Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım teşekkür ederim..Biraz daha iyi sanki..
öküsürk yok bu dafa hapşuruk ve burun akıntısı var..Nezle yani...
Senin doğumgünün nasıl geçti ??
Canım inşallah çabucak atlatır. Bizim doğumgünü güzeldi annemlerdeydik abimler, teyzemler falan vardı pasta kestik minik bişeydi yani asıl doğumgününü ağustosta yapacağız.

Siz iki bebekle adaya nasıl gittiniz? Çok rüzgar vardı bugün vapur beşik gibi sallamıştır:))
Sizi gidi siziler eğlenin bakalım.

:)))))üç bebek birde biizm hastane arkadaşalrımız vardı onlarda katıldı sorma bostancıdan vapurlar kalkmış artık tekneler varmış ona bindik binmez olaydık hepimiz yüreğimiz ağzımızda gittik tabi bebişlere iyi geldi sallantı ama biz çok kötü olduk eşlerimizle birlikte dönüşte kesinlikle dönmeyiz dedik ama mecburen tekne ile döndük yat gibi tekneler deniz otobüsü akşam 8de varmış vapurlarda kadıköye gidyormuş bostancıdan yok bilginiz olsun ama dönerken dalga yoktu rahat geldik sabah çok lodos vardı

3 bebekle iyi cesaret edebilmişsiniz. Dün de çok lodos vardı bugün akşama doğru biraz azaldı adaya gittik diye söyleyince aklıma ilk o sallantı geldi zaten:)) Neyse Süreyya için çok güzel olmuş uzun zamandır adaya gitmemiştir herhalde.

sabah haberleri izlemiş olsaydık cesaret edemezdik inince öğrendik dün gece tekne batmış lodos olduğunu bilmeden yola çıktık :)eşlerimizde olmasaydı bu deliliği gösteremezdik evet onuniçinde çok iyi oldu yoruldu yanınca birde sızdı:))))))sonuç itibari ile güzel bir gün geçirdik resimleri paylaşmak istedim ama hata veriyor aynı boyutlarda resimler ama birini ekliyor diğerlerinde hata veriyor boyutları nasıl küçültebilirim bilgin varmı cnm

Günaydın arkadaşlar...
ohh Seher ve Süreyya ne güzel gezmişler...
Lodos vardı ama neyseki sorunsuz atlatmışsınız..
Bugünde devam ediyor lodos...

Canım biz Ata'ya hep otri kullandım ..
Gerçeten çok güzel çekiyor...
Sende sürprizine çok selam söyle canım...

Canım fotorafları küçültmek için bazı programlar var. Küçültüp o şekilde ekleyebilirsin ama programın bilgisayarında yüklü olması gerekir.

Günaydın arkadaşlar...
ohh Seher ve Süreyya ne güzel gezmişler...
Lodos vardı ama neyseki sorunsuz atlatmışsınız..
Bugünde devam ediyor lodos...
Günaydın canım nasıl yorgunluğu biraz atabildin mi?

slm kızlar ohh millet gezmelerde ayy dün biz ecrini çıkarmadık dışarı aşırı rüzgar var hatta 3 gündür çıkarmıyorum ben rüzgar çok diye siz nasıl adalara gittinizi helal olsun seher:)nınım geçtimi atanın nezlesi mehtap diyer topicede yazdım burayada yazayım bak gör berkay yakında öne emekleyecek benim kız hala geri geri giderken:)))

Canım bebekler ilk başta bir süre geri emekliyorlar. Daha doğrusu ellerinin üzerinde kendini geriye doğru itiyorlar. Daha sonra öne doğru emekliyorlar. Her aşamayı düzgün geçsin istiyorum mecbue. Yani önce geriye doğru itsin kendini daha sonra öne doğru sürünerek gitsin daha sonra emekleme pozisyonu alsın çünkü bu hareketlerin hepsinin sinir gelişiminde doğru bağlantıların sağlanması için büyük önemi var. Birdenbire herşeyi yapsın istemiyorum zaten her bebeğin gelişimi farklı sağlıklı olsun da herşeyi zamanla yapar zaten.

ya mehtap inanırmısın geri geri emekleyeli kaç ay oldu 7 ayını bitirmeden başladı hala ileri gitmiyo geri geri gidiyo sürünme falan deyil direk duruyo ellerinin üstüne köprü kuruyo ama yok ileri gitmiyo

Mehtap daha atlatamadık yorgunluğu hiçbirimiz doğru dürüst uyuyamadık 1 hafta boyunca..
Bu hafta böyle geçer artık..Ata dişden dolayı huysuz biraz...uyuyamıyor sıkıntısı var..

Mecbue canım sağol geçti sayılır..dün ilk defa deliksiz uydu Ata bey..
Bu defada diş rahat bırakmıyor oğlumu...
hepsi geçecek inşallah...

Ata da hiç yok emekleme belirtisi..
doktoruda dedi direk yürüyecek diye..
bende ısrar etmiyorum artık..ısrar edince ağlıyor yavrum...

ya mehtap inanırmısın geri geri emekleyeli kaç ay oldu 7 ayını bitirmeden başladı hala ileri gitmiyo geri geri gidiyo sürünme falan deyil direk duruyo ellerinin üstüne köprü kuruyo ama yok ileri gitmiyo

O da olacak mecbue. Ecrin'in de bunun için zamana ihtiyacı var demek ki. Sağlığı yerinde ya en önemlisi bu.

Ata da hiç yok emekleme belirtisi..
doktoruda dedi direk yürüyecek diye..
bende ısrar etmiyorum artık..ısrar edince ağlıyor yavrum...
Zorlama sakın canım. Biz fizik hareketleri yaptırırken bile bir hareketten sıkıldığında mızmızlanmaya başladığında hemen bırapıp oyunlra geçiyoruz.

ay bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum sebebide yok yok ama bugün o kadar daraldım ki bi yere birine gitmek istedim ama yok kimse yok kendimi bazen o kadar yalnız hissediyorum ki insanın hiç gidecek bi yeri olmazmı yok işte

Olsun canım Ecrin var ya Ecrinle oyna ne güzel. Hem kayınvaliden alt katta değil mi ona git . Ayrıca çok yakında annene gideceksin onu düşün hazırlıklarını yap yavaş yavaş. Üzülme bazen herkes kendini biraz yalnız hissedebilir.

kayınvalidem köyde eşimin dedesi köyde kalıyo yazın onlarda ona bakmaya gittiler ya ecrini doktora götürcem eşim çalışıyo yanımda gelecek tek Allahın kulu yok yalnız başımada çok zor oluyo o kadarki kimsem yok burda eşimin kız kardeşini belki 10 kere çağırdım gel oturalım diye gelmiyo başakda kimse yok zaten cidden çok daraldım bi an önce gitmek isstiyorum bursada yaşamak bana zor geliyo alışamadım bi türlü

Canım komşularından yardım iste. 1-2 saatliğine kim olsa seninle hastaneye gelir yani.
İnsanın büyüdüğü yerden farklı yerlerde yaşamını sürdürmesi zor tabi. Ama düşünsene Ecrin büyüyünce sana ne güzel arkadaş olacak hiç sıkma canını.

vallahi ecrin büyüyene kadar ben naparım onu bilmiyorum işte çarşamba günü götürcem eşim erken gelebilirse gelecek işten

Günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız ??
Mecbue sıkma canını lütfen hepsi geçer..
Bende burda yalnızım napalım böyle hayatımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…