daha net bişey yokmuş ben kovana kadar burdaymış:)))))))bugün evdeyiz birbirimize alışıyoruz:)))akşama hava güzel olursa sahile ineceğiz aklımıza gelen planları yaparız iki bebek ile yapılabilecekelri:)))))
:))))Peki sen ne zaman kovacaksın diye sorayım o zaman? Oh sahilde ne güzeldir şimdi havada çok güzel size iyi eğlenceler. Ben bu cuma eğer işleri ayarlayabilirsek Berkay'ı nöroloğa götürmeyi düşünüyorum haftasonu da evimize geliriz herhalde. Ama önümüzdeki hafta mutlaka bir planlar yapalım. Hem nınım da burada olur. Ufuğu da, Berrak'ı da çok merak ediyorum kuzular birbirleriyle tanışsınlar. Süreyya Umut'u da getirmiş mi?
vallahi şimdilik düşünmüyorum kovmayı :)))))haftaya burda olursa toplanalaım nöroloğunuz nerede karşıdamı? inşalalh iyi haberler alırız berkayımızdan umutu babasına bırakmış sadece ufuk burda bende berkayı ve seni merak ediyorum nınım geldiğinde hep birlikte buluşalım kuzucuklar eğlensin biraz analrlarsa:)))bana özelden telefonunu yazarmıısn cnm sürayya numaranı bulamadı:))))
kızlar şuanda denize,adalara karşı balkonda kahve keyfi yapıyoruz:))))sürayya derki mecbue dürbünü alsın balkona çıksın el sallayalım bizim burdan yalova görünüyor :)))))))))
büyümüşmü teyzeleri fındık kurdum:)oyuncaklarla artık oynamıyo çaydanlık kapağı tencere kaşık pet şişeye bende makarna ufalanırsa diye nohut koydum:)onu sallayıp oynuyo zilli sehercim dün gece gördüm bi topicte burdan yükleyin diyodu biri ordan yükledim mehtapta bilir kaç aydır yüklemek istiyorum beceremedim bi türlü mehtap tarif etti ama fotoların boyutu büyük geldi bu seferde ancak bu kadarını yükledim artık idare edin kızlar:) yalova görünüyomu ohh afiyet olsun size kahveleriniz vallahi gelmek isterdim ama feribota nasıl gidecem onu düşünüyorum eşim cumartesi falan evde olsa hiç düşünmem gelirim onunla ama bi pazar günü evde onuda uyuyarak geçiriyo çünkü gece 2 gibi gidiyo işe ertesi gün artık gece 9 mu 7 mi eve geldiyi saat belli olmuyo amma yazdım haa:)
büyümüşmü teyzeleri fındık kurdum:)oyuncaklarla artık oynamıyo çaydanlık kapağı tencere kaşık pet şişeye bende makarna ufalanırsa diye nohut koydum:)onu sallayıp oynuyo zilli sehercim dün gece gördüm bi topicte burdan yükleyin diyodu biri ordan yükledim mehtapta bilir kaç aydır yüklemek istiyorum beceremedim bi türlü mehtap tarif etti ama fotoların boyutu büyük geldi bu seferde ancak bu kadarını yükledim artık idare edin kızlar:) yalova görünüyomu ohh afiyet olsun size kahveleriniz vallahi gelmek isterdim ama feribota nasıl gidecem onu düşünüyorum eşim cumartesi falan evde olsa hiç düşünmem gelirim onunla ama bi pazar günü evde onuda uyuyarak geçiriyo çünkü gece 2 gibi gidiyo işe ertesi gün artık gece 9 mu 7 mi eve geldiyi saat belli olmuyo amma yazdım haa:)[/QUOTEl
oda haklı be cnm birgünleri var dinlenmeleri gerekir....olsun bu resimlerle idare ediyoruz allah nazarlardan saklasın çok şeker kuzum
Maşallah büyümüş kocaman olmuş mecbue. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok zor süreçlerden geçtik hala da geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlık versin kuzucuklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?