Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

:))))Peki sen ne zaman kovacaksın diye sorayım o zaman? Oh sahilde ne güzeldir şimdi havada çok güzel size iyi eğlenceler. Ben bu cuma eğer işleri ayarlayabilirsek Berkay'ı nöroloğa götürmeyi düşünüyorum haftasonu da evimize geliriz herhalde. Ama önümüzdeki hafta mutlaka bir planlar yapalım. Hem nınım da burada olur. Ufuğu da, Berrak'ı da çok merak ediyorum kuzular birbirleriyle tanışsınlar. Süreyya Umut'u da getirmiş mi?

vallahi şimdilik düşünmüyorum kovmayı :)))))haftaya burda olursa toplanalaım nöroloğunuz nerede karşıdamı? inşalalh iyi haberler alırız berkayımızdan umutu babasına bırakmış sadece ufuk burda bende berkayı ve seni merak ediyorum nınım geldiğinde hep birlikte buluşalım kuzucuklar eğlensin biraz analrlarsa:)))bana özelden telefonunu yazarmıısn cnm sürayya numaranı bulamadı:))))

Canım nörolog bize fizik tedaviye başladıktan 1 ay sonra tekrar göreyim demişti. MR gerekecek mi gerekmeyecek mi gelişimine bakarak ona karar verecek. İnşallah gerek kalmaz. Biz Büyükçekmecede oturuyoruz. Nörolog Çapaya bağlı ama sadece Cuma günleri İkitellide bir yer var oraya geliyor. Eğer durumları ayarlayabilirsek bu cuma için randevu alacağız. Özelden numaramı gönderdim canım ama alabilmen için özel mesaj kutunu boşaltman gerekiyor doluymuş.

burdada ecrin geri geri emekleyerek araya giriyo orayı çok seviyo:)

Ah mecbue çok şekerrrr maşallah
Elinde pet şişeyle köşedeki haline bayıldım çok yaramaz bir afet olacak Ecrin.

yakından göremedik resmi tıklayınca resim yükle diye bi sayfa açıyo nerden yükledin sen:)))
ama kuzum maşallahhhh ya yavruma en kısa zamanda normal emekleme pozisyonunada geçer....
evet buluşucaz sende atla feribota gel havalar iyi ecrinde deniz havası almış olur:))))))

kızlar şuanda denize,adalara karşı balkonda kahve keyfi yapıyoruz:))))sürayya derki mecbue dürbünü alsın balkona çıksın el sallayalım bizim burdan yalova görünüyor :)))))))))

kızlar şuanda denize,adalara karşı balkonda kahve keyfi yapıyoruz:))))sürayya derki mecbue dürbünü alsın balkona çıksın el sallayalım bizim burdan yalova görünüyor :)))))))))

Oh afiyet olsun. Keyfini çıkarın manzaranın.

büyümüşmü teyzeleri fındık kurdum:)oyuncaklarla artık oynamıyo çaydanlık kapağı tencere kaşık pet şişeye bende makarna ufalanırsa diye nohut koydum:)onu sallayıp oynuyo zilli sehercim dün gece gördüm bi topicte burdan yükleyin diyodu biri ordan yükledim mehtapta bilir kaç aydır yüklemek istiyorum beceremedim bi türlü mehtap tarif etti ama fotoların boyutu büyük geldi bu seferde ancak bu kadarını yükledim artık idare edin kızlar:) yalova görünüyomu ohh afiyet olsun size kahveleriniz vallahi gelmek isterdim ama feribota nasıl gidecem onu düşünüyorum eşim cumartesi falan evde olsa hiç düşünmem gelirim onunla ama bi pazar günü evde onuda uyuyarak geçiriyo çünkü gece 2 gibi gidiyo işe ertesi gün artık gece 9 mu 7 mi eve geldiyi saat belli olmuyo amma yazdım haa:)

Maşallah büyümüş kocaman olmuş mecbue. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok zor süreçlerden geçtik hala da geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlık versin kuzucuklarımıza.

amin cümlemizin evladını sağlıkla büyümesini nasip etsin geçiyoruz ama napalım sağlıkları yerinde olsunlarda biz ne kadar sıkıntılansakta sorun deyil

evet seher bende o yüzden sesimi çıkarmıyorum çünkü çok yorgun oluyo pazar günü dinlensin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…