Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ecrin büyüyene kadar sık dişini canım. Zaten 2-3 yaşından sonra senin başkalarına ayıracak pek vaktin olmayacak. Kız çocuklarıyla vakit geçirmek çok eğlenceli oluyor böyle yarım yamalak konuşuyorlar ya o dönemlerini çok seviyorum.
Sana da günaydın nınım Ata nasıl oldu biraz daha iyi mi?

Evet canım ya nasıl şirin oluyorlar konuşmaya başlayınca..
Ata biraz daha iyi üstteki dişi görünüyor :))
diğerinde bir hareket yok galiba o da önümüzdeki hafta beyazlar...

vallahi saolun kızlar gerçekten burası bana çok iyi geliyo evet mehtap bende çok seviyorum yarım kkonuşan çocukları anne babalar hep şikayet eder ama ben r harfini söyleyemeden y diye söylerlerya onlarıda çok seviyorum çok tatlı oluyolar nınım atanın dişleri sırayla geliyo hadi hayırlısı ecrinde iki gündür kusuyo diş çıkarıyo gene benim kızımda diş çıkarırken kusuyo nınım sen diş partisi yaptınmı ataya

kızlar günaydın nasılsınız kuzularmız nasıllar*
mecbueciğim üzülme hepimiz aynı durumlardan geçiyoruz benimde bu yakada kendi tarafımdan kimse yok eşimin tarafı yakın ama sen sormazsan onlar sormuyor...
biz şanslıyız kızlarımız var şimdi zorluk çkiyoruz ama ilerde bize can yoldaşı olacakalr....
atamız kolaylıkla inş dişini çıkartır...
kızlar bu arada bu hafta içi hangin müsait olursunuz görüşebilecekmiyiz???

Kızlar biz cuma günü saat 14.00 için Berkay'ın doktorundan randevu aldık. Cuma günü annemden Berkay'ı alıp doktora götüreceğiz. Aynı gün olursa 1 yaş aşısını daha vurduramadık onu vurduracağız.
Berkay'ın nöroloğu daha önce götürdüğümüz yerden başka bir yere geçmiş orada da sadece cumartesi günü hasta kabul ediyormuş cumartesi 9.45'ede onunla randevumuz var. Muayenelerimiz iyi geçsin diye dua edin ne olur.
Sher bu hafta havalar kötü ve biz de cuma Berkay'ı alıp bu tarafa geçeceğiz eğer cumartesi öğleden sonra hava güzel olursa bu yakada bir alışveriş merkezinde görüşebiliriz. Yok öyle olmaz derseniz pazar akşamı Berkay'ı tekrar anneme bırakacağız. Pazar günü biraz erken çıkarız sizinle Maltepe carrefourda buluşur öyle anneme geçeriz. Bunu bir düşünün Ata iyileşir nınım da bizimle olursa güzel olur. Kuzucuklar tanışır.

evet sehercim hele bi büyüsünler bakalım mehtapcım inş kontrolleriniz iyi geçer bende bugüne almıştım arayıp iptal ettirdim geri bardaktan boşalır gibi yağmur var dışarda eşimde bugün gece 10 gibi gelicem dedi bende taksiyle bile olsa indir bindir üşütürüm diye korktum gitmedim kendi doktorumuzda yok artık başka bi doktor tavsiye etti herşey sil baştan başlayacaz canım sıkkın ama yapacak bişey yok doktorumuz devlet hastanesine tayinim çıktı oraya geçecem dedi bizim evin hemen arkası ama devlet hastanesi genede başlarsa bi götürmek istiyorum nörolojiyede gideceksiniz o zaman mehtap inş ikiside iyi geçerde geçecekte ben inanıyorum nörolog bile şaşıracak berkaydaki gelişmeler görürsün bak ohh buluşmamı var gene

dularımız kuzularımzla umarım işeyler çıkar sen içini ferah tut cnm bana her ikiside uyar bi aksilik çıkmazsa süreyya şuanda yok geldiğinde onada danışırım havalar avrupa yakasında kötüymüş cnm burda havalar güzel annem geldi bugün mköyden orda yağmur varmış burda yağmur yok köprüden sonra güneşi görünşce şaşırmış:)
havalar güzel olursa dışarda sahilde buluşmak daha iyi olur çocuklarda havaalmış olur alışverişmerkezlerinde havasız olnmazlar ama hava kötüolursa mecburen oyumu carrfurdan kullanıyorum:))))))süreyya pazara kadar burda olursa tabi atamızda i olursa
ben inanıyorum berkayımzdan güzel haberler alacağız cumada eğer erken saat gecerseniz havada iyi olursa maltepede görüşeiliriz cnm

Mehtap'cım dualarımız tabiki seninle olacak..
Bende Mecbue ya katılıyorum muayene iyi geçecek doktorunuzda şaşıracak canım..
sen içini ferah tut olurmu...
Benide aramayı unutma muayene sonrası :))

Sehercim hafta sonu bana uymuyır çünkü eşimin halasına ızniğe gideceğiz ..
Bir aksilik olmaz ise yada misafir gelmezse..
Ama cuma hava güzel olursa uyar bana canım..
özellikle ıçerenköydeki Carrefour Bahausun olduğu yer...

Mecbue artık kızı üşütürüm diye korkma canım..
ınan biz 7 derecede Ata'mı dışarı çıkardık ...
ınşallah sende doktor işini halledersin canım...

Siz ne zaman gideceksiniz canım doktora?
Evet canım hem kendi doktoruna hem nörolojiye bakalım inşallah ikisi de iyi geçer. Bir de mecbue bu bir yaş aşısı var ya o aşı için vurulduktan sonra 10 gün içinde ateş yapıyor diyorlar Ecrin'de öyle birşey oldu mu?

Canım cuma günü Berkay kahvaltısına 11 gibi başlıyor 12'ye kadar bititrirse yarımda yola çıkacağız ki saat 2de gaziosmanpaşada olabilelim. Berkay'ın doktoru bu yakada çünkü. İnşallah canım çok teşekkürler iyi geçer inşallah.

Teşekkürler nınım inşallah iyi geçer. Tamam ararım mutlaka.
Haftasonu için size de iyi gezmeler...

mehtapcım ecrinde yapmadı ateş falan ben sağlık ocağında yaptırıyorum aşılarını özeller hariç onları hastanede yaptırıyorum aşıyı yaptırınca ateş yapıyomu dedim doktor yok bi hafta sonra deri döküntüsü yapabilir dedi öyle bi durum olursa demeyin ki niye oldu diye dedi aşı yapabiliri dedi başkada yan etkisi yokmuş ben ne zaman götürcem bilmiyorum eşimle görüştüm bugün telefonda ben sıkıldım artık gelince kendin al randevuyu dedim ne zaman derse alsın kendi artık

nınım soğuktan korkmuyorumda yağmur çok yağdı burda ondan korktum ıslanırsa diye bu sene biraz daha dikkat edeyim nasip olurda seneyi görürsek kışın yağmurda her durumda çıkarcam dışarı:)

kızlar inşallah kuzularımızın herşeyi yolunda gider,
mecvueciğim nınıma katılıyorum berrak yoğun bakımdan çıktıktan bir hafta sonra kar yağmaya başladı ve cerrahpaşada randevusu vardı işyerleri bile tatildi kızımın üzerine kar yağarak ünv.hastane bahçelerinde ordan oraya koşturtuk şükür hasta olmadı çocuklar evde dura dura dıiarıya cıkınca hasta oluyorlar yeğenim benim öyle sürekli evde bize geliyor parka çıkartıyoruz hemen burnu akıyor:)))))

kızlar şöyle yapabiliriz cuma günü nınımla pazar günü mehtapla buluşabilirz yada haftaiçi mehtap işi kırarsa pztden sonra görüşebiliriz:))))))))

Bu sıralar çok yoğunuz canım haftaiçi işi kırmam biraz zor. Ama pazar günü maltepe carrefour'a varım. Berkay'ı eşimle birlikte anneme bırakacağız ondan rica ederim Berkay'la beni carrefoura bırakır sizleri gördükten sonra bizi alır oradan da anneme gideriz.

pazar günü banada uyr cnm cumaya bir işimiz çıktı

pazar günü banada uyr cnm cumaya bir işimiz çıktı

Tamam canım o halde pazar günü görüşmek üzere diyeyim:))
Bizim Büyükçekmeceden Maltepeye geçişimiz gece saatlerinde trafik hiç yoksa 1 saat, az tarafik varsa gündüz 2 saat sürüyor. Evden çıkmadan ve yolda seni arayıp yolun durumunu size bildiririm siz de ona göre çıkarsınız.

ohh gene buluşuyosunuz ne güzel aman kızlar havalara dikkat edin kışın soğuğu bu kadar etkilememz bebekleri ama mevsim araları çok kötü bebekler için

tamam cnm mesafe çok uzak istanbulun bir ucundan bir ucu :))))annenler maltepenin nersinde belkide komşuyuzdur:))bizim carfura gitmemiz trafik yok ise 10 dakika:))
keşke mecbueciğim sende katılabilsen nınım pazar günü erken dönerseniz saatler uyarsa seninde katılabilmeni çok isterim atamızı mıncıklamak isterim

ohh gene buluşuyosunuz ne güzel aman kızlar havalara dikkat edin kışın soğuğu bu kadar etkilememz bebekleri ama mevsim araları çok kötü bebekler için
Evet canım ben de biraz ondan çekiniyorum ama kapalı yerde olacağımız için birşey olmaz inşallah. Keşke sen de yakın olsaydın Ecrin'i de görürdük ne güzel.

Evet canım çok uzak. Bizim için şehirlerarası yolculuk gibi oluyor trafik olmasa bişey değil de köprü trafiği çok kötü oluyor bazen. Annem yetmişevler köprüsünün üst tarafında oturuyor canım. Anneannem de feyzullahta oturuyordu ben orda doğdum çocukluğum gençliğim hep oralarda geçti. Sen nerede oturuyorsun?
Nınım sen de ne yap ne et gel lütfen. Bak Süreyya taa Hollandadan geldi biz istanbulda gitmezsek ayıp olur.

Selam kızlar nasılsınız ???
Mehtap'cım çok isterim gelip sizleri görmek..
Söz vermiyeyim gelmeye çalışırım Ata'lı veya Ata'sız...
Kaç gibi buluşacaksınız ??
Saatleri yazarsanız iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…