 ml içen kızım zoraki 40-50 ml içiyor. 3 saatte acıkıp bağıran bebek şimdi bıraksan içmeyecek bile... Hatta biraz önce 20 ml zor verdim... Şimdi 24 saat içtiğini not edip c.tesi sabah doktorumuzu arayacağım ama sizin fikriniz var mı ya da başınıza böyle dönemler geldi mi merak ediyorum. İnanılmaz gerildim artık ne yapacağımı da şaşırdım...
ayy kızlar benimde şimdi canım sıkıldı doktorumuz hastaneden ayrılmış şimdi bi arkadaş söyledi nereye gitti merak ediyorum
cnm benim aşı da yağmış olabilir fakat mamada bir süre sonra sonra ,iştahsızlık yapıyor kızımda yapmıştı bizde zatüre aşısı olduk fakat bu sorunu yaşamadık mama olarak ne kullanıyorsun?druna bir danış istersen biz 4 ay pramatil kullandık artık berrak yememeye başaladı 50-60 cc zor oluyordu sonra milumul aldık iştahsız bebekler çok seviyor onlara özle mamaymış tabi drumuz önerdi 3-4 gün gayet iyi aldı sonra gene başa döndük hipp kullnaıyorum şimdi sorurun şimdi huy çıkardı biberon sonunda ağlıyo almammak için iki-üç denemede hemen alıyor sonra:))))))belki senin bebişindede böyle bir sorun vardır umarım kısa zamanda çözersiniz cnm rahatlar bebiş
hoşgeldin nınım vallahi oh moral ve keyif depolayıp geldiniz desene burnumu akıyo atanın dişide başladı herşey karıştı birbirine
Hoşgeldiniz canım. Geçmiş olsun bu arada. Serum fizyolojik, okyanus suyu ve otribebe ile geçer burun akıntısı canım. Bu arada az az da ıhlamur verirsen öksürük başlamasın diye tedbir amaçlı güçlenir toparlar.Selam canım arkadaşlarım..
Nasılsınız ??
Biz biraz hastayız..
tatil çok keyifli geçti..Ata'm zorlum çıkarmadı ..Oğlumun dünden beri burnu akıyor kızlar(
ne yapmalıyım ilaç vermek istemiyoruz..Mehtap bitkisel ne yapayım burun akıntısı için bilgin varmı??
Bugün ıhlamur içirdim..
Bu arada üst dişi patlamak üzere üstüne birde burun akıntısı sormayın..
orada son gün 7 derece ist.27 dereceydi..
gelirgelmez soyunduk hasta olduk..
Neyse herkes iyi umarım ...
Canııımm sürprizimiz nasıl bu arada:))?cnm hoşgeldin iyi eğlenmişsinidir umarım ...hava değişiminden hemen etkileniyor bebişler serum fizyolojik ile açıp burun aparatı ile temizle rahatlatir o. ıhlamur hırıltısı varsa iyi gelir diye düşünüyorum umarım kısa sürede atlatır cnm....sen dinlende bu ara haftaiçi görüşelim süprizimiz var sana:)))))))))
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah. Berkay geçen sene Mayısta doğmuştu ama biz yaz boyunca doktor kontrolleri dışında dışarı çıkaramadık. Mikrop kapar falan diye tam toparlayıp dışarı çıkabileceğimiz zamanda da kış geldi soğuktan pek çıkaramadık. Doktoruna danışarak düzeltilmiş 1.5 ayını da geçtiyse gün içinde hafif hafif dışarı çıkarabilirsin.gnaydın kızlar hepinizi öpüyoruz bebişimle dün babamız araba almış çocuk arabası acaba kaç aylıkken dışarı çıkarılıyor bilen varmı havalarda güzel :))
cnm hoşgeldin iyi eğlenmişsinidir umarım ...hava değişiminden hemen etkileniyor bebişler serum fizyolojik ile açıp burun aparatı ile temizle rahatlatir o. ıhlamur hırıltısı varsa iyi gelir diye düşünüyorum umarım kısa sürede atlatır cnm....sen dinlende bu ara haftaiçi görüşelim süprizimiz var sana:)))))))))
Hoşgeldiniz canım. Geçmiş olsun bu arada. Serum fizyolojik, okyanus suyu ve otribebe ile geçer burun akıntısı canım. Bu arada az az da ıhlamur verirsen öksürük başlamasın diye tedbir amaçlı güçlenir toparlar.
Her diş çıkarma döneminde bu soğukalgınlığı belirtileri oluşuyor canım sanırım o dönemde herşeyden daha çabuk etkileniyorlar. Hava değişimi yaşadı kolay değil bir bebek için iklimi birbirinden farklı iki ülke arasında yolculuk. Kısa sürede atlatır inşallah kuzucuğumuz.
Canııımm sürprizimiz nasıl bu arada:))?
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah. Berkay geçen sene Mayısta doğmuştu ama biz yaz boyunca doktor kontrolleri dışında dışarı çıkaramadık. Mikrop kapar falan diye tam toparlayıp dışarı çıkabileceğimiz zamanda da kış geldi soğuktan pek çıkaramadık. Doktoruna danışarak düzeltilmiş 1.5 ayını da geçtiyse gün içinde hafif hafif dışarı çıkarabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?